Jump to content

[Respins] Aplicatie in The Legends-AgaToNN-Rank 5 Italian mafia rank 6-SF Bikers.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:AgatoNN
Nick-uri anterioare:Agatonn.PROXENET
Level:21
Ore jucate:381
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/n5bMflG
Poza cu invitatia:https://imgur.com/a/TpFeDhB
Profilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/AgaToNN
Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:League of Legends
De ce vrei sa intri in clan: Este un clan respectat si foarte dorit, am majoritatea prietenilor acolo.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? da, Yakuza.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai fost.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:-
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Bullock,Astriel,lipan si multi altii
Planuri de viitor pe server? Sa iau lider la o mafie.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Silviu
Varsta reala:20 de ani
Nationalitate:roman
Descrie-te in minim 20 cuvinte:Salut, Ma numesc Silviu si am 20 de ani si locuiesc in judetul Galati. Imi petrec timpul la job iar restul pe sa-mp sau alte jocuri la pc sau in aer liber cu prietenii, in special la fotbal sau la o bere.Eu sunt 2 persoane intr-una fiind zodia Gemeni, sunt schimbator si de multe ori mi se spune ca sunt de neinteles. Nu-mi place niciodata solutia demijloc,tind mereu spre o extrema sau alta ,datorita dualitatii personalitatii mele. Sunt putini ceicare ajung sa ma cunoasca intru totul. Poate si pentru ca pe multi ii tin departe doar prin felu lmeu de a fi. Ma ghidez dupa motto-ul "Toul sau nimic" tocmai pentru ca nu-mi place calea demijloc...Imi place sa am multe persoane in jurul meu pentru ca ma simt bine cand socializez,dar prietenii adevarati ii pot numara pe degete, cam atat pot spune despre mine deaceea aleg pe altii sa ma caracterizeze.
Ce gen de muzica asculti?Trap
Ce hobbyuri ai?Fotbal-ul
Alte precizari?Multumesc.

Posted
13 minutes ago, Nerkin said:

BDB21990-42FA-4D4F-ABAB-330629A60F81.pngNu respecti cerintele clanului, nu ai 100 de zile intr-o factiune, ore putine, Incearca sa tii acel co-lider cat mai mult. Revino cand respecti cerintele acestui clan.

Posted
7 hours ago, Nerkin said:

BDB21990-42FA-4D4F-ABAB-330629A60F81.pngNu respecti cerintele clanului, nu ai 100 de zile intr-o factiune, ore putine, Incearca sa tii acel co-lider cat mai mult. Revino cand respecti cerintele acestui clan.

Posted
8 hours ago, Nerkin said:

Posted
11 hours ago, Nerkin said:

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie in The Legends-AgaToNN-Rank 5 Italian mafia rank 6-SF Bikers.
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp