AgaToNN. Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Informatii legate de SA:MP:Nickname:AgatoNNNick-uri anterioare:Agatonn.PROXENETLevel:21Ore jucate:381Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):https://imgur.com/a/n5bMflGPoza cu invitatia:https://imgur.com/a/TpFeDhBProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/AgaToNNCateva realizari pe server/ forum: Prietenii.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:League of LegendsDe ce vrei sa intri in clan: Este un clan respectat si foarte dorit, am majoritatea prietenilor acolo.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? da, Yakuza.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai fost.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:-Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?DaEnumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Bullock,Astriel,lipan si multi altiiPlanuri de viitor pe server? Sa iau lider la o mafie.Informatii legate de viata reala:Prenume:SilviuVarsta reala:20 de aniNationalitate:romanDescrie-te in minim 20 cuvinte:Salut, Ma numesc Silviu si am 20 de ani si locuiesc in judetul Galati. Imi petrec timpul la job iar restul pe sa-mp sau alte jocuri la pc sau in aer liber cu prietenii, in special la fotbal sau la o bere.Eu sunt 2 persoane intr-una fiind zodia Gemeni, sunt schimbator si de multe ori mi se spune ca sunt de neinteles. Nu-mi place niciodata solutia demijloc,tind mereu spre o extrema sau alta ,datorita dualitatii personalitatii mele. Sunt putini ceicare ajung sa ma cunoasca intru totul. Poate si pentru ca pe multi ii tin departe doar prin felu lmeu de a fi. Ma ghidez dupa motto-ul "Toul sau nimic" tocmai pentru ca nu-mi place calea demijloc...Imi place sa am multe persoane in jurul meu pentru ca ma simt bine cand socializez,dar prietenii adevarati ii pot numara pe degete, cam atat pot spune despre mine deaceea aleg pe altii sa ma caracterizeze.Ce gen de muzica asculti?TrapCe hobbyuri ai?Fotbal-ulAlte precizari?Multumesc.
asdaqwerty1 Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 13 minutes ago, Nerkin said: Nu respecti cerintele clanului, nu ai 100 de zile intr-o factiune, ore putine, Incearca sa tii acel co-lider cat mai mult. Revino cand respecti cerintele acestui clan.
Faith. Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 7 hours ago, Nerkin said: Nu respecti cerintele clanului, nu ai 100 de zile intr-o factiune, ore putine, Incearca sa tii acel co-lider cat mai mult. Revino cand respecti cerintele acestui clan.
Hawky Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 8 hours ago, Nerkin said: Nu respecti cerintele clanului, nu ai 100 de zile intr-o factiune, ore putine, Incearca sa tii acel co-lider cat mai mult. Revino cand respecti cerintele acestui clan.
BERNiCA Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Te cunosc, dar nu ai cerintele necesare pentru clan.
Dannu Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 11 hours ago, Nerkin said: Nu respecti cerintele clanului, nu ai 100 de zile intr-o factiune, ore putine, Incearca sa tii acel co-lider cat mai mult. Revino cand respecti cerintele acestui clan.
dumiK Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Revino cu o aplicatie cand faci 1000+ ore si 100 zile in SF Bikers.
Ionut Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 On 3/19/2020 at 1:08 AM, BERNi said: Te cunosc, dar nu ai cerintele necesare pentru clan.
Luis.REAL Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Esti un baiat ok, dar nu indeplinesti cerintele, n-ai 100 zile intr-o factiune si nici 1k ore.
Recommended Posts