Jump to content

Recommended Posts

Posted
Salutare, astazi vreau sa va prezint site-ul ProBux.

Ce este acest site?

Este un site PTC,  Pay To Click tradus Plata pentru click.

Cu ce se ocupa? Ei bine, acest site plateste membri sai pentru fiecare click dat pe-o reclama oferita de ei.

Cu ce este mai bun acest site decat alte site-uri gen clixsense sau neobux?

Neobux are un sistem rent refferals fals, controlat de ei dar despre asta putem discuta mai tarziu.

Cu acest site puteti castiga de la 0,1$ (1 cent) / zi pana la 5,0$ (5 dolari) / zi.

Cum poti sa-ti cresti veniturile zilnice?

Ei bine, in functie de click-urile produse de persoanele pe care tu le-ai directionat pe acel site.

De exemplu:

Eu, membru ProBux te aduc pe tine pe site, tu dai click pe reclame si castigi 0,1$ / zi iar eu primesc 0,05 / zi.

La randul tau si tu poti aduce alte persoane prin care sa obtii acest bonus.

Refferal id-ul meu este urmatorul: Click!

Eu unul consideram astfel de site-uri o prostie pana cand un prieten a scos o suma consistenta de pe acest site.

Incercarea moarte n-are, site-ul este legal, sigur si rapid, primesti 0,1$ dand click pe cateva reclame, odata pe zi (maxim 5-10 minute).

Pentru mai multe detalii / informatii puteti sa-mi dati PM. 
Posted

Eu zic sa-i dai drumu la munca.

ciuss

Mersi de sfat, intr-adevar muncesc si-n realitate dar daca poti face bani si pe internet de ce sa nu faci?

Succes si tie.

Posted (edited)

O prostie faza cu banii pe internet...

Nu ai incercat , cel mai bine faci prin Google Adsense , dar trebuie sa investesti putin la inceput.

Edited by Zubba
Posted

Ce este acest site?
Cu ce se ocupa? Ei bine, acest site plateste membri sai pentru fiecare click dat pe-o reclama oferita de ei.
Neobux are un sistem rent refferals fals, controlat de ei dar despre asta putem discuta mai tarziu.
Cu acest site puteti castiga de la 0,1$ (1 cent) / zi pana la 5,0$ (5 dolari) / zi.
Ei bine, in functie de click-urile produse de persoanele pe care tu le-ai directionat pe acel site.
De exemplu:
Eu, membru ProBux te aduc pe tine pe site, tu dai click pe reclame si castigi 0,1$ / zi iar eu primesc 0,05 / zi.
Eu unul consideram astfel de site-uri o prostie pana cand un prieten a scos o suma consistenta de pe acest site.
Incercarea moarte n-are, site-ul este legal, sigur si rapid, primesti 0,1$ dand click pe cateva reclame, odata pe zi (maxim 5-10 minute).

Per click primesti 0.01$ nu 0.1$! De la referali cat mai primesti ? Se vede ca-i criza, pana faci 1$.....mai bine mergi la munca cu ziua!

Posted (edited)

Per click primesti 0.01$ nu 0.1$! De la referali cat mai primesti ? Se vede ca-i criza, pana faci 1$.....mai bine mergi la munca cu ziua!

Per click 0,01 dar per total zilnic faci 0,1$. Poti avea maxim 100 refferali si faci 1-2 $ de la ei, apoi poti sa-ti "inchiriezi" ca refferal oameni care n-au refferal pe site, poti avea maxim 200, inca 4-5 $.

Cu cateva upgrade-uri poti ajunge la un castig destul de bun.

Chestia e ca nu costa nimic si nimeni nu moare daca incearca.

Succes.

Sigur este pun un Keylooger in site ca sa v-a sparga conturile de samp.

Sa sti ca aia caut, sa-ti fur tie contu, sa nu dai click te rog.

Edited by Iluvatar
Posted (edited)

Parerea mea nu este una prea buna ` niciodata nu vei face  bani din aceasta  prostie.

Credeti ca hackeri nu ar intra pe aceste siteuri "bani online " ?

Toti oamenii care dau un singur click pe reclamele lor le aduc lor profit de 2 Euro si 50 Centi.

Edited by Andrei.
  • 2 weeks later...
Posted

Ce este acest site?
De exemplu:

Pe neobux am avut 55$, făcuţi în 10-11 luni.

O să încerc şi acest site, să văd dacă este mai avantajos decât neobux, însă nu prea cred.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pentru 1 euro pe luna, mai bine te duci 1 ora la biserica si faci dublu. Doamne ce gandire, ce face omu pentru 1 referall.

Posted

PTC - un ra**t.

Nu se mai fac bani cu ptc daca nu muncesti pana ti se incordeaza venele de la mana.

Cea mai buna metoda de facut bani pe internet dupa parerea mea ar fi : PPD, bitcoin,CPA, sau te apuci inveti webdesign, adobe photoshop, sau ceva prin care poti sa le oferi clientilor ceva in schimbul banilor.

Pentru asta s-a creeat freelancer.

Spor.

• 4 weeks later...
Posted

Toata treeaba merge pe sistem MLM ( Multi Level Marketing ) .Cu cat ai mai multi referali directi ( oameni adunati de tine care sa faca treaba in fiecare zi ) ,cu atat faci mai multi bani .Din asta poti scoate multi bani , asa cum vedeti voi ca se plateste cu 0,001 pe o reclama ..... . Din pacate in acest moment este plin de site-uri PTC/GPT care nu platesc sau platesc foarte putin .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp