Iluvatar Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Salutare, astazi vreau sa va prezint site-ul ProBux. Ce este acest site? Este un site PTC, Pay To Click tradus Plata pentru click. Cu ce se ocupa? Ei bine, acest site plateste membri sai pentru fiecare click dat pe-o reclama oferita de ei. Cu ce este mai bun acest site decat alte site-uri gen clixsense sau neobux? Neobux are un sistem rent refferals fals, controlat de ei dar despre asta putem discuta mai tarziu. Cu acest site puteti castiga de la 0,1$ (1 cent) / zi pana la 5,0$ (5 dolari) / zi. Cum poti sa-ti cresti veniturile zilnice? Ei bine, in functie de click-urile produse de persoanele pe care tu le-ai directionat pe acel site. De exemplu: Eu, membru ProBux te aduc pe tine pe site, tu dai click pe reclame si castigi 0,1$ / zi iar eu primesc 0,05 / zi. La randul tau si tu poti aduce alte persoane prin care sa obtii acest bonus. Refferal id-ul meu este urmatorul: Click! Eu unul consideram astfel de site-uri o prostie pana cand un prieten a scos o suma consistenta de pe acest site. Incercarea moarte n-are, site-ul este legal, sigur si rapid, primesti 0,1$ dand click pe cateva reclame, odata pe zi (maxim 5-10 minute). Pentru mai multe detalii / informatii puteti sa-mi dati PM.
Iluvatar Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Eu zic sa-i dai drumu la munca. ciuss Mersi de sfat, intr-adevar muncesc si-n realitate dar daca poti face bani si pe internet de ce sa nu faci? Succes si tie.
Zubba Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) O prostie faza cu banii pe internet... Nu ai incercat , cel mai bine faci prin Google Adsense , dar trebuie sa investesti putin la inceput. Edited March 13, 2013 by Zubba
Rossi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Sigur este pun un Keylooger in site ca sa v-a sparga conturile de samp.
Lokoo Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Salutare, astazi vreau sa va prezint site-ul ProBux. Ce este acest site? Este un site PTC, Pay To Click tradus Plata pentru click. Cu ce se ocupa? Ei bine, acest site plateste membri sai pentru fiecare click dat pe-o reclama oferita de ei. Cu ce este mai bun acest site decat alte site-uri gen clixsense sau neobux? Neobux are un sistem rent refferals fals, controlat de ei dar despre asta putem discuta mai tarziu. Cu acest site puteti castiga de la 0,1$ (1 cent) / zi pana la 5,0$ (5 dolari) / zi. Cum poti sa-ti cresti veniturile zilnice? Ei bine, in functie de click-urile produse de persoanele pe care tu le-ai directionat pe acel site. De exemplu: Eu, membru ProBux te aduc pe tine pe site, tu dai click pe reclame si castigi 0,1$ / zi iar eu primesc 0,05 / zi. La randul tau si tu poti aduce alte persoane prin care sa obtii acest bonus. Refferal id-ul meu este urmatorul: Click! Eu unul consideram astfel de site-uri o prostie pana cand un prieten a scos o suma consistenta de pe acest site. Incercarea moarte n-are, site-ul este legal, sigur si rapid, primesti 0,1$ dand click pe cateva reclame, odata pe zi (maxim 5-10 minute). Pentru mai multe detalii / informatii puteti sa-mi dati PM. Per click primesti 0.01$ nu 0.1$! De la referali cat mai primesti ? Se vede ca-i criza, pana faci 1$.....mai bine mergi la munca cu ziua!
Iluvatar Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 (edited) Per click primesti 0.01$ nu 0.1$! De la referali cat mai primesti ? Se vede ca-i criza, pana faci 1$.....mai bine mergi la munca cu ziua! Per click 0,01 dar per total zilnic faci 0,1$. Poti avea maxim 100 refferali si faci 1-2 $ de la ei, apoi poti sa-ti "inchiriezi" ca refferal oameni care n-au refferal pe site, poti avea maxim 200, inca 4-5 $. Cu cateva upgrade-uri poti ajunge la un castig destul de bun. Chestia e ca nu costa nimic si nimeni nu moare daca incearca. Succes. Sigur este pun un Keylooger in site ca sa v-a sparga conturile de samp. Sa sti ca aia caut, sa-ti fur tie contu, sa nu dai click te rog. Edited March 13, 2013 by Iluvatar
Andrei. Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 (edited) Parerea mea nu este una prea buna ` niciodata nu vei face bani din aceasta prostie. Credeti ca hackeri nu ar intra pe aceste siteuri "bani online " ? Toti oamenii care dau un singur click pe reclamele lor le aduc lor profit de 2 Euro si 50 Centi. Edited March 19, 2013 by Andrei.
Paulkent Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Se fac greu bani din asa ceva fara sa investesti.
Alexander.Capone Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Salutare, astazi vreau sa va prezint site-ul ProBux. Ce este acest site? Este un site PTC, Pay To Click tradus Plata pentru click. Cu ce se ocupa? Ei bine, acest site plateste membri sai pentru fiecare click dat pe-o reclama oferita de ei. Cu ce este mai bun acest site decat alte site-uri gen clixsense sau neobux? Neobux are un sistem rent refferals fals, controlat de ei dar despre asta putem discuta mai tarziu. Cu acest site puteti castiga de la 0,1$ (1 cent) / zi pana la 5,0$ (5 dolari) / zi. Cum poti sa-ti cresti veniturile zilnice? Ei bine, in functie de click-urile produse de persoanele pe care tu le-ai directionat pe acel site. De exemplu: Eu, membru ProBux te aduc pe tine pe site, tu dai click pe reclame si castigi 0,1$ / zi iar eu primesc 0,05 / zi. La randul tau si tu poti aduce alte persoane prin care sa obtii acest bonus. Refferal id-ul meu este urmatorul: Click! Eu unul consideram astfel de site-uri o prostie pana cand un prieten a scos o suma consistenta de pe acest site. Incercarea moarte n-are, site-ul este legal, sigur si rapid, primesti 0,1$ dand click pe cateva reclame, odata pe zi (maxim 5-10 minute). Pentru mai multe detalii / informatii puteti sa-mi dati PM. Pe neobux am avut 55$, făcuţi în 10-11 luni. O să încerc şi acest site, să văd dacă este mai avantajos decât neobux, însă nu prea cred.
NukedLSD Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Mai bine treceti pe la scoala,faceti o facultate si apoi va luati un job.
olympian Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ai dreptate NukedLSD asta e cel mai bun sfat si cel mai destept!!
Redmyst Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Pentru 1 euro pe luna, mai bine te duci 1 ora la biserica si faci dublu. Doamne ce gandire, ce face omu pentru 1 referall.
SnopDog Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Interesanta idee. Edited June 7, 2013 by NESTRO.
ArbuneaIonut Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 PTC - un ra**t. Nu se mai fac bani cu ptc daca nu muncesti pana ti se incordeaza venele de la mana. Cea mai buna metoda de facut bani pe internet dupa parerea mea ar fi : PPD, bitcoin,CPA, sau te apuci inveti webdesign, adobe photoshop, sau ceva prin care poti sa le oferi clientilor ceva in schimbul banilor. Pentru asta s-a creeat freelancer. Spor.
Alex.Tkd Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 E destul de tare faza, dar castigi putini bani... Asa mai bine iti iei un job cu juma de norma
TeKo Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Toata treeaba merge pe sistem MLM ( Multi Level Marketing ) .Cu cat ai mai multi referali directi ( oameni adunati de tine care sa faca treaba in fiecare zi ) ,cu atat faci mai multi bani .Din asta poti scoate multi bani , asa cum vedeti voi ca se plateste cu 0,001 pe o reclama ..... . Din pacate in acest moment este plin de site-uri PTC/GPT care nu platesc sau platesc foarte putin .
Recommended Posts