Adi Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 39 minutes ago, D3m0NGaby said: @Shad0w nu defavoriza servarul Blue unde toti am bagat cel putin 25lei pt cont premium si am facut job de ne-au sarit capacele... Goleste stocurile pe BLUE OBLIGA PLAYERI SA RAMANA DOAR CU 2 INF sau 2MAVE ca uni sa ma ierte dumnezeu de nu am 24 de INF Fa in p**a mea ceva nou si pentru noi ca nu vreau sa munces iar de la 0 ca vrei tu profit mai mare. Păi rămâi pe blue, nu te obligă nimeni să vii pe purple.
D3m0NGaby Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 49 minutes ago, Adi' said: Păi rămâi pe blue, nu te obligă nimeni să vii pe purple. Pai raman prietene, dar sa aduca actualizari noi si noua!!! Face sv asta si in decembrie face fuziune
Blade- Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Macar pe serverul asta pune stock limitat la DS @Shad0w
asdaqwerty1 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 2 hours ago, D3m0NGaby said: @Shad0w nu defavoriza servarul Blue unde toti am bagat cel putin 25lei pt cont premium si am facut job de ne-au sarit capacele... Goleste stocurile pe BLUE OBLIGA PLAYERI SA RAMANA DOAR CU 2 INF sau 2MAVE ca uni sa ma ierte dumnezeu de nu am 24 de INF Fa in p**a mea ceva nou si pentru noi ca nu vreau sa munces iar de la 0 pentru ceva mai interesant ca vrei tu profit mai mare. Nu am ales alta comunitate fix din acest motiv sunt pe Bugged.ro de 5 ani de zile Calmeaza-te, e doar un joc.
ZePPord.TSA Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Nu e fake deschiderea.... daca era fake nu mai dadeau drumul la server...
Kadi Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 @Shad0w Pune metoda de plata cu cardul, e mai practica mai ales in perioada asta.
.Vladd Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 The page can't load. The administrators were notified by this and the error will be fixed ASAP. Pagina nu se poate incarca. Adminii site-ului au fost anuntati, iar eroarea va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil. Enviroment: blue De ce imi apare acest mesaj cand incerc sa ma inregistrez pe purple? Are cineva idee? PS: Nickname-ul NU este deja inregistrat.
RAGGAZZO Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Am revenit in forța, va pup! Ne vedem pe Purple!!!
Darkyzq Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Eu nu inteleg de ce mai deschis alt server, si dupa cateva luni faci fuziune, nu vreau sa fac hate, dar asa e.
Kadi Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 15 minutes ago, DarkyKing. said: Eu nu inteleg de ce mai deschis alt server, si dupa cateva luni faci fuziune, nu vreau sa fac hate, dar asa e. Este nevoie de al doilea server, blue e plin tot timpul, nu mai ai loc pe el.
alecs27 Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Mi se pare interesant sa faci al doilea server cat timp blue e plin 24/7 si nici cu fast connect-ul nu poti intra.
Recommended Posts