Jump to content

Deschidere server purple.bugged.ro - 04.04.2020, 20:00

Recommended Posts

Posted (edited)

Tocmai acum te-ai gândit să-ți mai deschizi încă un server, când este cu carantina asta, ai gândeti-o oare ce faci când bufneşte şcoala înapoi revii la blue, ideea e că scoți donații de pe aştea până la altă fuzionare, mult succes băieți în 2021 când fuzionați pe blue, este sto de-al lui cu carantina asta, mai deschide awake unul de al doilea pe comunitatea lui sau altu iar un server în părțiți pijamalele. (No hate asta se observă.).

Edited by The Avalon
  • Like 1
Posted
8 hours ago, The Avalon said:

Tocmai acum te-ai gândit să-ți mai deschizi încă un server, când este cu carantina asta, ai gândeti-o oare ce faci când bufneşte şcoala înapoi revii la blue, ideea e că scoți donații de pe aştea până la altă fuzionare, mult succes băieți în 2021 când fuzionați pe blue, este sto de-al lui cu carantina asta, mai deschide awake unul de al doilea pe comunitatea lui sau altu iar un server în părțiți pijamalele. (No hate asta se observă.).

Posted
13 hours ago, Claw said:

"Vom incerca sa facem mai multe modificari ce nu pot fi facute pe blue datorita vechimii serverului. Va fi creat un topic de sugestii unde playerii vor putea posta sugestii legate de purple (ex: payday diferit)."

Un mare disrespect pt playerii ce si-au dedicat timpul si au donat pe srv blue, trebuie sa gasesti o cale de mijloc, nu sa favorizezi un "proiect nou". Un mare minus din partea mea. 👇👇

Adevarat!

Posted
16 hours ago, Claw said:

"Vom incerca sa facem mai multe modificari ce nu pot fi facute pe blue datorita vechimii serverului. Va fi creat un topic de sugestii unde playerii vor putea posta sugestii legate de purple (ex: payday diferit)."

Un mare disrespect pt playerii ce si-au dedicat timpul si au donat pe srv blue, trebuie sa gasesti o cale de mijloc, nu sa favorizezi un "proiect nou". Un mare minus din partea mea. 👇👇

A facut topic de sugestii si pt blue, ghici ce, a bagat corona pe sv :)))

Posted (edited)

@Shad0w nu defavoriza servarul Blue unde toti am bagat cel putin 25lei pt cont premium si am facut job de ne-au sarit capacele...

Goleste stocurile pe BLUE

OBLIGA PLAYERI SA RAMANA DOAR CU 2 INF sau 2MAVE ca uni sa ma ierte dumnezeu de nu am 24 de INF

Fa in p**a mea ceva nou si pentru noi ca nu vreau sa munces iar de la 0 pentru ceva mai interesant ca vrei tu profit mai mare.

Nu am ales alta comunitate fix din acest motiv sunt pe Bugged.ro de 5 ani de zile

Edited by D3m0NGaby
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp