Addicted. Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Prin unele zone din Ls mi se blocheaza pc -ul si nu mai merge sa ies trb sa ies fortat sau sa ii dau restart.Se blocheaza sa-mp-ul.Stiti cumva ce trb sa ii fac?Pls ajutatima daca stiti
Addicted. Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Da dar mie mi se blocheaza cateodata cand ies din casa,cand merge pe strada in unele zone(((:|
play Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ce configuratie ai la PC? Posibil sa fie si de la driverul video, un driver mai vechi ar putea cauza asta.
Mr.Jaks Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ce configuratie ai la PC? Posibil sa fie si de la driverul video, un driver mai vechi ar putea cauza asta. Sau incearca sa reinstalare totala, atat samp cat si san andreas, sa vezi ce rezolvi.
Catal1n Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Gata..daca nu ati gasit solutii sariti la 'BUG'..Nu este un bug, este de la pc-ul vostru..se poate placa video care nu suporta .
Cloud. Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Am patit si eu exact asa.. mi-am schimbat placa video si acum merge perfect!
NukedLSD Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sa fim sinceri,cine nu are calculator pe care sa mearga fluent gta:sa??Suntem in 2013,nu mai avem p3 cu 128 ram si placa video de 8. Incearca un update la absolut toate driverele(in special de la placa video). Poti sa faci un dvd bootabil cu Hiren's boot dvd,e o utilitara acolo care iti verifica hardul de bad-uri. Scoti toate procesele nefolositoare care ruleaza in acelasi timp cu jocul(alt+ctrl+del).
Recommended Posts