Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Propun sa se scoata zilele si km la vehicule deoarece mi se pare un lucru total lipsit de sens ca masinile cu multe zile si km sa fie vandute la un pret exagerat de mare de catre playeri doar pentru niste numere fara valoare. Sau, daca s-ar pastra, sa fie un dezavantaj sa ai o masina veche. Masinile vechi ar putea sa se strice din cand in cand si sa fie nevoie sa platesti pentru a le repara, ar putea sa consume mai mult fuel sau sa aiba asigurarea mult mai mare decat e acum. Eu cred ca asta ar face serverul mai realistic.

Edited by NeoANTO
  • Upvote 1
Posted
On 4/16/2020 at 2:29 AM, thron said:

Propun sa se adauge urmatoarea regula : membrii staff-ului sa nu poate detina o alta functie de exemplu colider, tester, lider. Toti jucatorii merita o sansa la o functie, daca tot staff-ul au cate 2-3 functii...

+1

Posted

Adaugare restaurant si job Pizza Boy in Montgommery.

Quest zilnic: Livreaza de [x] ori marfa la Boat Transporter.

Quest zilnic: Livreaza [x] remorci cu marfa la Trucker.

Quest zilnic: Viziteaza terenul de tenis din San Fierro.

Quest zilnic: Plaseaza [x] contracte.

Quest zilnic: Castiga [x] maini la barbut.

Quest zilnic: Plaseaza [x] bilete la pariuri.

• Like 1
Posted

Sugestii pentru clanuri. +1 daca sunteti de acord.

Ar fi ok daca ai face ceva de genul ca fiecare clan sa aiba o culoare unica la masini, un depozit pentru bani/pp-uri care pot fi castigate prin job (acest job fiind facut de membrii clanului)

Asa ar fi mai usor sa achizitionezi masini pentru clan si sa-i prelungesti termenul. + Ca fiecare masina sa aiba scris sus (gen cum sunt masinile VIP) numele clanului sau macar tag-ul acestuia. 

Posted

Sugestie pentru sistemul de RP:

Atunci când avansezi la un skill superior să primești 10 RP-uri, iar cand ajungi la Diamond să primești 20 sau 30 RP, deoarece este cel mai înalt și la cel mai greu de obținut, mai ales la Bus, Trucker sau Pizza. Bineînțeles, se poate stabili un anume număr de RP-uri per job individual.

(!) Dacă această propunere a mai fost făcută și / sau luată în considerare, rog să fie ignorată. (!)

Posted (edited)

Sugestie: In fiecare oras turf-urile sa fie detinute de compania de taxi din orasul respectiv. Adica Turf-urile din SF sa fie detinute de Taxi SF, turf-urile din LV de Taxi LV etc.

Cum ar putea ajuta serverul?:  Turf-urile sunt detinute doar de Taxi LV si o sa dureze cam o luna sau doua pana toate turf-urile vor fii cucerite si mai ales, este plictiseala mare.

Edited by Rohammer
  • Like 1
Guest Cipri
Posted

Sugestie, sa fie introdus la gift un numar de materiale pe care il poti castiga

De ce? E o cautare foarte mare de materiale pe server si sunt apropiate la pret cu cele de pe blue, economia fiind mai scazuta.

Posted (edited)

(4) Sugestii purple.bugged.ro

1. Sistem special de misiuni
Sa se adauge un sistem de misiuni ca in single player sau ca in gta 5 (un fel de heist) sau una creata din propria imaginatie.

O prima misiune la care m-am gandit eu ar fi:
- te duci intr-un interior special/intr-o locatie speciala unde ai un NPC (la fel ca Mr.Wang) si apesi F langa el.
- iti va explica ce sa faci / eventual un textdraw (box) cu informatii si timpul pe care il ai sa termini misiunea
- va trebui sa te duci cu o masina personala/free si sa ii returnezi packetele de droguri (sau de ce or fi ele) inapoi la NPC
- ca sa faci asta, ele sunt in mai multe locatii pe harta, odata ce ajungi la o locatie, sa fie un pickup si sa apesi F sa te bage intr-un interior de casa (sau un interior mai special) unde sa cauti un pachet (package)
- apesi o tasta sa il iei (ex: C) si dupa iti va zice un mesaj pe chat/textdraw ca ai x/10 packages
- dupa ce gasesti toate packetele trebuie sa te intorci la NPC-ul de unde ai luat misiunea si sa i le returnezi, tu fiind ulterior recompensat cu o suma de bani/RP.

Ma gandesc ca ar fi mult mai interesant sa fie cateva misiuni din acestea speciale, si sa le dai unlock la fiecare payday daca joaca minim 1801 secunde (/time)
Eventual sa fie mai multe misiuni diferite intre ele, ex: una sa iei packete (ca cea de mai sus), alta sa furi niste mobila dintr-o casa, etc) - si dupa ce iei unlock la payday, sa iti dea o misiune din cele create random, sa nu isi aleaga el.

2. Adminii sa poata sa aiba o comanda sa schimbe interior-ul la Event Place.
Eu unul m-am plictisit de acea Arena, ar fi ok sa fie ceva diferit.
Sa aibe o comanda /einterior si sa schimbe interior-ul la event place.

3. Modificat job detective
Propun sa fie putin modificat acest job in scop productiv.
Sa ai o comanda /getcase prin care sa iei un caz.
Iti va fi setat la minimap un checkpoint unde trebuie sa ajungi (la minim 2000m de la locul unde dai /getcase)
Ajuns acolo sa se afle niste obiecte (cum ar fi un telefon/carti/ceas/chei/sapca/ochelari ...etc... - niste obiecte ca si cum cineva ar fi murit/rapit acolo iar tu trebuie sa afli)
Sa ai o comanda de pickup (sa iei obiectul de pe jos) sau o tasta si dupa sa il duci la primarie unde acolo sa fie o camera speciala unde sa se proceseze dovezile (amprente, sangele de pe obiecte, etc)
Sa fie un timer si eventual un progressbar creat cu timpul procesarii dovezilor, sa dureze cam 1-2 minute, dupa sa primesti o suma de bani, 10 RP + sa aiba sansa sa esueze si sa primesti doar 5 RP (nu a putut fi identificat A.D.N.-ul)

Sa poti folosi /getcase doar atunci cand ai jobul detective si sa fie un caz disponibil (sa fie adaugate cam 5-10 cazuri disponibile pt. playeri, 1 caz = 1 player) sa nu faca toti jobul deodata, ar fi mult mai interesant sa se obtina mai greu caz-uri pentru ca asta ar face jobul interesant. Atunci cand se adauga cazuri, jucatorii cu jobul detective sa fie anuntati sa poata sa foloseasca /getcase.

4. Job padurar
Ce face acest job? Va trebui sa mergi undeva prin Angel Pine si sa tai copaci.
Iti va da o masina de job + o drujba prin care trebuie sa fii langa un copac sa il tai (sa iti puna animatie de taiat si sa dureze 5-10 secunde pana se taie)
Dupa iti va pune niste lemne in mana ce trebuie duse la masina, si va trebui sa tai copacii ramasi (ex: cate 5/6 copaci, depinde de skill)

Dupa ce tai copacii, trebuie sa mergi la o ferma unde sa ii livrezi (cu masina bineinteles) si dupa primesti o suma de bani.

5. Inca o sugestie, asta e de la mine
In fiecare seara, la ora 00:00, daca mergi la chiliad sa fie spawnate nistre hotring racer-uri.
Cu ce scop? Odata ce te urci in ele, va trebui sa mergi pe aeroportul din Las Venturas/Los Santos, unde acolo sa fie un NPC la care livrezi masina.
Dupa sa iti dea un elicopter sa te duci pana in desert la groapa sa recuperezi alte masini care s-au spawnat acolo si sa le duci si pe ele tot la NPC.
Cand ai livrat si a 2-a masina, iti va da un alt elicopter ce te va ajuta sa mergi iar pe chiliad sa faci acelasi progres din nou.

Sa dureze de la 00:00 pana la 00:30. Jucatorii ce duc un numar mare de masini la respectivul NPC sa fie recompensati cu o suma de bani, RP sau/si bugged points.
Ca sa nu fie lag mare, pot fi spawnate in loc de hotring-uri niste motociclete (nrg, bf, pcj etc). Si sa fie o limita, ex: sunt 10 masini disponibile, sa nu se mai spawneze, sa se astepte sa ia playerii respectivele masini disponibile.

Edited by STARR.
Posted

Propun sa se adauge urmatoarea regula : membrii staff-ului sa nu poate detina o alta functie de exemplu colider, tester, lider. Toti jucatorii merita o sansa la o functie, daca tot staff-ul au cate 2-3 functii...

+1

Posted

+1

Posted

ecko(admin/colider) bella(admin/colider) faithen(admin/colider) randy(admin/colider) danni(helper/colider) darius(helper/tester) bestd(helper/tester) 

Acesti membrii fac parte din staff, dar au si o alta functie in factiune mi se pare ceva penibil din punctul meu de vedere, de ce sa aiba un jucator mai multe functii cand ar putea sa aiba mai multi jucatori fara functie. +1 si quote la postarea cu, culoarea mov sa vada shad0w poate se introduce aceasta regula pe viitor!

Posted

Salutare, propun ca la 10 kills facute in paintball sa se acorde 1 respect points

Jucatorii din mafii care se antreneaza zilnic, din greu, nu pot fi activi si la job / quest si ar fi mai usor sa faca RP-URI.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp