Claw Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 (edited) Oice membru al factiunii poate posta aici. Puteti discuta despre orice in limita bunului simt. De preferat fara spam. Edited April 22, 2020 by Claw Quote
Claw Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 7 minutes ago, Iliescu. said: Salut! Îți doresc mult succes. Multumesc mult! Quote
Mont3Kill2 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Si'a venit nebunul lu Salam, cu cel mai tare program Quote
WINNETOU Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Salut baieti! Ce putem face in legatura cu cmd-ul pentru instructori. Pe mine ma socate mereu din joc cand dau /bro id sau /flyro id. Am inteles ca mai multi dintre voi ati inatmpinat aceasta problema! Quote
Claw Posted May 14, 2020 Author Posted May 14, 2020 6 hours ago, WINNETOU said: Salut baieti! Ce putem face in legatura cu cmd-ul pentru instructori. Pe mine ma socate mereu din joc cand dau /bro id sau /flyro id. Am inteles ca mai multi dintre voi ati inatmpinat aceasta problema! Salut, a fost o problema la host. Am inteles de mai multi baieti ca nu au mai intalnit problema. In caz de ai probleme in continuare, da-mi un pm. Quote
WINNETOU Posted May 15, 2020 Posted May 15, 2020 10 hours ago, Claw said: Salut, a fost o problema la host. Am inteles de mai multi baieti ca nu au mai intalnit problema. In caz de ai probleme in continuare, da-mi un pm. Da, am observat ca si-a revenit. Mersi mult! Sper sa fie ok de acum Quote
Recommended Posts