[]StrugureL_Crips Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Informatii legate de SA:MP:Nickname: WellbeckNick-uri anterioare: Acronyix, Walthamstow.Level: 66.Ore jucate: 3128.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/7KGePhf , Doresc sa mai mentionez faptul ca nu am fost eu pe cont in last punish-urile respective. Cand am plecat in Anglia, un tip mi-a cerut contul sa se joace, refuzandu-l am cedat si mi s-a facut mila de el pana i l-am dat. Nu doresc sa spun intocmai faptul ca ma pot scuza pe tema asta, poate ca-s vinovat catusi de putin dar se poate demonstra si in IP, CyberNetick, chiar te rog sa verifici si tu acest lucru inspre a putea vedea ca nu mint lucrurile respective pe care mi le afirm. Multumesc.Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/zC2c40xProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/WellbeckCateva realizari pe server/ forum: National guard Rank 5, San Fierro Police Department Rank 5, Las Venturas Police Department Rank 5, S.I. LV rank 5, Rank 3 Taxi Los Santos.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Sincer, nimic. As mai juca CS:GO din cand in cand dar nu am mouse la laptop si prefer mai mult San Andreas Multiplayer.De ce vrei sa intri in clan: Bun, ca tot am ajuns la aceasta intrebare/cerinta... pot spune ca doresc sa intru in acest clan deoarece am mai fost, eram in LVPD imediat dupa NG si mi s-a spart contul, m-am trezit cu el fara masini/bani, quitgroup, clan, injurii admini. Va puteti da seama in ce moment de "realizare" eram atunci cand vazuseram. In acest clan nu mi s-a parut niciodata sa vad membri cu nasul pe sus, indiferent de caterinca, de gluma sau de colectiv. Toti au fost acolo, uniti, vorbareti si foarte simpatici, toti cu respectul lor aparte. In acest clan nu m-am simtit niciodata dat la o parte, in acest clan m-am simtit in largul meu, indiferent de cat de putin am putut sta alaturi de voi/de ei. Ultimile momente in The Legends mi le amintesc cu Outsider, cu Shadey, cu Astriel si cu tine CyberNetick-ule, cautand clanhq dupa update-ul ce fusesera.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am precizat mai sus mai multe detalii.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Deoarece nu am avut ocazia de a fi informat ca respectivul ce mi-a spart contul la momentul acela, fiindca nu aveam telefonul la mine sa vad email-ul ce imi putea fi salvat contul.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Am spus mai sus, nu cred ca mai are rost sa ma repet din nou, dar... voi mai adauga faptul ca imi doresc sa imi fac noi prieteni.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Shadey, Andrei(Astriel) si Outsider.Planuri de viitor pe server?: Sa incerc sa aplic la Paramedic Department dupa ce voi termina aplicatia de a avea sansa sa reintru in The Legends daca va fi posibil.Informatii legate de viata reala:Prenume: Tudor.Varsta reala: 20 ani. (03.04.2000).Nationalitate: Român.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma consider o fire suficient de respectuasa, prietenoasa si sociabila, in acelasi timp cu persoanele ce consider ca-mi fac un bine psihic. Cat despre cei ce nu se pot agreea unui comportament decent n-au ce cauta in discutii cu mine pentru ca imi plac foarte mult persoanele cuminti. Apreciez glumele la timpul lor dar când este vorba de ceva personal prefer sa ma abtin si sa nu continui acel dialog. Imi plac si persoanele unite, care incearca sa faca totul intr-un mod, facand jocul sa infloreasca totodata mult mai mult pe langa completarea unui raport al unei factiune, sau mai stiu eu... cresterea intr-un skill la job. Cam asta sunt eu si asta imi este modul meu de gandire.Ce gen de muzica asculti?: De toate inafara de melodiile ce contin injurii, in special populara.Ce hobbyuri ai?: Fotbal-ul ramane hobby-ul preferat si la ora actuala.Alte precizari?: Va multumesc ca mi-ati acordat cateva minutele din viata voastra citind aceasta aplicatie/cerere de reintrare alaturi de voi. Sunteti minunati!
TL.CipriaN. Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Pentru un moment, dupa ce am citit aplicatia am vrut sa-ti dau "neutru", insa dupa ce am recitit-o mai atent am ajuns la acest vot. Totusi.... FH inexistent, iar in privinta LP-ului initial ai spus ca ai facut greseala de a-l da unei persoane iar apoi ai spus ca a fost spart, nu stiu ce sa inteleg. Asuma-ti vina si accepta consecintele. Astept sa vad daca te recomanda vreun coleg care te cunoaste, pot reveni asupra votului.
RANDYNVm Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 FH sters in totalitate, chiar si asa nici inainte nu era prea stralucit. Banul din LP nici el nu-mi place. Iar faza cu contul spart am tot spus si ma repet, nu stiu cat de palpabila mai este povestea asta. Plus de asta ar trebui sa fii atent si sa ai grija de cont nu sa-l dai din mana in mana. Ca idee de final tine minte un lucru Ai voie sa-ti impartasesti contul doar tie si propriei persoane. Bafta pe mai departe.
BERNiCA Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 7 hours ago, RandyOrton said: FH sters in totalitate, chiar si asa nici inainte nu era prea stralucit. Banul din LP nici el nu-mi place. Iar faza cu contul spart am tot spus si ma repet, nu stiu cat de palpabila mai este povestea asta. Plus de asta ar trebui sa fii atent si sa ai grija de cont nu sa-l dai din mana in mana. Ca idee de final tine minte un lucru Ai voie sa-ti impartasesti contul doar tie si propriei persoane. Bafta pe mai departe.
HorneT Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 8 hours ago, RandyOrton said: FH sters in totalitate, chiar si asa nici inainte nu era prea stralucit. Banul din LP nici el nu-mi place. Iar faza cu contul spart am tot spus si ma repet, nu stiu cat de palpabila mai este povestea asta. Plus de asta ar trebui sa fii atent si sa ai grija de cont nu sa-l dai din mana in mana. Ca idee de final tine minte un lucru Ai voie sa-ti impartasesti contul doar tie si propriei persoane. Bafta pe mai departe.
Hawky Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 9 hours ago, RandyOrton said: Motivele le ai mai sus.
Ionut Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 10 hours ago, RandyOrton said: FH sters in totalitate, chiar si asa nici inainte nu era prea stralucit. Banul din LP nici el nu-mi place. Iar faza cu contul spart am tot spus si ma repet, nu stiu cat de palpabila mai este povestea asta. Plus de asta ar trebui sa fii atent si sa ai grija de cont nu sa-l dai din mana in mana. Ca idee de final tine minte un lucru Ai voie sa-ti impartasesti contul doar tie si propriei persoane. Bafta pe mai departe.
Kristi Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 11 hours ago, RandyOrton said: FH sters in totalitate, chiar si asa nici inainte nu era prea stralucit. Banul din LP nici el nu-mi place. Iar faza cu contul spart am tot spus si ma repet, nu stiu cat de palpabila mai este povestea asta. Plus de asta ar trebui sa fii atent si sa ai grija de cont nu sa-l dai din mana in mana. Ca idee de final tine minte un lucru Ai voie sa-ti impartasesti contul doar tie si propriei persoane. Bafta pe mai departe.
Recommended Posts