AlexJones Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Am o problema .Cand imi pun un car mod , skin mod sau alte chestii pt samp , incepe sami dea niste erori sampu , iar dupa crash dupa 5 minute de joc.Dupa cateva crash-uri de astea nu ma mai lasa in joc , pe singleplayer ini da dont send , iar pe samp crash nu ma lasa sa intru !! Sper sa ma ajutati , multumesc Edited March 13, 2013 by Splendid-aLecse
George.Alex Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Eu vam zis la VIBER topic ... pun in vedere munca facuta Da e frumos dar daca iei toate masinile care leai facut le bag in imgtool... iti zic Iti da crash sampu. Trebuie ca fisierele sa fie ca lacrima. fara nici un bug Aceste moduri sunt mai mult facute pentru single player Si vezi inainte de a baga in samp.. orice dati un backup la GTA... ca daca le bagi si nai backup'ul facut sa dus... trebuie reinstall de samp. Ai grija ce faci ca cea mai mica greseala din fisier chiar daca tu nu o poti vedea .. poate sati ruineze GTA'ul.. asa ca nu uita da un backup inainte sa le bagi. Nam zis cas panarama sau altele da numai sa fie ca lacrima fara nici un pic de bug. Daca sampul gaseste un bug la o masina - textura de arma orice poate sa va dea crash si daca nu dati reinstall ... nu faceti nimik ( daca naveti BACKUP. ) Edited March 13, 2013 by SkitzCroW
Recommended Posts