FouaD Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 IG: Nick: FouaD Nick-uri anterioare: TapL Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/FouaD Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/hkvwMxj Level: 30. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: School Instructors LV si detin rank 3 si 36 zile. Ore jucate: 580 ore jucate. Warn-uri: Nu detin warn-uri. De cât timp joci SA:MP?: Ma joc samp din 2015-12-01 Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost banat. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Fouad Vârstă reală: 16 ani. Domiciliu: Egypt - damitta. Biografie (minim 30 cuvinte): ma numesc Fouad, sunt un baiat responsabil cu tot ceea ce fac, timpul liber il petrec pe sa-mp, sunt destul de adaptabil in orice factiune, ma integrez destul de usor, sunt o persoana destul de comunicativa, prietenoasa si stiu sa lucrez destul de bine in echipa, sunt o persoana ambitioasa, constiincioasa si dedicata, sunt organizat in tot ceea ce fac, ma stresez de fiecare data si vreau sa fac totul perfect, sunt cineva care are asteptari mari pentru rezultatele sale. Sunt increzator in capacitatea mea de a face fata provocarilor sau lucrurilor rele care pot sa apara astfel fac in asa fel incat lucrurile rele sa nu se intample, cam atat despre mine in marte parte. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma joc SA:MP si CS:GO, si sa ies cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O Cmunitate foarte unita, stabilita si condusa bine. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King este un clan respectat pe server. Membri capabili si seriosi care isi vad de treaba lor si isi dau interesul. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu inca. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Pentru ca este un clan restectat pe server si are un tag frumos.
qweblko Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Pari o persoana destul de ok. O sa iti acord aceasta sansa.
OM3GA6 Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 4 hours ago, MadasearT. said: Pari o persoana destul de ok. O sa iti acord aceasta sansa. Meriti o sansa!
King.Rampage Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 On 4/17/2020 at 9:26 AM, OM3GA6. said: Meriti o sansa!
Recommended Posts