eduardtny Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Buna baieti si fete ,nu demult m-am apucat de samp dar am un pc foarte slab cred o sa va spun detalii "Intel core duo cpu e7500 2.93ghz ,memorie ram 4gb ,placa video integrata g41chipset' Stiu ca pe acest forum sunt foarte multi oameni de treaba si stiu ca cineva m-ar putea ajuta deci as avea nevoie de un modpack ,gen un modpack cu care sa nu am lag si sa am mai multe fps-uri decat cu jocul default ,fara moduri pe masini ca alea fac lag. Vreau sa precizez ca am incercat toate modpack-urile lui kenny si shark blind dar iau crash cu anticrasher. Cine imi poate da un modpack? Va multumesc pentru timpul acordat. Quote
eduardtny Posted April 18, 2020 Author Posted April 18, 2020 13 hours ago, StoicaMadalin said: spune mi o parere de el Arata foarte fain ,vad ca te pricepi daca tu l-ai facut. Ar merge pe pc ul meu? Quote
anuelaa Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 2 minutes ago, eduardtny said: Arata foarte fain ,vad ca te pricepi daca tu l-ai facut. Ar merge pe pc ul meu? Nu l-am facut eu, l-am gasit pe youtube, incearca-l eu cred ca iti merge, sa nu uiti de samp r2, moduri.ro/samp si moduri.ro/gta Quote
Recommended Posts