Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Shad0w said:

Castigatorii vor avea toate celelalte bilete sterse, deci un player poate castiga o singura proprietate (casa sau biz).

Din câte se înțelege, un jucător poate câstiga ori un business ori o casă. Cred că ar fi necesar ca acestea să fie făcute în mod separat, astfel încât câstigătorul unui business să aibă șansa de a câștiga și o casă, respectiv invers. Sunt jucători care au sute de ore și bani strânși tocmai din acest motiv: de a câștiga atât o casă, cât și un business.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Navigante said:

Deci biletele nu mai sunt separate? De ex. daca cumperi un bilet de 250k poti castiga si o casa dar si un biz cu acel bilet?

Nu mai sunt separate. Poti castiga casa sau business. Depinde ce noroc ai.

Posted

Am stabilit la inceput ca... nimic n-a fost stabilit.
Daca erau tichete separate pt case si separate pentru business-uri, ai fi avut mai putine sanse sa iei business si mai putine sanse sa iei casa.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Nick98 said:

Din câte se înțelege, un jucător poate câstiga ori un business ori o casă. Cred că ar fi necesar ca acestea să fie făcute în mod separat, astfel încât câstigătorul unui business să aibă șansa de a câștiga și o casă, respectiv invers. Sunt jucători care au sute de ore și bani strânși tocmai din acest motiv: de a câștiga atât o casă, cât și un business.

+1

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp