RedEye_ Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 (edited) Numele din joc: [ ] Hades [ ] Numele dupa forum: ZinK_Rank-ul actual din clan: Dețin rank 1. Motiv-ul inactivitatii tale?: Motivul inactivității mele este unul bine întemeiat,acesta fiind : Examenul de Bacalaureat. Vei fi inactivi pe perioada de?: Voi fi inactiv pe o perioadă îndelungată de timp,cred că o lună și câteva zile, examenul de bacalaureat se susține pe data de : 22 Iunie 2020 și am nevoie să recuperez multe lucruri pe care nu le-am învățat la timp.Alte detalii: Să aveți o seară frumoasă. Edited April 27, 2020 by ZinK_
[]LopaticA Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 23 hours ago, ZinK_ said: Numele din joc: [ ] Hades [ ] Numele dupa forum: ZinK_Rank-ul actual din clan: Dețin rank 1. Motiv-ul inactivitatii tale?: Motivul inactivității mele este unul bine întemeiat,acesta fiind : Examenul de Bacalaureat. Vei fi inactivi pe perioada de?: Voi fi inactiv pe o perioadă îndelungată de timp,cred că o lună și câteva zile, examenul de bacalaureat se susține pe data de : 22 Iunie 2020 și am nevoie să recuperez multe lucruri pe care nu le-am învățat la timp.Alte detalii: Să aveți o seară frumoasă. Cerere Acceptata. Succes la examenul de Bacalaureat, te asteptam cu vesti bune si sa te intorci in forta.
Recommended Posts