Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

72nb4Jv.png

> Acest topic a fost făcut pentru a evidenția pe cei mai activi polițiști din Las Venturas Police Department.

> Cop of The Month constă în acordarea unui bonus de 5,000,000$ polițistului care acumulează cele mai multe puncte în săptămâna sedinței.

> Calculul punctelor se va face astfel: • 1 player arestat / ucis = 1 punct

• 1 amendă acordată = 1 punct

• 1 permis confiscat = 2 puncte

> Membrii care consideră că au șansa de a câștiga acest bonus se vor înscrie după următorul model atunci când liderul / co-liderul îi anunță:

• Nume: 
  • Rank: 
  • Poză cu [/raport]:
  • Puncte acumulate:
  • De ce crezi că meriți acest premiu: 

> Liderul / co-liderul va anunța câștigătorul după următorul model:

• Data ședinței:
  • Numele celui câștigător:
  • Numărul de puncte:
  • Dovada cu acordarea premiului:
  • Alte precizări:

> Informații:

• Cine nu urmează modelele precizate mai sus, nu o să fie răsplătit.
  • Aceste bonusuri nu sunt obligatorii, liderul decide dacă le acordă sau nu.
  • Trebuie să aveți un comportament cât mai decent pentru a beneficia de aceste bonusuri.
  • Dacă nu îndepliniți una din condițiile prezentate mai sus, nu o să fiți răsplătiți.
  • Membrii care doresc bonus trebuie sa posteze o cerere pana la sedinta, avand la dovada screenshot cu /raport in joc.
  • Raportul se va verifica si pe panel inainte ca cererea sa fie acceptata.
  • Topicul va fi deschis doar cu o săptămână înainte de ședință, atunci vă veți putea înscrie.

Edited by J A C K S O N
update.
  • ShaDey locked this topic
  • ShaDey unlocked this topic
Posted

Topicul a fost deschis pentru a afla COTM pentru luna MAI! Cei care se încadrează în cerințele impuse, pot posta mai jos după model!

Posted
  • Nume: Cristian47
  • Rank: 5
  • Permise/puncte în /raport(poza/video): (77 puncte si 17 permise aici - https://imgur.com/a/o5h6AHa ; 43 puncte si 10 permsie aici https://imgur.com/a/8qu1070) Nu stiu daca o sa se ia in considerare dar am pus asa deoarece am primit reset raport intre timp. Teoretic am facut 100/20 puncte si 22/5 permise.
  • De ce crezi că meriți acest premiu: Deoarece sunt activ si prietenos cu toata lumea.
  • ShaDey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp