Jump to content

Private Club  ·  127 members

West Gangsters

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: .Eduard
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Level: Am level 10
Ore jucate: Am 111 ore jucate
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/tVN6AHa
Poza cu invitatia:  https://imgur.com/a/IFK7vuX
Profilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/.Eduard
Cateva realizari pe server/ forum: Momentan nu am reealizari asa mari incat sa le pot specifica aicea dar in viitorul apropiat sper ca voi avea ceva realizari.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc FIFA 2020, Call of Duty Moer Warfare, Rainbow Six Siege si ETS 2
De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in clan deoarece este un clan foarte respectat pe acest server si bine pus la punct si mi ar face mare placere sa fac parte din acest clan.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din clanul Rasta Family.
Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din acest clan.
* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: - 
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'?Da , am verificat si nu ma aflu pe blacklist.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Momentan ii cunosc doar pe Spliff si Syu dar as vrea sa ma inteleg cu toti membrii acestui clan.
Planuri de viitor pe server? As vrea sa ajung lider la o factiune de tip Departament.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Eduard
Varsta reala: Am varsta de 20 de ani.
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Eduard si am varsta de 20 de ani si sunt  din localitatea  Cluj-Napoca. Sunt o fire creativa , sociabila, sportiva, imi place sa glumesc si sa rad. Imi place sa ascult lucruri interesante pe care cineva le povesteste, nu ma plictisesc la asa si plus de asta, cand te afli te afli in companie cu mine niciodata nu iti va fi urat,  pentru ca sunt foarte energic si mereu predispus sa incing atmosfera
Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile de muzica.
Ce hobbyuri ai? Imi place sa fac multa miscare, imi place sa ies in oras cu prietenii si sa ma plimb cu bicicleta.
Alte precizari? Succes

Posted

0URjpc0.png

Nu ai invitatie de intrare in clan. Faptul ca ti-a raspuns un membru da, recrutam nu inseamna ca ai primit invitatie, totusi aplicatia e buna.

Posted
2 hours ago, TE00 said:

0URjpc0.png

Nu ai invitatie de intrare in clan. Faptul ca ti-a raspuns un membru da, recrutam nu inseamna ca ai primit invitatie, totusi aplicatia e buna.

Asta nu e invitatie pe care ai pus-o tu. Propun sa refaci aplicatia cu o invitatie buna.

• Rulz[] changed the title to Aplicatie West Gangsters - .Eduard rank 1 Taxi San Fierro [RESPINS]
  • Rulz[] locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp