Jump to content

Private Club  ·  127 members

West Gangsters

Aplicatie West Gangsters - Hawkx. - Rank 2 San Fierro Police Department [ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Hawkx.
Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nickname-uri pe serverul Purple.
Level: Dețin level 12.
Ore jucate: Am 136 de ore jucate.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://i.imgur.com/6MtsFvV.png
Poza cu invitatia: https://i.imgur.com/kByCL6F.jpg
Profilul de pe panel (link): https://purplepanel.bugged.ro/profile/Hawkx./
Cateva realizari pe server/ forum: Personal consider că nu am petrecut îndeajuns timp pe acest server încât să am o realizare notabilă.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Uneori mă mai joc Counter Strike1,6.
De ce vrei sa intri in clan: Vreau să intru în acest clan deoarece consider că este unul dintre cele mai respectate clanuri de pe server datorită membrilor care îl alcătuiesc și a maturității și experienței acestora. Mai mult, doresc să cunosc noi persoane, să am parte de provocări și experiențe noi, dar totodată să leg și cât mai multe prietenii.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai făcut parte din Verdant Kings( .vK ) și The Hooligans( [H] ).
Ai mai facut parte din clanul West Gangsters? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai făcut parte din acest clan.
* Daca ai mai fost in West Gangsters, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'West Gangsters'? Da, am verificat și nu mă aflu pe Blacklist-ul clanului.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Deocamdată nu am avut ocazia de a mă cunoaște cu membrii clanului.
Planuri de viitor pe server? Mi-am propus să îmi creez un Faction History lăudabil pentru început, iar pe parcurs obținerea unei funcții în cadrul unei facțiuni sau chiar în cadrul comunității.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Alex
Varsta reala: Am vârsta de 24 de ani.
Nationalitate: Român.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoană politicoasă, cu simțul umorului, înțelegătoare și devotată lucrurilor importante. Îmi place punctualitatea, respectul și loialitatea, fapt prin care îmi permit să spun că totodată dețin și aceste calități. Sunt un tip respectuos și ofer un foarte mare respect persoanelor care merită asta. Sunt civilizat, reușesc să mă integrez destul de ușor în orice grup sau comunitate, iar când vine vorba de muncă îmi place să mă dedic și să fiu devotat.
Ce gen de muzica asculti? În general, ascult orice gen de muzică.
Ce hobbyuri ai? Fotbal în sală, tenis de masă, pescuit sportiv.
Alte precizari? Mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestei aplicației!

• Rulz[] changed the title to Aplicatie West Gangsters - Hawkx. - Rank 2 San Fierro Police Department [ACCEPTAT]
  • Rulz[] locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp