Aker. Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 (edited) IG: Nick:Timothy Nick-uri anterioare:CapiX Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Timothy Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/c6EDbLg(*am pus asa sa nu se vada IP-ul*). Level:48. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Grove Police Departament, detin rank 1. Ore jucate:1237. Warn-uri:0. De cât timp joci SA:MP?:Joc sSA:MP de 5 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu. IRL: Prenume:Bogdan. Vârstă reală:19 ani. Domiciliu:Botosani. Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa. Recunosc ce este bun la o persoana. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa ies cu iubita/prieteni sa ne jucam o fifa ori ne plimbam. Descrie buGGed în câteva cuvinte:BuGGed, cel mai stabil si popular server, chiar daca sunt multe servere de SA:MP mereu s-a mentinut pe primul loc. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Un clan bine asezat la locul lui pe server, cu membrii seriosi, dar cel mai important un clan cu istorie, intrucat a fost printre primele fondate pe comunitate. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.:'' Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza. '' De ce dorești să te alături acestui clan?:Vreau sa ma alaturi acestui clan deoarece este un clan de top si cu niste membrii care sunt prietenosi si au cei 7 ani de acasa daca pot zice asa. *edit:am intrat in factiune.* Edited May 4, 2020 by Timothy
Recommended Posts