cute.Dybala Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 IG: Nick: Dybala[]. Nick-uri anterioare: Selgros1337_; Dyba; Dybala.TAXiMETRiST. Nu sunt sigur daca am mai avut si altele, nu as vrea sa gresesc acum. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Dybala[]. Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/KZXBZBw Level: 45 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: - Ore jucate: 1478 Warn-uri: 0/3 De cât timp joci SA:MP?: Din vara anului 2013, adica aproape 7 ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Am primit ban pe serverul red pentru 3 zile acum aproximativ 3 ani pentru neactualizare prefetch la un control TW. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu. IRL: Prenume: Andrei Vârstă reală: 18 ani Domiciliu: Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Andrei, am 18 ani si sunt elev in clasa a XI-a in cadrul Liceului Teoretic "Traian". Sunt o fire prietenoasa, calma de obicei si cu un simt al umorului dezvoltat. Imi place sa ascult muzica si sa ma joc pe consola sau pe calculator tot felul de jocuri de la strategie pana la first person shooters. Sunt sigur ca nu voi avea probleme cu integrarea in acest clan deoarece ma adaptez usor noilor imprejurari atat online cat si in viata cotidiana. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ascult muzica, sa ies cu prietenii in parc la fotbal sau prin oras in general, dar si sa ma joc pe calculator sau consola. Descrie buGGed în câteva cuvinte: O comunitate aparte care mi-a ajuns la inima acum mult timp. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: King. este un clan respectabil, cu o istorie pe aceasta comunitate, iar membrii se comporta conform statutului acestui clan. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in King. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece acest clan are parte de tot ce este esential pentru ca un jucator sa se simta bine in el. Membrii sunt uniti, cunosc mai mult decat esentialul necesar acestui joc si sunt prietenosi. Vad intrarea in acest clan drept o oportunitate pentru mine de a imi revigora cunostintele despre acest joc, deoarece am avut o perioada mai prelungita de inactivitate. Stiu ca in ultima luna nu am avut activitate sporita intrucat am avut probleme atat mici cat si mari, dar sunt pregatit acum sa imi reiau activitatea si sunt hotarat sa intru intr-o factiune pentru a da startul unui nou inceput pe acest server, alaturi de King.
Recommended Posts