Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - []Theo - Rank 2 Las Venturas Police Department..

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: []Theo
Nick-uri anterioare: Wellbeck
Level: 11.
Ore jucate: 146.
Sanctiunile primite pe BLUE si PURPLE (poza cu sanctiunile de pe ambele servere): https://imgur.com/a/ehkblC4
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/Ut8LLO7
Profilul de pe panel (link BLUE si PURPLE): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Wellbeck , https://purplepanel.bugged.ro/profile/[]Theo
Cateva realizari pe server/ forum: Realizarile nu au fost chiar atat de importante pentru mine insumi, o realizare o numesc atunci cand poti vorbi cu cineva in largul tau, cand poti glumi cu acea persoana si cand poti spune lucrurilor pe fata fara ca acea persoana sa-ti aiba pic de "dusmanie" fata de tine, ramanand prieten indiferent de orice.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nimic altceva.
De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in clan deoarece intr-un astfel de clan cred eu ca m-as simti mult mai bine, atat in privinta unor noi subiecte cat si inspre a-mi face noi prieteni.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: In clanul Alliance am mai fost membru.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am mai fost in clanul The Legends pe cand CyberNetick nu ne era owner. "Am iesit" din cauza ca mi-a fost spart contul, mai bine spus persoana care-mi era "alaturi" ca si prieten aflandu-mi parola la cont, desii find aceeasi cu a email-ului am ramas "pe dinafara" in privinta a tot ce tine de factiune, clan, warn-uri s.a.m.d...
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Doresc sa revin in acest clan pe nume 'The Legends' pentru ca mi-as dori sa fie un nou inceput fata de ceea ce mi s-a intamplat pe Blue.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur ca da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Daca as enumera persoanele clanului cu care ma inteleg si mai pot schimba doua, trei vorbe s-ar considera ca as vrea sa par a fi cineva. Tocmai de aceea consider ca e mai bine sa nu enumar persoanele cu care ma inteleg.
Planuri de viitor pe server?: Sa progresez, atat in privinta factiunii cat si a comunicarii cu diferite persoane ce-si au pareri si exprimari diferite.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Teodor.
Varsta reala: 20 ani.
Nationalitate: Romana.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt un tip sociabil, un tip respectuos de care stiu unde-mi am accesul la glume si stiu unde sa pun punct acolo cand trebuie cu persoanele care nu nu-mi permit diferite glume. Imi plac noile provocari, noile subiecte dar si noile echipe care-si au bunul simt. Nu-mi plac mincinosii si nu-mi plac perversii.
Ce gen de muzica asculti?: Dance si manele uneori.
Ce hobbyuri ai?: Fotbalul este unul dintre hobby-urile mele.
Alte precizari?: Totodata as dori sa mentionez si faptul ca sanctiunea de pe blue referitoare la cheats pentru AIMBOT nu a fost facuta de catre mine. In timp ce eram in Anglia cu munca, un alt "prieten" mi-a cerut contul sa se joace. Neavand pe ce anume, i l-am dat si i-am impus faptul ca ar trebui sa mi-l bage intr-un Departament, ci nu intr-o mafie deoarece n-am fost niciodata intr-o astfel de factiune. Multumesc pentru timpul acordat acestei aplicatii.

Posted

vW5t2ih.pngca membru al meu, îl cunosc și consider că merită o șansă în clan. A mai fost și anul trecut în clan pe Blue. Acel ban este pentru că i-a fost spart contul.

Posted
2 hours ago, ShaDey said:

vW5t2ih.pngca membru al meu, îl cunosc și consider că merită o șansă în clan. A mai fost și anul trecut în clan pe Blue. Acel ban este pentru că i-a fost spart contul.

Total de acord, esti un baiat bun, meriti o sansa!

Posted
5 hours ago, ShaDey said:

Posted
14 hours ago, ShaDey said:

• CyberNeticK changed the title to [Acceptat] Aplicatie The Legends - []Theo - Rank 2 Las Venturas Police Department..
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp