Popular Post Helios Posted May 11, 2020 Popular Post Posted May 11, 2020 (edited) Salutare tuturor, dupa o perioada de timp in care nu am mai postat niciun modpack, la cererea mai multor playeri, am decis sa-l postez, sper sa va placa, vizionare placuta! Lista script-urilor / modurilor care se regasesc in modpack si cateva informatii: Spoiler >> Moduri de grafica - vegetatie, strazi, skybox, cladiri si diverse texturi modificate. >> Moduri pe diverse masini - le gasiti in folderul monloader, le puteti scoate prin simpla stergere a folderului care contine modul nedorit >> Alte moduri - Skin-uri hd, sunete modificate, ped modificat, font modificat, checkpoint 3D. >> Script-uri: Cleo (changer.cs - mod de schimbat vremea, corrector.cs - mod pentru autocorectie, NoMoreCarDamage.cs - mod care iti permite sa nu mai ai damage vizual la masini, reconnect.cs - pentru reconectarea la server ceva mai rapida) Sampfuncs (chatid.sf - mod care arata id-ul jucatorilor in chat dupa nume, chatlog in consola.sf - va permite sa vedeti chatlog-ul si chat-ul in timp real in consola de la sampfuncs, Quit fixer.sf - permite jocului sa nu se mai blocheze cand tastati /quit) Asi (ChatFilter.asi - va permite sa ascundeti anumite texte care apar in general pe chat, scrieti textele pe care doriti sa le ascundeti in chatfilter.txt, colormod.asi - pentru niste culori ceva mai realiste in joc, map.asi - este mapa pe M care contine si GPS, movechat.asi - va permite sa mutati chat-ul under doriti, radioff.asi - opreste automat radio-urile din joc cand va urcati in masina, Screenshot.asi - un mod care va permite sa faceti screenshot-uri fara a va mai bloca jocul si screenshot-urile se pot salva dupa diverse criterii, ex: nume, serverul pe care jucati, data, etc, SprintHookByDarkP1xel.ASI - va permite sa fugiti ceva mai repede cand apasati tasta w+space, nu mai este nevoie sa spamati voi, Crosshairs.asi - va permite sa puneti cate o tinta pentru fiecare arma din joc) DLL - d3d9.dll - este fisierul principal de la ENB (activare shift+ f12 si shift + f11) Lua - (ChatHelper.lua - este pentru a va arata anumite informatii sub chat cand apasati tasta T pentru a deschide chat-ul, Costum scoreboard.lua - va ofera posibilitatea de a schimba total interfata scoreboard-ului, fastloader.lua - ajuta jocul sa se incarce mai repede, sa treaca peste acel loading screen, messahud.luac - va permite sa mutati harta unde doriti si hudul, nodialogrestore.lua - ultimul text scris intr-un dialog ramane salvat, exemplu cand pariati la ruleta, suma anterioara ramane salvata, WTD Changer.lua - mod pentru schimbat vremea, asemanator cu cel cleo, quickmap.lua - afiseaza mapa din ”esc > map” cand apasati tasta X, picturehud.lua - va permite sa plasati pe ecran o imagine, cum este pentagrama pe care o vedeti la mine in videoclip) (!) Atentie, script-urile pe care nu le-am specificat, in general sunt script-uri care fixeaza anumite probleme ale jocului (!) Cum il instalez? Mai am nevoie de ceva sau doar il descarc si pot incepe sa ma joc linistit? - Dupa ce ati descarcat arhiva, aveti folderul ”Modpack By Helios V5”, trebuie doar sa-l trageti din arhiva intr-o partitie unde doriti sa-l stocati, dupa ce ati facut asta, puteti sa intrati linistiti pe samp, nu mai trebuie sa instalati ceva anume pentru a juca. Link de download: click. Va multumesc pentru atentia acordata, daca v-a placut nu uitati sa apasati butonul de reactie pentru sustinere, pentru orice nelamurire / intrebare nu ezitati sa lasati un comentariu in acest topic iar eu am sa va raspund in cel mai scurt timp posibil, cu drag! Edited September 27, 2020 by Faithen 4 1 2 25 1
CoLL Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Frumos modpack dar prefer default cu fara texturi ma duce cand am inceput sa joc samp
BSorinel Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Foarte tare, bravo Helios. dar sunt curios cum pot muta hud-ul gen incerc si nu reusesc, nu este la lucul lui =))
Helios Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 28 minutes ago, BSorinel said: Foarte tare, bravo Helios. dar sunt curios cum pot muta hud-ul gen incerc si nu reusesc, nu este la lucul lui =)) Deschide chat-ul, cand iti apare cursorul, du-l in dreptul la harta si o sa-ti apare niste iconite, tine apasat click dreapta pe iconita de ”setari” si trage mapa unde doresti.
Helios Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 On 5/11/2020 at 8:21 PM, SmiXy said: Muduri bomba, gj 6 hours ago, rios said: Super tare!!!! Felicitari !!! 19 hours ago, Aveyro said: Tare! 23 hours ago, DRiFTY said: On 5/11/2020 at 9:29 PM, Agentul_007 said: Bombaa, e țâță de mâță! On 5/11/2020 at 8:48 PM, .KeeD said: Forță On 5/11/2020 at 8:47 PM, PoWerreD said: Bomba, baga si tu linkul mai rpd. On 5/11/2020 at 8:23 PM, Faraian said: Buuun On 5/11/2020 at 8:21 PM, SmiXy said: Muduri bomba, gj Multumesc On 5/11/2020 at 9:16 PM, Puerh. said: Niste moduri mai urate nu ai gasit? Lasa frate, fiecare cu gusturile lui.
BSorinel Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 4 minutes ago, TL.Helios said: Deschide chat-ul, cand iti apare cursorul, du-l in dreptul la harta si o sa-ti apare niste iconite, tine apasat click dreapta pe iconita de ”setari” si trage mapa unde doresti. Am rezolvat, multumesc frumos, unic modpack GG! PS: Daca mi-ai da un link cu enb-ul separat ar fi forta #RESPECT
Helios Posted May 12, 2020 Author Posted May 12, 2020 54 minutes ago, BSorinel said: Am rezolvat, multumesc frumos, unic modpack GG! PS: Daca mi-ai da un link cu enb-ul separat ar fi forta #RESPECT Cand ma intorc de la munca o sa-ti las si link de la enb, multumesc!
BSorinel Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 (edited) 16 hours ago, TL.Helios said: Cand ma intorc de la munca o sa-ti las si link de la enb, multumesc! Helios, nu stiu cum sa rezolv chestia cu hud-ul, gen am aflat cum se muta dar la mine se vede gen bagat in ecran prea in dreapta si nu pot ajunge la acea rotita sa-l mut, uite o poza, apreciez munca ta si chiar o sa folosesc acest modpack, ajutama cu aceasta problema te rog! https://imgur.com/wky5Rhr uite aici o poza UPDATE: Am rezolvat, am gasit un fisier.ini si am modificat BOXPOS si l-am scos pe mijlocul ecranului sa-l pot muta! Multumesc. Edited May 13, 2020 by BSorinel
brolyK47 Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Ba, is faine rau, da' mi-e ca ajung cu laptop-ul deasupra la chiuveta si torn apa rece sa se stinga =)) Gj, +1.
Sebinio Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 (edited) 10 hours ago, BSorinel said: Helios, nu stiu cum sa rezolv chestia cu hud-ul, gen am aflat cum se muta dar la mine se vede gen bagat in ecran prea in dreapta si nu pot ajunge la acea rotita sa-l mut, uite o poza, apreciez munca ta si chiar o sa folosesc acest modpack, ajutama cu aceasta problema te rog! https://imgur.com/wky5Rhr uite aici o poza Incearca cu alta rezolutie Edited May 13, 2020 by Puerh.
Kenton Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Salut, cum pot scoate modul cu imagini pe esc si sa bag sampaddon?
BSorinel Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 (edited) 4 hours ago, Puerh. said: Incearca cu alta rezolutie Le-am luat la rand pe toate disponibile, in unele nu se mai vede deloc si in unele se vede asa! UPDATE: Am rezolvat, am gasit un fisier.ini si am modificat BOXPOS si l-am scos pe mijlocul ecranului sa-l pot muta! Multumesc. Edited May 13, 2020 by BSorinel
BSorinel Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 16 hours ago, TL.Helios said: Cand ma intorc de la munca o sa-ti las si link de la enb, multumesc! Am rezolvat c-am toate probemele care mi le dadea, a mai ramas o singura chestie, si nu o numesc problema, cum setez vremea si ora? gen WTD changer cum functioneaza, orice as face tot zi ramane!
Err0r 404 Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Screenshot.asi - se salveaza tot in "GTA San Andreas User File" ? sau in alt loc?
BSorinel Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 1 hour ago, [Lewins] said: Screenshot.asi - se salveaza tot in "GTA San Andreas User File" ? sau in alt loc? Tot la fel in "GTA San Andreas User File", am testat!
Recommended Posts