Jump to content

Recommended Posts

Posted

numi place fa altu

Posted

Frumos modpack dar prefer default cu fara texturi ma duce cand am inceput sa joc samp

Posted
28 minutes ago, BSorinel said:

Foarte tare, bravo Helios.

dar sunt curios cum pot muta hud-ul gen incerc si nu reusesc, nu este la lucul lui =))

Deschide chat-ul, cand iti apare cursorul, du-l in dreptul la harta si o sa-ti apare niste iconite, tine apasat click dreapta pe iconita de ”setari” si trage mapa unde doresti.

Posted
On 5/11/2020 at 8:21 PM, SmiXy said:

Muduri bomba, gj 😎

6 hours ago, rios said:

Super tare!!!! Felicitari !!! 

19 hours ago, Aveyro said:

Tare! 🔥🔥

23 hours ago, DRiFTY said:

🔥🔥🔥

On 5/11/2020 at 9:29 PM, Agentul_007 said:

Bombaa, e țâță de mâță!

On 5/11/2020 at 8:48 PM, .KeeD said:

Forță ✈️✈️

On 5/11/2020 at 8:47 PM, PoWerreD said:

Bomba, baga si tu linkul mai rpd.

On 5/11/2020 at 8:23 PM, Faraian said:

Buuun

On 5/11/2020 at 8:21 PM, SmiXy said:

Muduri bomba, gj 😎

Multumesc ❤️

On 5/11/2020 at 9:16 PM, Puerh. said:

Niste moduri mai urate nu ai gasit?

Lasa frate, fiecare cu gusturile lui.

Posted
4 minutes ago, TL.Helios said:

Deschide chat-ul, cand iti apare cursorul, du-l in dreptul la harta si o sa-ti apare niste iconite, tine apasat click dreapta pe iconita de ”setari” si trage mapa unde doresti.

Am rezolvat, multumesc frumos, unic modpack GG!

PS: Daca mi-ai da un link cu enb-ul separat ar fi forta 🙂 #RESPECT

Posted
54 minutes ago, BSorinel said:

Am rezolvat, multumesc frumos, unic modpack GG!

PS: Daca mi-ai da un link cu enb-ul separat ar fi forta 🙂 #RESPECT

Cand ma intorc de la munca o sa-ti las si link de la enb, multumesc!

Posted (edited)
16 hours ago, TL.Helios said:

Helios, nu stiu cum sa rezolv chestia cu hud-ul, gen am aflat cum se muta dar la mine se vede gen bagat in ecran prea in dreapta si nu pot ajunge la acea rotita sa-l mut, uite o poza, apreciez munca ta si chiar o sa folosesc acest modpack, ajutama cu aceasta problema te rog!

https://imgur.com/wky5Rhr

uite aici o poza

UPDATE: Am rezolvat, am gasit un fisier.ini si am modificat BOXPOS si l-am scos pe mijlocul ecranului sa-l pot muta! Multumesc.

Edited by BSorinel
Posted (edited)
10 hours ago, BSorinel said:

Helios, nu stiu cum sa rezolv chestia cu hud-ul, gen am aflat cum se muta dar la mine se vede gen bagat in ecran prea in dreapta si nu pot ajunge la acea rotita sa-l mut, uite o poza, apreciez munca ta si chiar o sa folosesc acest modpack, ajutama cu aceasta problema te rog!

https://imgur.com/wky5Rhr

uite aici o poza

Incearca cu alta rezolutie

Edited by Puerh.
Posted (edited)
4 hours ago, Puerh. said:

Incearca cu alta rezolutie

Le-am luat la rand pe toate disponibile, in unele nu se mai vede deloc si in unele se vede asa!

UPDATE: Am rezolvat, am gasit un fisier.ini si am modificat BOXPOS si l-am scos pe mijlocul ecranului sa-l pot muta! Multumesc.

Edited by BSorinel
Posted
16 hours ago, TL.Helios said:

Am rezolvat c-am toate probemele care mi le dadea, a mai ramas o singura chestie, si nu o numesc problema, cum setez vremea si ora? gen WTD changer cum functioneaza, orice as face tot zi ramane!

Posted
1 hour ago, [Lewins] said:

Screenshot.asi - se salveaza tot in "GTA San Andreas User File" ? sau in alt loc?

Tot la fel in "GTA San Andreas User File", am testat!

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp