Vayper Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 IG: Nick: Vayper Nick-uri anterioare: Daniel28 Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/Vayper Sancțiuni (poză panel): Am un DM si limbaj vulgar . Level : 29 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii? : Nu sunt intr-o factiune. Ore jucate: 813. Warn-uri: 0/3. De cât timp joci SA:MP?: Din 2018. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu,nu am avut niciodata bn sau warn pe samp. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu,niciodata nu am avut antecedente cu un membru al clanului King. IRL: Prenume: Daniel. Vârstă reală: Am 18 ani. Domiciliu: Locuiesc in Buzau. Biografie (minim 30 cuvinte): Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber citesc,vizionez filme pe Netflix , ies prin oras cu prietenii si joc SA-MP. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged este si va ramane server-ul cel mai indragit si populat. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. sau zis familia King, reprezinta cel mai bun clan de pe Bugged ce nu il poate depasi alt clan. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume.Cel puternic si-l creeaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc sa intru in acest clan deoarece este cel mai bun clan de pe Bugged si am prieteni / cunostinte ce fac parte din acest clan.
Stanciu Ionut Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Nu vad un FH, ai zis ca ai luat warn pentru limbaj si DM. Deci acesta este raspunsul meu.
Vayper Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 1 minute ago, Stanciu Ionut said: Nu vad un FH, ai zis ca ai luat warn pentru limbaj si DM. Deci acesta este raspunsul meu. Sunt de aproximativ 2 luni
Alessia Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 3 minutes ago, King.Ramos said: Nu ai FH si nici poza cu LP.
Asleep Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 1 hour ago, King.Ramos said: Nu ai FH si nici poza cu LP.
TibiAdv Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 3 hours ago, Stanciu Ionut said: Nu vad un FH, ai zis ca ai luat warn pentru limbaj si DM. Deci acesta este raspunsul meu.
Recommended Posts