Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: SebastianZ
  • Nick-uri anterioare: Pe contul acesta am mai avut numele Tobby. si .Seba
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Sebastianz
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/JiqLlJd
  • Level: 44.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Fac parte din factiunea Taxi Los Santos si detin rank 3.
  • Ore jucate: 1465.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de vreo 7 ani, dar cu mici pauze.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Din fericire, n-am primit niciodata ban.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, nu am avut antecedente cu nimeni din clan.

IRL:

• Prenume: Sebastian.
  • Vârstă reală: Am 18 ani.
  • Domiciliu: Piatra-Neamt.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat destul de matur, muncitor, lucrez in schimburi, dar nu prea se intampla sa lipsesc vreo zi de pe samp, sunt o persoana amuzanta, imi place sa rad, sa glumesc, dar si sa fiu serios cand este cazul, atunci cand este nevoie de un astfel de comportament si caracter. Nu sunt genul rautacios, sa ma laud sau sa ma oftic, sa ma cer sau bat cu altii. Imi place munca in echipa pentru ca intotdeauna, unde-s multi puterea creste. Probabil, uneori nu sunt si in joc, precum sunt in realitate, din pacate. Nu imi place sa cersesc sau sa ma plang. Am invatat sa respect, indiferent de persoana, chit ca este o persoana rea sau nu, mereu am mers pe proverbul ''Respecta si vei fi respectat''.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Pai inafara de ceea cu ce ma ocup, in timpul liber imi place sa joc SA:MP, sa pescuiesc si sa ies cu prietenii si familia.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Bugged, este o comunitate mare si frumoasa, care este condusa de niste persoane extraordinar din orice punct de vedere, o comunitate de SA:MP care se apropie cel mai mult de realitate, cu sisteme reale si frumoase.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este un clan foarte cunoscut, un clan de top din care fac parte persoane de treaba, mature si serioase. Este un clan in care iti face placere sa stai de vorba cu o persoana si in care ai cu cine lucra in echipa.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am fost tocmai in perioada cand exista red.bugged.ro, dar din pacate atunci m-am lasat din niste probleme majore si nu am mai putut continua, asa ca am ales sa ies din clan si sa ofer locul meu alte-i persoane care chiar isi doreste sa fie in acel clan.
  • Motto-ul clanului King.: ''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza''.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: In primul rand doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este un clan foarte cunoscut, cu membrii ce au un respect si o prestatie extraordinara si pentru ca este un clan serios. Iar in al doilea rand, imi place foarte mult tagul. Doresc sa intru in acest clan pentru a demonstra ca in realitate, cum sunt eu defapt, nu se aseamana deloc cu sanctiunile mele din joc, acelea, au fost o greseala si o iesire de sub control.
Edited by SebastianZ
Posted

Apreciez faptul că lucrezi în schimburi, e destul de greu stiu. Apreciez că reusești să îmbini viața reală cu cea virtuală.
Aveai pro de la mine dacă nu av
eai sanțiuni recente.

neutru.png.9d6793c9ab133d617b89e47115f465b7.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp