bLooD:X Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Am gasit vreo 5-6 bizzuri a caror Detinatori intra din an in paste. Sunt cam asa 2 Binco , un burger,un PSN si The Jackpot "ALahambra" . Toate aceste bizzuri sunt pustii liderii cum v'am zis s'au lasat sau intra din an in paste eu care am bani si imi doresc unu dintre aceste bizzuri v'as ruga frumos sa le puneti la vanzare deoarece sunt multi care le doresc iar "Owneri" nu intra pt a negocia. Daca vreti sa vedetii toate aceste bizzuri contactati'ma si vi le arat cu placere (destinat lui Shad0w ,Tibi si alti admini) Edited March 13, 2013 by bLooD:X
bLooD:X Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Am inteles de la Sha0w ca ne va anunta cand o sa le puna... dar sper sa ne spuna si cand o sa le puna la sale sper cat mai devreme.
PedoBear012 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Am si eu un topic asemanator.Check it out.Am si poze:D si nu sunt numai bizzuri.Sunt si case.http://bugged.ro/topic/3284-playerii-inactivi-care-detin-casebizzuri/
Antonio Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Da super asta deoarece nu ar mai fii atate pustii bravo! Dar cel care are alahambra il cunosteam pe sv si dintr-o data sa lasat cidat!!! sper sa fie puse in vanzare
Recommended Posts