Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: .DeYn
  • Nick-uri anterioare: Benjamin
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/.DeYn
  • Sancțiuni (poză panel): https://ibb.co/z4nTQXG
  • Level:36.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan in nici o factiune.
  • Ore jucate: 733
  • Warn-uri: 0 / 3
  • De cât timp joci SA:MP?: 5 Ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): nu am fost banat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am antecedente

IRL:

• Prenume: Neagu Dan 
  • Vârstă reală: 25 Ani
  • Domiciliu: Buzau
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Salut, mă numesc Dani,Lucrez ca ospatar La Moara Dragaicilor ( Buzau ) . Nu îmi place să mă autocaracterizez, dar consider ca sunt un băiat serios și cu cei 7 ani de acasă. Sunt foarte activ din punct de vedere fizic, îmi place să fac lumea să se simtă bine, glumeț doar când este cazul. Am un program bine stabilit, ce cuprinde distractia,munca si bineînteles SA:MP, jocul pe care sunt activ și îmi place din toate punctele de vedere. O să spun doar atât despre mine, voi lăsa ca alte calități/ defecte să fie descoperite de voi !
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber il petrec cu iubita mea care ne-am mutat impreuna , cu prietenii la un gratar !
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server care isi merita jos palaria !

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan respectat, cu niste membri bine alesi.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am fost , dar imi doresc
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Este un clan cu un renume foarte Bun , stiu ca nu se destrama atat de repede , membrii cu un foarte bun respect.Acest clan este respect de tot serverul fiind un clan de top !

Posted
10 hours ago, Nothing said:

- De la mine ai contra, DM in LP - 

-Offensive language în repetate rânduri la complaints-

FfHaSdF.png

Posted
11 hours ago, Nothing said:

FfHaSdF.png

A zis destul si bine baiatul asta.

Posted
16 hours ago, Nothing said:

FfHaSdF.png

Scuza-ma , dar stii sa citesti bine ? Ce vezi tu acolo sunt CREATE de mine ! Nu am warn / mute pentru limbaj sau alte chestii ! 

Posted
2 hours ago, .DeYnBZ said:

Scuza-ma , dar stii sa citesti bine ? Ce vezi tu acolo sunt CREATE de mine ! Nu am warn / mute pentru limbaj sau alte chestii ! 

Da tipule, greșeala este într-adevăr a mea, m-am uitat doar la tipul complaint-ului. Și da, știu să citesc bine, nu cred că e cazul să îmi etalez aptitudinile în fața cuiva.

- Decizia mea tot contra rămâne, pentru DM in LP. -
- E făcut in 09.02.2020, posibil să mai fi făcut între timp și ai scăpat -

N-am nimic cu tine, nu o lua personal, mi-am zis părerea, alții decid.

Posted
19 hours ago, Nothing said:

FfHaSdF.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp