Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: DrawN
  • Nick-uri anterioare: am avut multe, dar nu mai tin minte acum (dominique, etc)
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/DrawN
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/lq2g2kl
  • Level: 50.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Nu sunt in nici-o factiune momentan.
  • Ore jucate: 2233
  • Warn-uri: 0.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc de foarte mult timp, aproximativ 8 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Da, acum foarte mult timp (4-5 ani) cand jucam in forta, pentru injurii staff, dar nu eram destul de calit pe vremea aceea.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu.

IRL:

• Prenume: Marian.
  • Vârstă reală: 21 ani.
  • Domiciliu: Pitesti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip ambitios, punctual si foarte serios, nu imi place sa las de la mine persoanelor care merita scuipate intre ochi. Am simtul umorului, dar in limita bunului simt, nu-mi plac persoanele care sunt cu 'nasul pe sus' si care incerca sa fie mai presus ca ceilalti prin mijloace nepotrivite. (aroganta, etc) In prim plan sunt un tip comunicativ, ma integrez repede oriunde datorita calmului cu care tratez orice problema, fie ea simpla sau dificila. Sunt multe de spus despre mine, dar o sa va las sa ma descoperiti cu timpul, pentru ca am de gand sa stau cat mai mult aici.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber stau cu tovarasii sau intru pe laptop cateva ore.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server vechi, pe care am inceput sa ma dezvolt pentru prima data in aceasta lume a SA:MP-ului, pe tipul asta de mod. Pentru mine, chiar daca nu am mai jucat aici de multa vreme, a ramas un server care este si va ramane puternic.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Cand jucam eu, inainte, King. era clan-ul meu preferat din cauza tag-ului, dar si al membrilor care erau foarte concentrati pe ceea ce faceau si isi acorda timpul lor pentru a ajuta restul persoanelor din clan, ceva care pentru mine conteaza enorm de mult atunci cand joc SA:MP.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: De pe alt cont, dar am iesit pentru ca atunci a fost perioada cand aveam examenele si am renuntat definitiv la bugged, dupa care peste un an m-am apucat de alt server.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?:  Dupa cum am spus si mai sus, atunci cand joc SA:MP am tendinta de a comunica foarte mult, de a-mi faci activitati cu alti jucatori, iar pentru mine acest clan cred ca ma poate ajuta in mai multe privinte.
Posted

- Eu îți ofer un pro pentru aplicație și sinceritate -
- Sper ca în cele din urmă să văd o facțiune la tine și să nu văd mai văd DM -
- E doar un vot, decizia finală o va lua cine trebuie, succes! -

rSncuWY.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp