HasweLL Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 IG: Nick:HasweLL Nick-uri anterioare:Nu am avut alte nickname-uri. Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/HasweLL Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/6AurRKX Level:80. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Nu ma aflu in nici o factiune. Ore jucate:4175 Warn-uri:Nu am warn-uri. De cât timp joci SA:MP?:Joc SA:MP din anul 2013. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Nu am fost banat niciodata. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu, nu am. IRL: Prenume:Petre Vârstă reală:17 Domiciliu:Locuiesc in Dabuleni, Dolj. Biografie (minim 30 cuvinte):Sunt o fire vulcanica, un om in care poti avea incredere. Eu consider ca ma pot adapta la orice situatie. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ies cu prietenii. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Un server bazat! CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Clanul King. este unul dintre cele mai mari si cunoscute clanuri al acestui server, cu membri civilizati si respectuosi. King. este un clan iubit si respectat pe aceasta comunitate, un clan care a aratat de-a lungul timpului ca prin prietenie si prin comportament poti sa fii un player respectat. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.:Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Pentru ca este un clan respectat pe server.
Navakowski Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 - Văd un profil destul de okay, nivel mare, multe ore jucate, fără warn-uri, dar din păcate fără un FH(ori șters) sau facțiune actuală - - Din păcate mai văd si DM in LP - - Deocamdată răspunsul meu este contra, te-ai grăbit și cu aplicația -
qweblko Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 11 hours ago, Nothing said: - Văd un profil destul de okay, nivel mare, multe ore jucate, fără warn-uri, dar din păcate fără un FH(ori șters) sau facțiune actuală - - Din păcate mai văd si DM in LP - - Deocamdată răspunsul meu este contra, te-ai grăbit și cu aplicația -
Recommended Posts