Alexandru Ivanov Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 IG: Nick: Seer Nick-uri anterioare: Cristi; SNiKe. ; GuNNeR Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Seer Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/IzeEOvt Level: 60 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Momentan nu sunt intr-o factiune, voi aplica dupa intrarea in acest clan. Ore jucate: 1851 Warn-uri: 0 De cât timp joci SA:MP?: De aproximativ 5 ani pe comunite, intre timp am mai schimbat conturile, recent mi-am recuperat acest cont. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut niciodata ban pe SA:MP. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu! IRL: Prenume: Alexandru Vârstă reală: Am varsta frumoasa de 28 ani. Domiciliu: Bulgarus, com. Lenauheim, oras Jimbolia. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un tip responsabil, cumsecade, cu simtul umorului, ma atasez foarte repede de anumite persoane formand prietenii strase. Am absolvit facultatea in domeniu Veterinar la Timisoara, mi-am dorit de mult sa devin Veterinar si se pare ca am reusit. Hobby-ul meu este pescuitul/fotbalul/cititul. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa lucrez in domeniul online, sa petrec timpul cu prietenii, sa citesc. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Linistit, o comunitate ce ne leaga pe toti ca personalitati formand prietenii strase.[parerea mea] CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Dupa cum spune si numele clanului, suntem niste 'REGI', niste oameni linistiti, responsabili si cu un respect foarte mare fata de ceilalti playeri. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost in acest clan. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa ma alaturi acestui clan prin faptul ca din mai multe cautari si intrebat persoane, am observat ca acest clan este pentru mine, trebuie sa fac parte din acesta, am observat ca persoanele din acest clan sunt foarte respectuoase, amabile si sincere(cum sunt si eu de altfel), am calitatile necesare pentru a ma alatura in acest clan si de ce nu, incerc sa ma alatur.
Clev Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Motivul / motivele sunt urmatoarele: LP-ul in mare parte lasă de dorit, incearca sa-ti maresti latitudinea activitatii atat pe plan de factiune cat si de ore jucate. Succes in continuare amice!
Zyck Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 38 minutes ago, cLeV said: Motivul / motivele sunt urmatoarele: LP-ul in mare parte lasă de dorit, incearca sa-ti maresti latitudinea activitatii atat pe plan de factiune cat si de ore jucate. Succes in continuare amice!
Kreeig Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 1 hour ago, cLeV said: Motivul / motivele sunt urmatoarele: LP-ul in mare parte lasă de dorit, incearca sa-ti maresti latitudinea activitatii atat pe plan de factiune cat si de ore jucate. Succes in continuare amice!
Navakowski Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 - Limbaj vulgar sau DM in LP arată cel mai urât - - O aplicație decentă, un profil decent, păcat de lipsa unei facțiuni actuale -
Azsny Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 4 hours ago, Nothing said: - Limbaj vulgar sau DM in LP arată cel mai urât - - O aplicație decentă, un profil decent, păcat de lipsa unei facțiuni actuale - same
Recommended Posts