Black.And.White Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Deci nu stiu ce om are acest server dar nu prea se decurca deloc ..... omule un restart la srv se da o data la saptama sau chiar la doua si atunci il dai timp de 30 de minute ... Incearca sa incetezi cu restartul srv pentru ca e fooooarte enervant ;)
Trebor. Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 E de la host , nu de la owner sau poate fi de la tine , iti apare inainte de "the server is restarting" "Lost the connection to the server." ?
Heydrich Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 In primul rand, Shadow si Tibi se ocupa de server.In al 2 lea rand,problema este de la host si tu habar nu ai cat costa sa intreti un host.Alta chestie,poate fi si de la tine.Dar mai precis,de la host.
Adoniss Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Deci nu stiu ce om are acest server dar nu prea se decurca deloc ..... omule un restart la srv se da o data la saptama sau chiar la doua si atunci il dai timp de 30 de minute ... Incearca sa incetezi cu restartul srv pentru ca e fooooarte enervant ;) Nu da vina pe Shad0w sau Tibi. Ei au ridicat comunitatea asta si nu poti sa spui ca nu se descurca deloc. Daca te descurci tu, de ce nu ne inviti pe serverul tau cu 500/500?! Edited September 2, 2013 by Adoniss666
RaduPhantom Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Te plangi de server si nici nu știi cine s-a ocupat de el tot timpul asta. Daca te deranjeaza sa dai relog o data pe zi pentru ca nu intelegi problemele unui server atat de mare atunci fa tu un server si "descurcate" tu mai bine. Avatarul meu spune totul. Edited September 2, 2013 by RaduPhantom
Black.And.White Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Fratiorii mei ... 1. Sunt 2 owneri din cate am inteles pe acest server daca e atat de populat e clar ca din 500 de playeri macar 10 doneaza .... Din banii din donatii cred ca ar putea sa mareasca serverul ca nu cred ca sunt niste saracii care stau dupa 5 euro
BYTA12 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 auzi la el ca numa 10 playeri doneaza 1.Uitate pe userpanel sa vezi cate au puncte premium care doneaza cate 1 suta lei sau 2 suta lei pentru un hotring si un sparrow deci informeazate. 2.Nuti convinte de Tibi/Shad0w mai bine pleaca asa am spus si eu la inceput numa dupa un moment mi-a placut. 3.Nu mai da vina pe Tibi/Shad0w ei nau nicio vina .
Solution cosmin22 Posted September 11, 2013 Solution Posted September 11, 2013 Esti jalnic. @@Black.And.White
Recommended Posts