Jump to content

[Respins] Aplicație The Legends - Lucya - School Instructors(rank 5)

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname :Lucya.
Nick-uri anterioare: AVA/Xera/Madalina.
Level: 31
Ore jucate: 786 ore jucate. 
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/XiP4pNH.
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/fC5bEFA
Profilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/Lucya
Cateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea cea mai mare pe server este că, am intrat într-o facțiune minunată,aceea fiind School Instructors,în care am găsit niște membrii superbi,sinceri,cu care poți discuta orice, care știu să mențină o armonie frumoasă și de care chiar aveam nevoie într-o facțiune, lucru ce mie mi-a lipsit foarte mult în facțiunile trecute și tocmai de aceea cred că nu voi renunța prea ușor la această facțiune,deoarece mi-am găsit locul aici. De asemenea, am acumulat și noi experiențe, și o experiență ar fii, aceea de a încerca din nou să fac parte dintr-o facțiune, după o perioadă foarte îndelungată, în care nu am putut intra într-o facțiune deoarece nu am mai avut timpul necesar să dedic unei facțiuni.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mă joc League of Legends, Dota2 și SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan:Mereu mi-am dorit să fac parte dintr-un clan serios,cum ar fii The Legends,pentru că știu și sunt foarte sigură, că,este un clan care mi-ar fii ideal mie,deoarece eu am fost mereu în căutare de un clan ce îmi putea oferii seriozitatea pe care o căutam ,dar nu am avut eu norocul de a întâlnii un clan ce îmi putea oferii acest lucru.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am făcut parte din câteva clanuri, acelea fiind Ak, HA, D și FL.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu,nu am făcut niciodată parte din clanul The Legends.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da,nu sunt în blacklist.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Mă înțeleg foarte bine cu Kova,RareșM,TraiaN dar în special cu Denisa.
Planuri de viitor pe server? Nu. Nu am niciun plan de viitor pe server.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:  Mă numesc Mădălina.
Varsta reala: Am vârsta de 23 de ani.
Nationalitate: Română .
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Nu aș dorii să mă descriu în minim 20 de cuvinte deoarece aș vrea să-i las pe ceilalți să vadă cum sunt eu cu adevărat.
Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile înafară de manele.
Ce hobbyuri ai? Hobby-ul meu preferat este să machez. 
Alte precizari? Niciuna,mulțumesc!

Edited by Lucya
Am avut niște mici greșeli,dar le-am rezolvat prin acest Edit.
Posted (edited)

vW5t2ih.png

Sa zicem, stai minim 100 zile in factiunea actuala.

Edited by TL.Mogly
#update
Posted
1 hour ago, TL.Mogly said:

mdbuQ3r.png

Imi pare rau, dar votul meu este contra, ai o aplicatie facuta cam la misto, la descriere nu ai pus nimic, plus ca nu indeplinesti cerintele pentru a intra in clan, minim 100 zile intr-o factiune.

Posted
22 minutes ago, DUMi-REAL.G said:

OSziXZ4.pngMai ai de lucrat la FH, revino cu o aplicatie cand faci 100 zile in SI SF.

Posted
On 6/15/2020 at 9:45 AM, DUMi-REAL.G said:

OSziXZ4.pngMai ai de lucrat la FH, revino cu o aplicatie cand faci 100 zile in SI SF.

Posted (edited)
On 6/15/2020 at 2:35 AM, TL.Maksut said:

mdbuQ3r.png

Imi pare rau, dar votul meu este contra, ai o aplicatie facuta cam la misto, la descriere nu ai pus nimic, plus ca nu indeplinesti cerintele pentru a intra in clan, minim 100 zile intr-o factiune.

Edited by Jmeq
  • SummerBee changed the title to [Respins] Aplicație The Legends - Lucya - School Instructors(rank 5)
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp