Lucya Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 (edited) Nickname :Lucya.Nick-uri anterioare: AVA/Xera/Madalina.Level: 31Ore jucate: 786 ore jucate. Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/XiP4pNH.Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/fC5bEFAProfilul de pe panel (link):https://bluepanel.bugged.ro/profile/LucyaCateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea cea mai mare pe server este că, am intrat într-o facțiune minunată,aceea fiind School Instructors,în care am găsit niște membrii superbi,sinceri,cu care poți discuta orice, care știu să mențină o armonie frumoasă și de care chiar aveam nevoie într-o facțiune, lucru ce mie mi-a lipsit foarte mult în facțiunile trecute și tocmai de aceea cred că nu voi renunța prea ușor la această facțiune,deoarece mi-am găsit locul aici. De asemenea, am acumulat și noi experiențe, și o experiență ar fii, aceea de a încerca din nou să fac parte dintr-o facțiune, după o perioadă foarte îndelungată, în care nu am putut intra într-o facțiune deoarece nu am mai avut timpul necesar să dedic unei facțiuni.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mă joc League of Legends, Dota2 și SA:MP.De ce vrei sa intri in clan:Mereu mi-am dorit să fac parte dintr-un clan serios,cum ar fii The Legends,pentru că știu și sunt foarte sigură, că,este un clan care mi-ar fii ideal mie,deoarece eu am fost mereu în căutare de un clan ce îmi putea oferii seriozitatea pe care o căutam ,dar nu am avut eu norocul de a întâlnii un clan ce îmi putea oferii acest lucru.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am făcut parte din câteva clanuri, acelea fiind Ak, HA, D și FL.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu,nu am făcut niciodată parte din clanul The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da,nu sunt în blacklist.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Mă înțeleg foarte bine cu Kova,RareșM,TraiaN dar în special cu Denisa.Planuri de viitor pe server? Nu. Nu am niciun plan de viitor pe server.Informatii legate de viata reala:Prenume: Mă numesc Mădălina.Varsta reala: Am vârsta de 23 de ani.Nationalitate: Română .Descrie-te in minim 20 cuvinte: Nu aș dorii să mă descriu în minim 20 de cuvinte deoarece aș vrea să-i las pe ceilalți să vadă cum sunt eu cu adevărat.Ce gen de muzica asculti? Ascult toate genurile înafară de manele.Ce hobbyuri ai? Hobby-ul meu preferat este să machez. Alte precizari? Niciuna,mulțumesc! Edited June 15, 2020 by Lucya Am avut niște mici greșeli,dar le-am rezolvat prin acest Edit.
Mogly Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 (edited) Sa zicem, stai minim 100 zile in factiunea actuala. Edited June 15, 2020 by TL.Mogly #update
Maksut Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 1 hour ago, TL.Mogly said: Imi pare rau, dar votul meu este contra, ai o aplicatie facuta cam la misto, la descriere nu ai pus nimic, plus ca nu indeplinesti cerintele pentru a intra in clan, minim 100 zile intr-o factiune.
dumiK Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Mai ai de lucrat la FH, revino cu o aplicatie cand faci 100 zile in SI SF.
Torque Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 22 minutes ago, DUMi-REAL.G said: Mai ai de lucrat la FH, revino cu o aplicatie cand faci 100 zile in SI SF.
Denisa Elena. Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 2 hours ago, TraiaN. said: Meriti să faci parte din acest clan, succes Lucya! 1
AwpKING Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 14 hours ago, TL.Mogly said: Sa zicem, stai minim 100 zile in factiunea actuala.
CataliN[.] Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 20 hours ago, TL.Helios said: Sa stai in SI SF 100 days.
FunnyOne. Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 13 hours ago, DUMi-REAL.G said: Mai ai de lucrat la FH, revino cu o aplicatie cand faci 100 zile in SI SF.
HorneT Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 On 6/15/2020 at 9:45 AM, DUMi-REAL.G said: Mai ai de lucrat la FH, revino cu o aplicatie cand faci 100 zile in SI SF.
Jmeq Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 (edited) On 6/15/2020 at 2:35 AM, TL.Maksut said: Imi pare rau, dar votul meu este contra, ai o aplicatie facuta cam la misto, la descriere nu ai pus nimic, plus ca nu indeplinesti cerintele pentru a intra in clan, minim 100 zile intr-o factiune. Edited June 17, 2020 by Jmeq
Recommended Posts