Jump to content

Recommended Posts

Posted

Subiectul video-ului: War Montage

O scurta prezentare: m-am jucat si eu putin

Link catre filmulet: 

Posted

Eh. Nu-i rau de inceput, ti-am lasat si un comentariu dar incearca sa ai la fiecare faza (cut) macar 3-4 killuri. De vreo 2 ani am intrat si eu in "lumea" asta a war montage-urilor, a team-urilor si asa mai departe si cam asta e minimul apreciat: 3 kills pe faza (cut). Poti pune speed din programul de editat intre 2 killuri (faci 1 kill si dupa dai speed up pana faci urmatorul). Stiu ca poate e monoton sa te uiti la parti cu speed uneori dar ele demonstreaza ca poti lega mai multe kill-uri la rand pe turf.

In rest, ti-am spus, merge de inceput. Ti-am lasat si like si subscribe, mult succes.

Posted
7 hours ago, MihneaTSA said:

Eh. Nu-i rau de inceput, ti-am lasat si un comentariu dar incearca sa ai la fiecare faza (cut) macar 3-4 killuri. De vreo 2 ani am intrat si eu in "lumea" asta a war montage-urilor, a team-urilor si asa mai departe si cam asta e minimul apreciat: 3 kills pe faza (cut). Poti pune speed din programul de editat intre 2 killuri (faci 1 kill si dupa dai speed up pana faci urmatorul). Stiu ca poate e monoton sa te uiti la parti cu speed uneori dar ele demonstreaza ca poti lega mai multe kill-uri la rand pe turf.

In rest, ti-am spus, merge de inceput. Ti-am lasat si like si subscribe, mult succes.

Mersi frumos, o sa tin cont, mi-a mai spus cineva de faza cu killurile, m-am gandit ca iese prea lung :))

Posted
2 hours ago, Ramzes said:

Good job, apropo dragute moduri 😍

mersi, e modpack-ul lui Funcker, am mai schimbat eu tinta, font-ul si interfata daca nu ma insel, urmeaza sa-i bag niste skinnuri

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp