Roelly Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Subiectul video-ului: War Montage O scurta prezentare: m-am jucat si eu putin Link catre filmulet:
MihneaTSA Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Eh. Nu-i rau de inceput, ti-am lasat si un comentariu dar incearca sa ai la fiecare faza (cut) macar 3-4 killuri. De vreo 2 ani am intrat si eu in "lumea" asta a war montage-urilor, a team-urilor si asa mai departe si cam asta e minimul apreciat: 3 kills pe faza (cut). Poti pune speed din programul de editat intre 2 killuri (faci 1 kill si dupa dai speed up pana faci urmatorul). Stiu ca poate e monoton sa te uiti la parti cu speed uneori dar ele demonstreaza ca poti lega mai multe kill-uri la rand pe turf. In rest, ti-am spus, merge de inceput. Ti-am lasat si like si subscribe, mult succes.
Roelly Posted June 20, 2020 Author Posted June 20, 2020 7 hours ago, MihneaTSA said: Eh. Nu-i rau de inceput, ti-am lasat si un comentariu dar incearca sa ai la fiecare faza (cut) macar 3-4 killuri. De vreo 2 ani am intrat si eu in "lumea" asta a war montage-urilor, a team-urilor si asa mai departe si cam asta e minimul apreciat: 3 kills pe faza (cut). Poti pune speed din programul de editat intre 2 killuri (faci 1 kill si dupa dai speed up pana faci urmatorul). Stiu ca poate e monoton sa te uiti la parti cu speed uneori dar ele demonstreaza ca poti lega mai multe kill-uri la rand pe turf. In rest, ti-am spus, merge de inceput. Ti-am lasat si like si subscribe, mult succes. Mersi frumos, o sa tin cont, mi-a mai spus cineva de faza cu killurile, m-am gandit ca iese prea lung :))
Roelly Posted June 20, 2020 Author Posted June 20, 2020 2 hours ago, Ramzes said: Good job, apropo dragute moduri mersi, e modpack-ul lui Funcker, am mai schimbat eu tinta, font-ul si interfata daca nu ma insel, urmeaza sa-i bag niste skinnuri
Roelly Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 On 6/21/2020 at 3:47 PM, calin blindatu said: pielea p$$i asa zici cand te uiti in oglinda?
Recommended Posts