Jump to content

Recommended Posts

Posted

> Informatii
Unii membrii au acumulat in acest clan 350 de zile + iar altii le iau pe urma.
Suntem recunoscatori pentru asta si  pentru a va mentine  vechimea dar tot odata si activitatea pe clan am decis sa va ofer acest topic ''Prime Days''.
Regulile sunt urmatoarele: 

1. Membrii care au un comportament decent sunt seriosi si activi -> (Cel putin 20XP acumulat in clan in ultima saptamana) vor putea beneficia de Prime Days.
2. Nu faceti cerere daca nu aveti zilele respective sau nu va incadrati in cerintele de mai sus, puteti fi sanctionati.

Cei care doresc sa faca cerere vor trebui sa se incadreze in zilele respective. 
Premiile sunt urmatoarele :

50 de zile   - 5.000.000
100 de zile - 10.000.000
150 de zile - 15.000.000
200 de zile - 20.000.000
250 de zile - 25.000.000
300 de zile - 30.000.000
350 de zile - 35.000.000
400 de zile - 40.000.000

> Model cerere 

Numele dupa server: 
Cate zile ai acumulat:
De ce crezi ca meriti premiul?:
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:
Alte precizari:

• 3 weeks later...
Posted

Numele dupa server: SpurkSpunk
Cate zile ai acumulat:186
De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un satan de treaba, Nu injur, am un comportament decent pe /c. 
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: pana mor
Alte precizari: n-am bos

Posted (edited)
8 minutes ago, sebix_2007 said:

Numele dupa server: SpurkSpunk
Cate zile ai acumulat:186
De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un satan de treaba, Nu injur, am un comportament decent pe /c. 
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: pana mor
Alte precizari: n-am bos

Cerere Acceptata.  Felicitari pentru zilele acumulate in clan. Te incadrezi in prima pentru cele 150 de zile. O sa primesti 15.000.000 $.

Primit :  

z9KG8uD.jpg
Edited by []LopaticA
Posted

Numele dupa server: Sial
Cate zile ai acumulat:Chiar nu stiu ca am cam iesit si intrat iar ❤️
De ce crezi ca meriti premiul?: Comportamentul meu exemplar este potrivit pentru acest premiu. Inca de cand m-am nascut, pe data de 2 august am visat ca intr-o zi voi fi promovat pentru zilele mele intr-un loc anume. Totul a inceput in 201 si ceva cand am intrat pe server si am vazut clanuri. Oamenii se distrau, era o atmosfera placuta. Mi-am dorit si eu unul, de asta l-am contactat pe Lopatica, pe atunci era in Taximetrie, facea km la Logan. Am intrat in clan si totul a inceput frumos. Am ajuns in 2020 si mi-am dat seama ca unii membrii vor doar sa ma enerveze si din acest sens am inceput sa ii injur. Multi imi dau dreptate cand ma iau de cineva pe sms, considera ca le inchid gura. In aceasta zi de 9 iulie 2020, ora 12:54, afara sunt 25 de grade, dar se simt 28, am decis sa aplic pentru "prime-days" deoarece am acumulat destule zile incat sa pot fi rasplatit. Chiar daca gandul imi este la ce scriu, tot fuge spre mancarea, ma gandesc ce sa imi prepar bun. Acestea fiind spuse, am acumulat ieri 2/3 Clan Warn si nu voi mai intra un timp pentru a nu il deranja pe Juancu care se ia de oricine care isi exprima opinia intr-o tara libera. 
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Stau pana se supara Lopa si ma da afara, orice co-lider daca are tupeul sa foloseasca "uninvite" pe mine o sa intre pe lista mea neagra.
Alte precizari: Cred ca m-am decis sa imi prepar niste cartofi prajiti cu ouă.

• Like 1
  • Haha 1
Posted

Numele dupa server: MariusSMA16
Cate zile ai acumulat: 74 de zile
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt destul de activ si devotat clanului si deoarece Lopa a zis ca imi taie jumate de salariu sambata.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la desfiintare.
Alte precizari: Vuie Mipers

• Haha 1
Posted (edited)
8 hours ago, sial said:

Numele dupa server: Sial
Cate zile ai acumulat:Chiar nu stiu ca am cam iesit si intrat iar ❤️
De ce crezi ca meriti premiul?: Comportamentul meu exemplar este potrivit pentru acest premiu. Inca de cand m-am nascut, pe data de 2 august am visat ca intr-o zi voi fi promovat pentru zilele mele intr-un loc anume. Totul a inceput in 201 si ceva cand am intrat pe server si am vazut clanuri. Oamenii se distrau, era o atmosfera placuta. Mi-am dorit si eu unul, de asta l-am contactat pe Lopatica, pe atunci era in Taximetrie, facea km la Logan. Am intrat in clan si totul a inceput frumos. Am ajuns in 2020 si mi-am dat seama ca unii membrii vor doar sa ma enerveze si din acest sens am inceput sa ii injur. Multi imi dau dreptate cand ma iau de cineva pe sms, considera ca le inchid gura. In aceasta zi de 9 iulie 2020, ora 12:54, afara sunt 25 de grade, dar se simt 28, am decis sa aplic pentru "prime-days" deoarece am acumulat destule zile incat sa pot fi rasplatit. Chiar daca gandul imi este la ce scriu, tot fuge spre mancarea, ma gandesc ce sa imi prepar bun. Acestea fiind spuse, am acumulat ieri 2/3 Clan Warn si nu voi mai intra un timp pentru a nu il deranja pe Juancu care se ia de oricine care isi exprima opinia intr-o tara libera. 
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Stau pana se supara Lopa si ma da afara, orice co-lider daca are tupeul sa foloseasca "uninvite" pe mine o sa intre pe lista mea neagra.
Alte precizari: Cred ca m-am decis sa imi prepar niste cartofi prajiti cu ouă.

Cerere Acceptata. Avand in vedere ca la ora actuala ai 143 de zile in clan, te incadrezi in  premiul de ''100 de zile - 10.000.000''.

Felicitari pentru zilele acumulate in clan.

Primit :

NQJM0Fi.jpg
Edited by []LopaticA
Posted (edited)
On 7/9/2020 at 2:55 PM, MariusSMA said:

Cate zile ai acumulat: 74 de zile
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt destul de activ si devotat clanului si deoarece Lopa a zis ca imi taie jumate de salariu sambata.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la desfiintare.
Alte precizari: Vuie Mipers

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''50 de zile   - 5.000.000''. Felicitari pentru zilele tale, timp-ul si activitatea acordata clanului.

Primit :

NQJM0Fi.jpg

Edited by []LopaticA
Posted

Numele dupa server:  TEK34
Cate zile ai acumulat: 53
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt o persoana activa in clan , care chiar se implica unde poate cum poate.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Raman in clan atat timp cat ma joc sa:mp.
Alte precizari: /id lopatica . /call number lopatica , respect , /h .

Posted (edited)
On 7/13/2020 at 11:21 PM, TEK34 said:

Numele dupa server:  TEK34
Cate zile ai acumulat: 53
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt o persoana activa in clan , care chiar se implica unde poate cum poate.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Raman in clan atat timp cat ma joc sa:mp.
Alte precizari: /id lopatica . /call number lopatica , respect , /h .

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''50 de zile   - 5.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate.

Primit:

x9hMqVg.jpg
Edited by []LopaticA
  • 2 weeks later...
Posted

Numele dupa server: TheStefanutz
Cate zile ai acumulat: 49 maine fac 50
De ce crezi ca meriti premiul?: Eu cred ca merit premiul deoarece sunt destul de activ si fac quest-urile zilnice mereu.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Am degand sa stau pana ma las , indiferent de situatie.
Alte precizari: red family nr 1.

Posted
2 minutes ago, TheStefanutz said:

Cate zile ai acumulat: 49 maine fac 50
De ce crezi ca meriti premiul?: Eu cred ca merit premiul deoarece sunt destul de activ si fac quest-urile zilnice mereu.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Am degand sa stau pana ma las , indiferent de situatie.
Alte precizari: red family nr 1.

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''50 de zile   - 5.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate.

Primit:

cgF6qyF.jpg
  • 2 weeks later...
Posted

Numele dupa server:  Valentain
Cate zile ai acumulat: 56
De ce crezi ca meriti premiul?: Ma simt bine in aceasta factiune, imi plac membri, sunt cat de cat activ, saptamana trecuta am fost plecaat la tara si nu prea am fost activ, in rest pot sa zic ca sunt activ. Nu prea injur pe /c, doar cateodata dar doar la caterinca si nu am avut certuri cu niciun membru din clan.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu stiu sigur asta, insa situ sigur ca nu o sa ies prea curand.
Alte precizari: Te iubesc.

Posted (edited)
On 8/5/2020 at 10:08 AM, OnlyStar said:

Numele dupa server:  Valentain
Cate zile ai acumulat: 56
De ce crezi ca meriti premiul?: Ma simt bine in aceasta factiune, imi plac membri, sunt cat de cat activ, saptamana trecuta am fost plecaat la tara si nu prea am fost activ, in rest pot sa zic ca sunt activ. Nu prea injur pe /c, doar cateodata dar doar la caterinca si nu am avut certuri cu niciun membru din clan.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu stiu sigur asta, insa situ sigur ca nu o sa ies prea curand.
Alte precizari: Te iubesc.

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''50 de zile   ( 5.000.000$) ''. Felicitari pentru zilele acumulate.

Primit:

yh2YPMx.jpg
Edited by []LopaticA
Posted

Numele dupa server: @ndrei_ilie05
Cate zile ai acumulat: 49 de zile (astazi la ora 12 voi face 50 de zile)
De ce crezi ca meriti premiul?: Merit acest premiu, deoarece sunt foarte activ, ma inteleg foarte bine cu membrii si ador tot ce se intampla in acest clan.
Cat timp ai de gand sa ramai in clan?: O sa raman pana cand ma voi lasa de jucat SA:MP
Alte precizari: Nu am.

Posted (edited)
20 hours ago, andrei_ilie05 said:

Numele dupa server: @ndrei_ilie05
Cate zile ai acumulat: 49 de zile (astazi la ora 12 voi face 50 de zile)
De ce crezi ca meriti premiul?: Merit acest premiu, deoarece sunt foarte activ, ma inteleg foarte bine cu membrii si ador tot ce se intampla in acest clan.
Cat timp ai de gand sa ramai in clan?: O sa raman pana cand ma voi lasa de jucat SA:MP
Alte precizari: Nu am.

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''50 de zile   ( 5.000.000$) ''. Felicitari pentru zilele acumulate si activitatea ta. Iti multumesc ca faci parte din clan.

Primit:

WqVxnOH.jpg
Edited by []LopaticA
  • 2 weeks later...
Posted

Cate zile ai acumulat: 114
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt devotat clanului si fiindca sunt sarac lipit 
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la desfiintare
Alte precizari: Sial e Bulangiu

Posted (edited)
23 hours ago, MariusSMA said:

Cate zile ai acumulat: 114
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt devotat clanului si fiindca sunt sarac lipit 
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la desfiintare
Alte precizari: Sial e Bulangiu

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''100 de zile   - 10.000.000 $ ''. Felicitari pentru zilele acumulate si comunicarea ta fata de clan.

Primit: https://imgur.com/a/mzxtX9M

Edited by []LopaticA
  • 4 weeks later...
Posted

Cate zile ai acumulat: 100
De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt activ , serios si un membru de elita :).
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las.
Alte precizari: re!

Posted
1 hour ago, TheStefanutz said:

De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt activ , serios si un membru de elita :).
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las.
Alte precizari: re!

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''100 de zile   - 10.000.000 $ ''. Felicitari pentru zilele acumulate si comunicarea ta fata de clan.

Primit:

kcJ5PHw.jpg
  • 2 weeks later...
Posted

Cate zile ai acumulat: 150
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un membru bun, nu injur liderul, nu il fac pe Duma agent cordit, nu ma iau de r6, nu ma iau de sial si nici nu jignesc ceilalti membrii.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la desfiintarea clanului.
Alte precizari: Ne intalnim la 200 de zile.

• Haha 1
Posted (edited)
On 9/23/2020 at 12:04 PM, MariusSMA said:

Cate zile ai acumulat: 150
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un membru bun, nu injur liderul, nu il fac pe Duma agent cordit, nu ma iau de r6, nu ma iau de sial si nici nu jignesc ceilalti membrii.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la desfiintarea clanului.
Alte precizari: Ne intalnim la 200 de zile.

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''150 de zile   - 15.000.000 $ ''. Felicitari pentru zilele acumulate si iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi, spor la zile multe.

Primit:

nMJhdN6.jpg

Edited by []LopaticA
Posted

Numele dupa server: Drei
De ce crezi ca meriti premiul?: Pai, cred ca, sunt un membru activ, dar nu asa cum eram inainte, deoarece liceu si clasa a 9-a, dar totusi incerc sa imi fac timp pentru tot si toate. Acum, in aceasta perioada, nu ma simt in stare sa ma joc SA:MP (mai oricine din clan stiind motivele) , chiar daca sunt mandru asupra faptului ca am implinit 100 de zile in acest clan de top si sunt fericit ca am putut intalni persoane foarte de treaba si foarte intelegatoare!
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Voi ramane pana la sfarsitul existentei clanului!
Alte precizari: ReD Family, the best clan forever! ❤️ la toti membrii!

Posted (edited)
20 hours ago, andrei_ilie05 said:

Numele dupa server: Drei
De ce crezi ca meriti premiul?: Pai, cred ca, sunt un membru activ, dar nu asa cum eram inainte, deoarece liceu si clasa a 9-a, dar totusi incerc sa imi fac timp pentru tot si toate. Acum, in aceasta perioada, nu ma simt in stare sa ma joc SA:MP (mai oricine din clan stiind motivele) , chiar daca sunt mandru asupra faptului ca am implinit 100 de zile in acest clan de top si sunt fericit ca am putut intalni persoane foarte de treaba si foarte intelegatoare!
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Voi ramane pana la sfarsitul existentei clanului!
Alte precizari: ReD Family, the best clan forever! ❤️ la toti membrii!

Cerere Acceptata.  Te incadrezi in ''100 de zile   - 10.000.000 $  + 10.000.000 $ bonus deoarece esti un baiat simplist cu capul pe umeri, observi lucrurile in jurul tau si astepti punctul maxim ca sa intervi asta este un lucru bun. + ca mai ai si alte calitati nu stau sa le enumar, las la aprecierea altora sa te descopere. Felicitari pentru zilele acumulate in clan si iti multumesc ca faci parte din acest clan.

Primit:

brQkei3.jpg
Edited by []LopaticA
  • 2 weeks later...
Posted

Numele dupa server: CORYNA
Cate zile ai acumulat:50
De ce crezi ca meriti premiul?: ca sunt misto
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: pana cand imi iau ban again, sau pana cand nu-l mai plateste Lopatik
Alte precizari: ty

Posted (edited)
On 10/8/2020 at 5:59 PM, Coryna said:

Numele dupa server: CORYNA
Cate zile ai acumulat:50
De ce crezi ca meriti premiul?: ca sunt misto
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: pana cand imi iau ban again, sau pana cand nu-l mai plateste Lopatik
Alte precizari: ty

Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''50 de zile   - 5.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate si pentru vechimea pe care o ai.

Primit:

VCW5YdP.jpg
Edited by []LopaticA
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp