[]CopaceL Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 On 6/21/2020 at 11:32 PM, []LopaticA said: Numele dupa server: [] CopaceLCate zile ai acumulat: 100.De ce crezi ca meriti premiul?: In limita timpului meu pe sv SA:MP oricand am posibilitatea sa fac questurile zilnice . Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Foarte mult timp,nu ma gandesc sa plac din aceasta familie.Alte precizari: Multumesc pentru evenimentele frumoase alaturi de voi.
[]LopaticA Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 (edited) On 10/9/2020 at 10:10 AM, []CopaceL said: Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''100 de zile - 10.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate, ne bucuram sa te avem alaturi de noi. Primit: Edited October 11, 2020 by []LopaticA
BadSteff Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 (edited) Numele dupa server: BadSteffCate zile ai acumulat: Am 145, încă 5 și sunt 150De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru loialitatea mea si respectul față de clan si membriiCate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana se inchide serverulAlte precizari: Mulțumesc mult pentru timpul acordat, ne vedem pe server ❤ Edited October 27, 2020 by BadSteff
[]LopaticA Posted October 28, 2020 Author Posted October 28, 2020 23 hours ago, BadSteff said: Numele dupa server: BadSteffCate zile ai acumulat: Am 145, încă 5 și sunt 150De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru loialitatea mea si respectul față de clan si membriiCate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana se inchide serverulAlte precizari: Mulțumesc mult pentru timpul acordat, ne vedem pe server ❤ Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''150 de zile - 15.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi. 1
MariusSMA Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Numele dupa server: [ReD.]MariusSMA Cate zile ai acumulat: 200 de zile De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru bun, respectuos, care nu se injura cu Führer, cu coarda de Duma, cu nabii de Andreiii, Cipi si Bibo si nici nu jignesc ceilalti membrii. Cat timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana imi da Lopa R7 :)) Alte precizari: Fratii nu pica, #muielahateri, #cinemaiubestestrigam**eMariussicinemaurastestrigatotm**eMarius, #VuieMipers, #HATZmi-o suge, Esti fraier, Sial e bulangiu, Ne intalnim la 200 de zile.
[]LopaticA Posted November 17, 2020 Author Posted November 17, 2020 On 11/12/2020 at 8:29 AM, MariusSMA said: Numele dupa server: [ReD.]MariusSMA Cate zile ai acumulat: 200 de zile De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru bun, respectuos, care nu se injura cu Führer, cu coarda de Duma, cu nabii de Andreiii, Cipi si Bibo si nici nu jignesc ceilalti membrii. Cat timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana imi da Lopa R7 :)) Alte precizari: Fratii nu pica, #muielahateri, #cinemaiubestestrigam**eMariussicinemaurastestrigatotm**eMarius, #VuieMipers, #HATZmi-o suge, Esti fraier, Sial e bulangiu, Ne intalnim la 200 de zile. Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''200 de zile - 20.000.000''. + bonus de 5.000.000$ de activitate. Felicitari pentru timp-ul acordat si zilele acumulate in clan, tine-o tot asa.
NarcisDDB Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 Numele dupa server: NarcisDDBCate zile ai acumulat:109De ce crezi ca meriti premiul?:Deoarece am fost activ aproape toate aceste zile Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:cat mai mult posibilAlte precizari:Va multumesc,o zi buna!
Dezaxatu Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 103De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt serios si frumos.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult.Alte precizari: Nu am.
[]LopaticA Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 On 12/17/2020 at 2:43 PM, Narcis Fcdb said: Numele dupa server: NarcisDDBCate zile ai acumulat:109De ce crezi ca meriti premiul?:Deoarece am fost activ aproape toate aceste zile Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:cat mai mult posibilAlte precizari:Va multumesc,o zi buna! Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''100 de zile - 10.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi. Primit: 1 hour ago, Dezaxatu said: Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 103De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt serios si frumos.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult.Alte precizari: Nu am. Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''100 de zile - 10.000.000''. Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi. Primit:
Frincu Andrei Claudiu Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 (edited) Numele dupa server: Frincu@Andrei Cate zile ai acumulat:200De ce crezi ca meriti premiul? Deoarece sunt un membru bun și respectuos.Cate timp ai de gand sa ramai in clan? Cat de mult va fi posibil și pentru ca ador acest clan.Alte precizari:Salutare clan!!! Sărbători fericite!!!!!! Edited December 24, 2020 by Frincu Andrei Claudiu 1
TheSupreme Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Numele dupa server: TheSupremeCate zile ai acumulat: 200 De ce crezi ca meriti premiul?: Fiindca am un comportament adecvat si respect pe toata lumea.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Tot timpul.Alte precizari: Craciun fericit!!
[]LopaticA Posted December 26, 2020 Author Posted December 26, 2020 (edited) On 12/24/2020 at 9:12 PM, Frincu Andrei Claudiu said: Numele dupa server: Frincu@Andrei Cate zile ai acumulat:200De ce crezi ca meriti premiul? Deoarece sunt un membru bun și respectuos.Cate timp ai de gand sa ramai in clan? Cat de mult va fi posibil și pentru ca ador acest clan.Alte precizari:Salutare clan!!! Sărbători fericite!!!!!! Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''200 de zile - 20.000.000$''. Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi. Primit: On 12/25/2020 at 9:42 PM, TheSupreme said: Numele dupa server: TheSupremeCate zile ai acumulat: 200 De ce crezi ca meriti premiul?: Fiindca am un comportament adecvat si respect pe toata lumea.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Tot timpul.Alte precizari: Craciun fericit!! Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''200 de zile - 20.000.000$''. Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi. Primit: Edited December 28, 2020 by []LopaticA
MateiZeu Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Numele dupa server: MateiZeu.Cate zile ai acumulat:50 de zile.De ce crezi ca meriti premiul?: Ca sunt frumos.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana i-au r7 cel mai probabil.Alte precizari: ReD Family Forever.
[]LopaticA Posted January 3, 2021 Author Posted January 3, 2021 On 12/29/2020 at 10:55 PM, MateiZeu said: Numele dupa server: MateiZeu.Cate zile ai acumulat:50 de zile.De ce crezi ca meriti premiul?: Ca sunt frumos.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana i-au r7 cel mai probabil.Alte precizari: ReD Family Forever. Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''50 de zile - 5.000.000'' Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi.
OnlyStar Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Numele dupa server: ValentainCate zile ai acumulat: 112De ce crezi ca meriti premiul?: Ca te iubesc mult.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult de tot.Alte precizari: Va iubesc.
[]LopaticA Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 (edited) On 1/10/2021 at 10:45 AM, OnlyStar said: Numele dupa server: ValentainCate zile ai acumulat: 112De ce crezi ca meriti premiul?: Ca te iubesc mult.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult de tot.Alte precizari: Va iubesc. Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''100 de zile - 10.000.000'' Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi. Primit ! Edited January 16, 2021 by []LopaticA
Duma Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Numele dupa server: DumaCate zile ai acumulat: 301De ce crezi ca meriti premiul?: Nu-l merit.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii.Alte precizari: Va iubesc.
[]LopaticA Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 1 hour ago, Duma said: Numele dupa server: DumaCate zile ai acumulat: 301De ce crezi ca meriti premiul?: Nu-l merit.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii.Alte precizari: Va iubesc. Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''100 de zile - 10.000.000'' Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi si ca iti dedici o mare parte din timpul tau acestui clan ! Primit !
NarcisDDB Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Numele dupa server: NarcisDDBCate zile ai acumulat:151De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru activitate Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:pana când ma las de sampAlte precizari:Multa bafta tuturor
Drew_DauPTGrove Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 (edited) Numele dupa server: @ndrewCate zile ai acumulat: 241De ce crezi ca meriti premiul?: Nu prea cred ca merit din cauza inactivitatii mele masive, dar totusi consider ca sunt mandru ca fac din acest clan si nu voi renunta niciodata la aceasta.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la expirarea acestuiaAlte precizari: LopaticA, o sa te cam usture buzunaru' (Prima de 150 si Prima de 200 = multi $$$) :))) Edited February 13, 2021 by [ReD]andrew
[]LopaticA Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 13 hours ago, [ReD]andrew said: Numele dupa server: @ndrewCate zile ai acumulat: 241De ce crezi ca meriti premiul?: Nu prea cred ca merit din cauza inactivitatii mele masive, dar totusi consider ca sunt mandru ca fac din acest clan si nu voi renunta niciodata la aceasta.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la expirarea acestuiaAlte precizari: LopaticA, o sa te cam usture buzunaru' (Prima de 150 si Prima de 200 = multi $$$) :))) Cerere acceptata, te incadrezi in 250 de zile, vei primi 25.000.000. Felicitari pentru zilele acumulate. P.S: Pentru 150 respectiv 200 de zile trebuia sa faci cererea cand aveai zilele necesare, acelea nu se mai iau in considerare.
JooKKKeeR Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Numele dupa server: JooKKKeeRCate zile ai acumulat: 200 daysDe ce crezi ca meriti premiul?: Daca nu aveti cum sa imi dati o bere, macar atatCate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai multAlte precizari: Ne auzim la 250 days cu o alta cerere
[]LopaticA Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 10 hours ago, JooKKKeeR said: Numele dupa server: JooKKKeeRCate zile ai acumulat: 200 daysDe ce crezi ca meriti premiul?: Daca nu aveti cum sa imi dati o bere, macar atatCate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai multAlte precizari: Ne auzim la 250 days cu o alta cerere Cerere Acceptata. Te incadrezi in ''200 de zile - 20.000.000'' $. Felicitari pentru zilele acumulate, iti multumim ca ai ramas alaturi de noi.
Dezaxatul Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Numele dupa server: Dorian.ACate zile ai acumulat: Aproximativ 250 days.De ce crezi ca meriti premiul?: Nu consider ca-l ”merit” neaparat, daca doriti sa mi-l acordati, să fie primit.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: ForeverAlte precizari: Mai facem un clip?
[]LopaticA Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 (edited) On 3/16/2021 at 9:17 PM, [ReD]Dorian said: Numele dupa server: Dorian.ACate zile ai acumulat: Aproximativ 250 days.De ce crezi ca meriti premiul?: Nu consider ca-l ”merit” neaparat, daca doriti sa mi-l acordati, să fie primit.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: ForeverAlte precizari: Mai facem un clip? Cerere Respinsa. In momentul de fata ai 13 zile acumulate in clan. Aceasta sectiune este pentru a premia jucatorii care si-au mentinut conturile si activitatea fata de clan in ultimul timp, daca vi si pleci cu conturile unu dupa altu nu imi pot da seama cu adevarat cate zile ai acumulat. Am rugamintea sa vi cu cererea la zilele facute pe un singur cont. Sa nu fiu baiat rau am sa iti ofer un bonus de 100 de zile, te stiu de cel putin atata timp in clan si vei beneficia de 10.000.000 $. Felicitari. Primit ! Edited March 23, 2021 by []LopaticA
Recommended Posts