NarcisDDB Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Numele dupa server: NarcisDDBCate zile ai acumulat:200 de zile.De ce crezi ca meriti premiul?: il merit deoarece am rezistat atâtea zile fara sa ies pe 3/3:)))Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: cat mau mult posibilAlte precizari: FORTA RED FAMILY!<3 1
DanAdiEBine Posted March 23, 2021 Posted March 23, 2021 Numele dupa server: DanAdiEBine Cate zile ai acumulat: 100 de zile De ce crezi ca meriti premiul?: Nu consider ca il merit neaparat, mai ales ca am doar 100 de zile, dar ca si completare, nu am luat clan warn-uri si nu am intrat in vreun conflict cu cineva. :)) Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa parasesc clanul in viitorul apropiat, stau bine aici. Alte precizari: Hai cu 200, multumesc pentru ca am fost primit aici. #RedFamily 1
[]LopaticA Posted March 23, 2021 Author Posted March 23, 2021 21 hours ago, NarcisDDB said: Numele dupa server: NarcisDDBCate zile ai acumulat:200 de zile.De ce crezi ca meriti premiul?: il merit deoarece am rezistat atâtea zile fara sa ies pe 3/3:)))Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: cat mau mult posibilAlte precizari: FORTA RED FAMILY!<3 5 hours ago, DanAdiEBine said: Numele dupa server: DanAdiEBine Cate zile ai acumulat: 100 de zile De ce crezi ca meriti premiul?: Nu consider ca il merit neaparat, mai ales ca am doar 100 de zile, dar ca si completare, nu am luat clan warn-uri si nu am intrat in vreun conflict cu cineva. :)) Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa parasesc clanul in viitorul apropiat, stau bine aici. Alte precizari: Hai cu 200, multumesc pentru ca am fost primit aici. #RedFamily Cerere Acceptata. Te incadrezi in prima de 10.000.000 $. Felicitari pentru zilele acumulate si iti multumim ca ai ramas alaturi de clanul nostru.
Dezaxatu Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 200 forță De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un membru de onoare, cu bun simt si foarte activ in acest clan.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu ies niciodată!Alte precizari: Trebuia sa fac si la 150 nab is of, te pup Lopatica. Edited March 26, 2021 by Dezaxatu
LuciaN. Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 10 minutes ago, Dezaxatu said: Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 200 forță De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un membru de onoare, cu bun simt si foarte activ in acest clan.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu ies niciodată!Alte precizari: Trebuia sa fac si la 150 nab is of, te pup Lopatica. Cerere Acceptata. Te incadrezi in prima de 20.000.000$. Felicitari!
Munea Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 Numele dupa server: Munea Cate zile ai acumulat:100days De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca vreau sa ii fur lu* Lopa 10kk Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Cat sta si nabu de Joker Alte precizari: N-am.
[]LopaticA Posted April 15, 2021 Author Posted April 15, 2021 (edited) 2 minutes ago, Munea said: Numele dupa server: Munea Cate zile ai acumulat:100days De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca vreau sa ii fur lu* Lopa 10kk Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Cat sta si nabu de Joker Alte precizari: N-am. Cerere Acceptata. Te incadrezi in prima de 10.000.000$. Felicitari! Primit ! Edited April 15, 2021 by []LopaticA
_ScaR_ Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Numele dupa server: _ScaR_Cate zile ai acumulat: 200d.De ce crezi ca meriti premiul?: Cred ca merit acest premiu deoarece sunt un baiat cu mult respect si pentru ca nu o sa parasesc niciodata clanul.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand o sa expire.Alte precizari: -
LuciaN. Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 (edited) 7 hours ago, _ScaR_ said: Numele dupa server: _ScaR_Cate zile ai acumulat: 200d.De ce crezi ca meriti premiul?: Cred ca merit acest premiu deoarece sunt un baiat cu mult respect si pentru ca nu o sa parasesc niciodata clanul.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand o sa expire.Alte precizari: - Cerere Acceptata. Primesti prima de 20.000.000$. Felicitari! Edited April 17, 2021 by LuciaN.
Duma Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Numele dupa server: DumaCate zile ai acumulat: 400d.De ce crezi ca meriti premiul?: Datorita loialitatii.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la inchidere..Alte precizari: Forta ReD!
[]LopaticA Posted April 25, 2021 Author Posted April 25, 2021 (edited) 13 hours ago, Duma said: Numele dupa server: DumaCate zile ai acumulat: 400d.De ce crezi ca meriti premiul?: Datorita loialitatii.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana la inchidere..Alte precizari: Forta ReD! Cerere Acceptata. Vei primi bonusul de 40.000.000 $. Felicitari pentru zilele acumulate si iti multumesc pentru tot efortul depus in clanul Red Family. Primit ! Edited April 25, 2021 by []LopaticA
JooKKKeeR Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Numele dupa server: JooKKKeeRCate zile ai acumulat: 251 De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca am in plan sa ajung la cat mai multe zile in clan Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibilAlte precizari: Dovada cu zilele : https://imgur.com/a/cCFjndj FORTA RED !
LuciaN. Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 9 hours ago, JooKKKeeR said: Numele dupa server: JooKKKeeRCate zile ai acumulat: 251 De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca am in plan sa ajung la cat mai multe zile in clan Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibilAlte precizari: Dovada cu zilele : https://imgur.com/a/cCFjndj FORTA RED ! Cerere Acceptata. Vei primi bonusul de 20.000.000$. Felicitari si ramai in clan pana ne dam duhul , doar atunci o sa iesi ! :)))
[]CopaceL Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Numele dupa server: [] CopaceLCate zile ai acumulat: 307.De ce crezi ca meriti premiul?: In limita timpului meu pe sv SA:MP oricand am posibilitatea sa fac questurile zilnice . Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Foarte mult timp,nu ma gandesc sa plac din aceasta familie.Alte precizari: Multumesc pentru evenimentele frumoase alaturi de voi.
Dezaxatul Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 (edited) Numele de pe server: DorianCate zile ai acumulat: 56De ce crezi ca meriti premiul?: Îs foarte activ.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Până cad pe tastatură mort de anemie.Alte precizari: sanatate Edited May 5, 2021 by [ReD]Dorian
[]LopaticA Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 (edited) On 5/5/2021 at 11:47 AM, []CopaceL said: Numele dupa server: [] CopaceLCate zile ai acumulat: 307.De ce crezi ca meriti premiul?: In limita timpului meu pe sv SA:MP oricand am posibilitatea sa fac questurile zilnice . Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Foarte mult timp,nu ma gandesc sa plac din aceasta familie.Alte precizari: Multumesc pentru evenimentele frumoase alaturi de voi. Cerere Acceptata. Vei primi bonusul de 30.000.000$. Felicitari pentru zilele acumulate. Iti multumesc ca ai ramas alaturi de familie ! On 5/5/2021 at 4:05 PM, [ReD]Dorian said: Numele de pe server: DorianCate zile ai acumulat: 56De ce crezi ca meriti premiul?: Îs foarte activ.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Până cad pe tastatură mort de anemie.Alte precizari: sanatate Cerere Acceptata. Vei primi bonusul de 5.000.000 Felicitari pentru zilele acumulate. Primit Edited May 7, 2021 by []LopaticA
Stefan.Stefan Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 On 6/21/2020 at 11:32 PM, []LopaticA said: Numele dupa server: Stefan_Stefan Cate zile ai acumulat: 600 De ce crezi ca meriti premiul?: pentru ca sunt activ și imi fac treaba Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: cat mai mult posibil Alte precizari: Mulțumesc .
[]LopaticA Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 8 hours ago, Stefan.Stefan said: Cerere Acceptata. Vei primi bonusul de 60.000.000 Felicitari pentru zilele acumulate in clan si iti multumesc ca ai ramas alaturi de noi
Dezaxatu Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 250De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt activ si serios.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cât mai mult posibil. Alte precizari: Vă pup din avion.
[]LopaticA Posted May 15, 2021 Author Posted May 15, 2021 50 minutes ago, Dezaxatu said: Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 250De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt activ si serios.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cât mai mult posibil. Alte precizari: Vă pup din avion. Cerere Acceptata. Vei primi bonusul de 25.000.000$. Felicitari pentru zilele acumulate !
dreamm Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Numele dupa server: DreamZeuCate zile ai acumulat:300 de zile.De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt activ si serios.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: FORTA RED FAMILY!! Va pup!
R o b y Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Numele dupa server: RobyCate zile ai acumulat: 300De ce crezi ca meriti premiul?: Consider ca am ajutat clanul destul de mult.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cât mai mult posibil. Alte precizari: Mulțumesc.
[]LopaticA Posted May 28, 2021 Author Posted May 28, 2021 On 5/22/2021 at 12:09 PM, DreamZeu said: Numele dupa server: DreamZeuCate zile ai acumulat:300 de zile.De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt activ si serios.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: FORTA RED FAMILY!! Va pup! On 5/23/2021 at 10:46 AM, R o b y said: Numele dupa server: RobyCate zile ai acumulat: 300De ce crezi ca meriti premiul?: Consider ca am ajutat clanul destul de mult.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cât mai mult posibil. Alte precizari: Mulțumesc. Cereri acceptate, v-a dat cazan banii 35.000.000 $ de caciula.
Waterfall Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Numele dupa server: WaterfallCate zile ai acumulat: 88.De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un membru activ, imi fac cel putin un daily quest pe zi si ma inteleg bine cu toti din clan.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las de SA:MP.Alte precizari: Nu am.
Recommended Posts