SeekHD. Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Numele dupa server: SeekHD.Cate zile ai acumulat:111.De ce crezi ca meriti premiul?:Ca sunt un dulce.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Pana mor.Alte precizari:Va pwp.
[]LopaticA Posted July 10, 2021 Author Posted July 10, 2021 22 minutes ago, SeekHD. said: Numele dupa server: SeekHD.Cate zile ai acumulat:111.De ce crezi ca meriti premiul?:Ca sunt un dulce.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Pana mor.Alte precizari:Va pwp. Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 100 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 10.000.000 $Primit !
.Lavinia. Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Numele dupa server: .LaviniaCate zile ai acumulat:100De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca sunt o membra draguta.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Cat de mult posibilAlte precizari:Multumesc
[]LopaticA Posted July 28, 2021 Author Posted July 28, 2021 On 7/25/2021 at 10:48 AM, .Lavinia. said: Numele dupa server: .LaviniaCate zile ai acumulat:100De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca sunt o membra draguta.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Cat de mult posibilAlte precizari:Multumesc Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 100 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 10.000.000 $
Wither Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Numele dupa server: WitherCate zile ai acumulat:200De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca si deoarece imi permit.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Avand in vedere ca am reusit sa supravietuiesc 200 de zile, cel mai probabil o sa mai raman in clan pana ma scoate lara.Alte precizari:Sa curga baniii!!
[]LopaticA Posted July 31, 2021 Author Posted July 31, 2021 2 hours ago, Wither said: Numele dupa server: WitherCate zile ai acumulat:200De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca si deoarece imi permit.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Avand in vedere ca am reusit sa supravietuiesc 200 de zile, cel mai probabil o sa mai raman in clan pana ma scoate lara.Alte precizari:Sa curga baniii!! Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 200 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 20.000.000 $
Waterfall Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Numele dupa server: WaterfallCate zile ai acumulat: 150.De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un membru activ, imi fac cel putin un daily quest pe zi si ma inteleg bine cu toti din clan.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las de SA:MP.Alte precizari: Nu am.
Duma Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 Numele dupa server: DumaCate zile ai acumulat: 500De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece de cand m-am reapucat de SA;MP mi-am dedicat tot timpul petrecut pe joc acestei familii.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii si dupa ea. Alte precizari: ReD Family the best!
Stefan.Stefan Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 (edited) Numele dupa server: Stefan_StefanCate zile ai acumulat: 700De ce crezi ca meriti premiul ?: Deoarece sunt activ , si nu am facut nicio problema clanului + ador acest clan si familia din acest clan ❤❤ Alte Precizari: I love RED FAMILY Edited August 7, 2021 by Stefan.Stefan
[]LopaticA Posted August 13, 2021 Author Posted August 13, 2021 (edited) On 8/6/2021 at 4:18 PM, Waterfall said: Numele dupa server: WaterfallCate zile ai acumulat: 150.De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un membru activ, imi fac cel putin un daily quest pe zi si ma inteleg bine cu toti din clan.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las de SA:MP.Alte precizari: Nu am. Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 150 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 15.000.000 $ Primit On 8/6/2021 at 11:37 PM, Duma said: Numele dupa server: DumaCate zile ai acumulat: 500De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece de cand m-am reapucat de SA;MP mi-am dedicat tot timpul petrecut pe joc acestei familii.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii si dupa ea. Alte precizari: ReD Family the best! Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 500 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 50.000.000 $ Primit ! On 8/7/2021 at 6:42 PM, Stefan.Stefan said: Numele dupa server: Stefan_StefanCate zile ai acumulat: 700De ce crezi ca meriti premiul ?: Deoarece sunt activ , si nu am facut nicio problema clanului + ador acest clan si familia din acest clan ❤❤ Alte Precizari: I love RED FAMILY Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 700 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 70.000.000 $ Primit ! Edited August 19, 2021 by []LopaticA
ZooM[] Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Numele dupa server: []GeorGeCate zile ai acumulat: 263De ce crezi ca meriti premiul?: Consider ca merit acest premiu deoarece sunt un veteran al acestui clan si voi ramane alaturi de clanul meu de suflet pe care o pot numi '' a doua casa '' pana la final.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii. Alte precizari: Fortza ReD Family! 1
Davie Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Numele dupa server: DavieCate zile ai acumulat: 100 daysDe ce crezi ca meriti premiul?: Pentru că așa e regula ))Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu cred că încă mult, cu șanse de a mă reîntoarcr Alte precizari: ReD 4 Life
[]LopaticA Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 (edited) On 8/15/2021 at 6:24 PM, ZooM[] said: Numele dupa server: []GeorGeCate zile ai acumulat: 263De ce crezi ca meriti premiul?: Consider ca merit acest premiu deoarece sunt un veteran al acestui clan si voi ramane alaturi de clanul meu de suflet pe care o pot numi '' a doua casa '' pana la final.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii. Alte precizari: Fortza ReD Family! Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 263 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 25.000.000 $ Primit ! On 8/15/2021 at 9:37 PM, Davie said: Numele dupa server: DavieCate zile ai acumulat: 100 daysDe ce crezi ca meriti premiul?: Pentru că așa e regula ))Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu cred că încă mult, cu șanse de a mă reîntoarcr Alte precizari: ReD 4 Life Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 100 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 10.000.000 $ Primit ! Edited August 19, 2021 by []LopaticA
Dezaxatu Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 350De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa l părăsesc prea curând, cat mai mult posibil.Alte precizari: Va pup.
TEK34 Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Numele dupa server: TEK34Cate zile ai acumulat: 50De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un player foarte activ si deasemenea profesez in acest clan de mai multe days dar am iesit ca nabulCate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana moareAlte precizari:-
JooKKKeeR Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Numele dupa server: JooKKKeeRCate zile ai acumulat: 365De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca asa au meritat si altii inaintea mea Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand ma lasa drq de joc sau se inchide bugged Alte precizari: Forta red, cel mai forta clan de prajiti
[]LopaticA Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 On 8/24/2021 at 6:36 PM, Dezaxatu said: Numele dupa server: DezaxatuCate zile ai acumulat: 350De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa l părăsesc prea curând, cat mai mult posibil.Alte precizari: Va pup. Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 350 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 35.000.000 $ 2 hours ago, TEK34 said: Numele dupa server: TEK34Cate zile ai acumulat: 50De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un player foarte activ si deasemenea profesez in acest clan de mai multe days dar am iesit ca nabulCate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana moareAlte precizari:- Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 50 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 5.000.000 $ 16 minutes ago, JooKKKeeR said: Numele dupa server: JooKKKeeRCate zile ai acumulat: 365De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca asa au meritat si altii inaintea mea Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand ma lasa drq de joc sau se inchide bugged Alte precizari: Forta red, cel mai forta clan de prajiti Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 365 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 35.000.000 $
Danyyyy Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 Numele dupa server: DanyCate zile ai acumulat: Aproape 70De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru exemplar, calm si fara certuri.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult timp, dar anu asta sunt a 11 a Profesionala si am un examen de dat si nush cat de activ o sa fiu.Alte precizari: Multumesc.
dreamm Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Numele dupa server: DreamZeuCate zile ai acumulat: 400De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial si nu creez probleme.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa l părăsesc prea curând, cat mai mult posibil.Alte precizari: Va pup. ReD POWER!
qSkizzle. Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 On 8/28/2021 at 8:40 PM, Danyyyy said: Numele dupa server: DanyCate zile ai acumulat: Aproape 70De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru exemplar, calm si fara certuri.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult timp, dar anu asta sunt a 11 a Profesionala si am un examen de dat si nush cat de activ o sa fiu.Alte precizari: Multumesc. Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 70 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 5.000.000 $ On 8/29/2021 at 8:42 PM, DreamZeu said: Numele dupa server: DreamZeuCate zile ai acumulat: 400De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial si nu creez probleme.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa l părăsesc prea curând, cat mai mult posibil.Alte precizari: Va pup. ReD POWER! Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 400 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 40.000.000 $
Lovin Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Numele dupa server: LovinCate zile ai acumulat: 251De ce crezi ca meriti premiul?: Am dovedit ce persoana sunt prin actiunile mele si comportamentul meu.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc anticipat!
_ScaR_ Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Numele dupa server: ScarZeuCate zile ai acumulat:339De ce crezi ca meriti premiul?: Cred ca merit acest premiu deoarece sunt foarte loial clanului, sunt respectuos si de treaba.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana expira.Alte precizari: -
qSkizzle. Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 20 hours ago, Lovin said: Numele dupa server: LovinCate zile ai acumulat: 251De ce crezi ca meriti premiul?: Am dovedit ce persoana sunt prin actiunile mele si comportamentul meu.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibil.Alte precizari: Multumesc anticipat! Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 251 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 25.000.000 $ 3 hours ago, _ScaR_ said: Numele dupa server: ScarZeuCate zile ai acumulat:339De ce crezi ca meriti premiul?: Cred ca merit acest premiu deoarece sunt foarte loial clanului, sunt respectuos si de treaba.Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana expira.Alte precizari: - Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 339 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 30.000.000 $
SOLEMiO7.. Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Numele dupa server: SOLEMiO Cate zile ai acumulat: 100 De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca am acumulat 100 de zile an clan. Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Multi ani. Alte precizari: Multumesc!
qSkizzle. Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 2 hours ago, SOLEMiO. said: Numele dupa server: SOLEMiO Cate zile ai acumulat: 100 De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca am acumulat 100 de zile an clan. Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Multi ani. Alte precizari: Multumesc! Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 100 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 10.000.000 $ Primit !
Recommended Posts