Jump to content

Recommended Posts

Posted

Numele dupa server: SeekHD.
Cate zile ai acumulat:111.
De ce crezi ca meriti premiul?:Ca sunt un dulce.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Pana mor.
Alte precizari:Va pwp.❤️

Posted
22 minutes ago, SeekHD. said:

Numele dupa server: SeekHD.
Cate zile ai acumulat:111.
De ce crezi ca meriti premiul?:Ca sunt un dulce.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Pana mor.
Alte precizari:Va pwp.❤️

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 100 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 10.000.000 $
Primit !

• 2 weeks later...
Posted

Numele dupa server: .Lavinia
Cate zile ai acumulat:100
De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca sunt o membra draguta.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Cat de mult posibil
Alte precizari:Multumesc

Posted
On 7/25/2021 at 10:48 AM, .Lavinia. said:

Numele dupa server: .Lavinia
Cate zile ai acumulat:100
De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca sunt o membra draguta.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Cat de mult posibil
Alte precizari:Multumesc

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 100 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 10.000.000 $

Posted

Numele dupa server: Wither
Cate zile ai acumulat:200
De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca si deoarece imi permit.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Avand in vedere ca am reusit sa supravietuiesc 200 de zile, cel mai probabil o sa mai raman in clan pana ma scoate lara.
Alte precizari:Sa curga baniii!! ❤️

Posted
2 hours ago, Wither said:

Numele dupa server: Wither
Cate zile ai acumulat:200
De ce crezi ca meriti premiul?:Pentru ca si deoarece imi permit.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?:Avand in vedere ca am reusit sa supravietuiesc 200 de zile, cel mai probabil o sa mai raman in clan pana ma scoate lara.
Alte precizari:Sa curga baniii!! ❤️

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 200 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 20.000.000 $

Posted

Numele dupa server: Waterfall
Cate zile ai acumulat: 150.
De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un membru activ, imi fac cel putin un daily quest pe zi si ma inteleg bine cu toti din clan.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las de SA:MP.
Alte precizari: Nu am.

Posted

Numele dupa server: Duma
Cate zile ai acumulat: 500
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece de cand m-am reapucat de SA;MP mi-am dedicat tot timpul petrecut pe joc acestei familii.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii si dupa ea.

Alte precizari: ReD Family the best! ❤️

Posted (edited)

Numele dupa server: Stefan_Stefan
Cate zile ai acumulat: 700
De ce crezi ca meriti premiul ?: Deoarece sunt activ , si nu am facut nicio problema clanului + ador acest clan si familia din acest clan ❤❤🔝🔝🔝

Alte Precizari:  I love RED FAMILY

Edited by Stefan.Stefan
Posted (edited)
On 8/6/2021 at 4:18 PM, Waterfall said:

Numele dupa server: Waterfall
Cate zile ai acumulat: 150.
De ce crezi ca meriti premiul?: Sunt un membru activ, imi fac cel putin un daily quest pe zi si ma inteleg bine cu toti din clan.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana ma las de SA:MP.
Alte precizari: Nu am.

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 150 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 15.000.000 $

Primit

On 8/6/2021 at 11:37 PM, Duma said:

Numele dupa server: Duma
Cate zile ai acumulat: 500
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece de cand m-am reapucat de SA;MP mi-am dedicat tot timpul petrecut pe joc acestei familii.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii si dupa ea.

Alte precizari: ReD Family the best! ❤️

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 500 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 50.000.000 $

Primit !

On 8/7/2021 at 6:42 PM, Stefan.Stefan said:

Numele dupa server: Stefan_Stefan
Cate zile ai acumulat: 700
De ce crezi ca meriti premiul ?: Deoarece sunt activ , si nu am facut nicio problema clanului + ador acest clan si familia din acest clan ❤❤🔝🔝🔝

Alte Precizari:  I love RED FAMILY

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 700 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 70.000.000 $

Primit !

Edited by []LopaticA
Posted

Numele dupa server: []GeorGe
Cate zile ai acumulat: 263
De ce crezi ca meriti premiul?: Consider ca merit acest premiu deoarece sunt un veteran al acestui clan si voi ramane alaturi de clanul meu de suflet pe care o pot numi '' a doua casa '' pana la final.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii.

Alte precizari: Fortza ReD Family! ❤️

• Like 1
Posted

Numele dupa server: Davie
Cate zile ai acumulat: 100 days
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru că așa e regula ))
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu cred că încă mult, cu șanse de a mă reîntoarcr

Alte precizari: ReD 4 Life

Posted (edited)
On 8/15/2021 at 6:24 PM, ZooM[] said:

Numele dupa server: []GeorGe
Cate zile ai acumulat: 263
De ce crezi ca meriti premiul?: Consider ca merit acest premiu deoarece sunt un veteran al acestui clan si voi ramane alaturi de clanul meu de suflet pe care o pot numi '' a doua casa '' pana la final.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand moartea ne va despartii.

Alte precizari: Fortza ReD Family! ❤️

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele  263 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 25.000.000 $

Primit !

On 8/15/2021 at 9:37 PM, Davie said:

Numele dupa server: Davie
Cate zile ai acumulat: 100 days
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru că așa e regula ))
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu cred că încă mult, cu șanse de a mă reîntoarcr

Alte precizari: ReD 4 Life

Primit !

Edited by []LopaticA
Posted

Numele dupa server: Dezaxatu
Cate zile ai acumulat: 350
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa l părăsesc prea curând, cat mai mult posibil.
Alte precizari: Va pup.

Posted

Numele dupa server:  TEK34
Cate zile ai acumulat: 50
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un player foarte activ si deasemenea profesez in acest clan de mai multe days dar am iesit ca nabul
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana moare
Alte precizari:-

Posted

Numele dupa server: JooKKKeeR
Cate zile ai acumulat: 365
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca asa au meritat si altii inaintea mea 😂
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand ma lasa drq de joc sau se inchide bugged 😂😂😂
Alte precizari: Forta red, cel mai forta clan de prajiti🤣😎

Posted
On 8/24/2021 at 6:36 PM, Dezaxatu said:

Numele dupa server: Dezaxatu
Cate zile ai acumulat: 350
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Nu am de gand sa l părăsesc prea curând, cat mai mult posibil.
Alte precizari: Va pup.

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 350 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 35.000.000 $

2 hours ago, TEK34 said:

Numele dupa server:  TEK34
Cate zile ai acumulat: 50
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca sunt un player foarte activ si deasemenea profesez in acest clan de mai multe days dar am iesit ca nabul
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana moare
Alte precizari:-

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 50 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 5.000.000 $

16 minutes ago, JooKKKeeR said:

Numele dupa server: JooKKKeeR
Cate zile ai acumulat: 365
De ce crezi ca meriti premiul?: Pentru ca asa au meritat si altii inaintea mea 😂
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana cand ma lasa drq de joc sau se inchide bugged 😂😂😂
Alte precizari: Forta red, cel mai forta clan de prajiti🤣😎

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 365 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 35.000.000 $

Posted

Numele dupa server:  Dany
Cate zile ai acumulat: Aproape 70
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru exemplar, calm si fara certuri.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult timp, dar anu asta sunt a 11 a Profesionala si am un examen de dat si nush cat de activ o sa fiu.
Alte precizari: Multumesc.

Posted

Numele dupa server: DreamZeu
Cate zile ai acumulat: 400
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial si nu creez probleme.
Alte precizari: Va pup. ReD POWER! ❤️

Posted
On 8/28/2021 at 8:40 PM, Danyyyy said:

Numele dupa server:  Dany
Cate zile ai acumulat: Aproape 70
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru exemplar, calm si fara certuri.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Mult timp, dar anu asta sunt a 11 a Profesionala si am un examen de dat si nush cat de activ o sa fiu.
Alte precizari: Multumesc.

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 70 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 5.000.000 $

On 8/29/2021 at 8:42 PM, DreamZeu said:

Numele dupa server: DreamZeu
Cate zile ai acumulat: 400
De ce crezi ca meriti premiul?: Deoarece sunt un membru loial si nu creez probleme.
Alte precizari: Va pup. ReD POWER! ❤️

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 400 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 40.000.000 $

Posted

Numele dupa server: Lovin
Cate zile ai acumulat: 251
De ce crezi ca meriti premiul?: Am dovedit ce persoana sunt prin actiunile mele si comportamentul meu.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibil.
Alte precizari: Multumesc anticipat!

Posted

Numele dupa server: ScarZeu
Cate zile ai acumulat:339
De ce crezi ca meriti premiul?: Cred ca merit acest premiu deoarece sunt foarte loial clanului, sunt respectuos si de treaba.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana expira.
Alte precizari: -

Posted
20 hours ago, Lovin said:

Numele dupa server: Lovin
Cate zile ai acumulat: 251
De ce crezi ca meriti premiul?: Am dovedit ce persoana sunt prin actiunile mele si comportamentul meu.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Cat mai mult posibil.
Alte precizari: Multumesc anticipat!

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 251 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 25.000.000 $

3 hours ago, _ScaR_ said:

Numele dupa server: ScarZeu
Cate zile ai acumulat:339
De ce crezi ca meriti premiul?: Cred ca merit acest premiu deoarece sunt foarte loial clanului, sunt respectuos si de treaba.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Pana expira.
Alte precizari: -

Cerere Acceptata. Felicitari pentru cele 339 de zile acumulate. Vei primi un bonus de 30.000.000 $

• 2 weeks later...
Posted

Numele dupa server: SOLEMiO
Cate zile ai acumulat: 100
De ce crezi ca meriti premiul?:  Pentru ca am acumulat 100 de zile an clan.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Multi ani.
Alte precizari: Multumesc! ❤️

Posted
2 hours ago, SOLEMiO. said:

Numele dupa server: SOLEMiO
Cate zile ai acumulat: 100
De ce crezi ca meriti premiul?:  Pentru ca am acumulat 100 de zile an clan.
Cate timp ai de gand sa ramai in clan?: Multi ani.
Alte precizari: Multumesc! ❤️

Primit !

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp