Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - SebiK - Rank 5 The Russian Mafia

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: SebiK
Nick-uri anterioare: Acesta este singurul meu cont.
Level: Am level 30.
Ore jucate: 946.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): SS-LP.png
Poza cu invitatia: sa-mp-011.png
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/SebiK
Cateva realizari pe server/ forum: Pot spune ca cea mai mare realizare de pe server sunt prietenii pe care ii am, un FH decent cu un rank 5 deocamdata si o avere modesta.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP pentru ca este jocul copilariei.
De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa fac parte din acest clan deoarece este un clan cu renume pe acest server si imi place totodata sa cunosc persoane noi, unde mai tarziu sa putem ramane prieteni.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din clanurile [VA], [HA], .Burn, STH, [A] si altele.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am facut niciodata parte din acest clan.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: M-am inteles si inca ma inteleg foarte bine cu prietenul meu care a fost in acest clan Killerionut.
Planuri de viitor pe server?: Sa raman cu prieteni adevarati din acest joc si sa detin un FH demn de acest clan.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Ma numesc Sebi.
Varsta reala: Am varsta de 17 ani.
Nationalitate: Sunt roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Pot spune despre mine ca sunt o persoana educata, cu cei 7 ani de acasa, glumeata, responsabila, miloasa si imi place sa imi ajut aproapele daca am ocazia, in concluzie sunt un baiat simplu si cu bunul simt, iar aceasta atitudine am vazut ca a disparut din ce in ce mai multe in timpurile noastre.
Ce gen de muzica asculti? Ascult orice gen de muzica.
Ce hobbyuri ai? Imi place sa joc fotbal, tenis de picior si sa ma joc cu prietenii SA:MP.
Alte precizari? Multumesc, anticipat!

Posted
33 minutes ago, Kristi12 said:

2g0cAPO.png

- Ai clan

- Nu ai minim 100 zile in cadrul unei factiuni.

- Comentezi aiurea in aplicatie

Posted
14 hours ago, Kristi12 said:

2g0cAPO.png

- Ai clan

Posted
On 7/7/2020 at 10:08 PM, Kristi12 said:

2g0cAPO.png

- Ai clan

+LP

• CyberNeticK changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - SebiK - Rank 5 The Russian Mafia
  • CyberNeticK locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp