Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends- ANDRONACHE_TW - Tester San Fierro Paramedic Department ( 116 days).

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: ANDRONACHE_TW
Nick-uri anterioare: PRNYX
Level: 48
Ore jucate: 1526
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):  https://imgur.com/a/R9PhbNG 
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/Qwi3EvC 
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/ANDRONACHE_TW
Cateva realizari pe server/ forum: Am avut Tester Grove Street si Tester San Fierro Paramedic Department.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: GTA V, Fifa 2020, CS 1.6 , CS:GO si SA:MP.
De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece este unul dintre celele mai bune de pe acest server cu oameni care se respecta unul pe altul si care poti sa discuti lucruri importante. Deasemenea  conducerea  acesteia este foarte buna. 
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am fost in King, Just.,[AIM], [ZEW] (asta fiind de mult).
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?  Nu, nu am facut parte pana acuma , dar mi-asi dori.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: - 
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg bine cu Ionut, DarAngel, CMpunk si Helios.
Planuri de viitor pe server? Planurile mele de viitor pe acest server este sa devin ''Helper''daca mi se ofera sansa bineinteles.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Lucian.
Varsta reala: 17 ani.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Lucian Stefan, am 17 ani si sunt din orasul Targu-Jiu. Pot spune despre mine ca iubesc animalele, natura si tot ceea ce ne inconjoara. Iubesc serile pierdute pe afara si statul pe calculator. Despre mine pot spune ca sunt o fire isteata,ambitioasa si respectoasa ( unde este cazul). Nu suport minciuna si rautatile, sunt omul cu care poti sa discuti lucruri care sunt importante si nu, numai. Iubesc lucrurile marunte care sunt facut cu dragoste si cu sufletul.
Ce gen de muzica asculti? Manele :), Nane, Populara si Paraziti.
Ce hobbyuri ai? Iesitul pe afara,tenisul de camp, plimbatul cu bicicleta.
Alte precizari? Multumesc pentru timpul acordat o zi faina , va doresc succes!.

Edited by ANDRONACHE_TW
Posted

2g0cAPO.pngAi spus in aplicatie ca ai fost tester in Grove Street dar pe panel scrie altceva ( Gang Member - Bronze 1 (1 days) ). M-ai enumerat printre playerii clanului cu care te intelegi, dar nu-mi amintesc sa fi schimbat vreo vorba. De asemenea, vad ca nu ai un limbaj adecvat pentru acest clan (poza pusa de Kristi) si iti recomand sa mai 'tragi un ochi' peste aplicatii cand le faci, e plina de greseli gramaticale si nu numai.

Posted
2 hours ago, CMPunk. said:

2g0cAPO.pngAi spus in aplicatie ca ai fost tester in Grove Street dar pe panel scrie altceva ( Gang Member - Bronze 1 (1 days) ). M-ai enumerat printre playerii clanului cu care te intelegi, dar nu-mi amintesc sa fi schimbat vreo vorba. De asemenea, vad ca nu ai un limbaj adecvat pentru acest clan (poza pusa de Kristi) si iti recomand sa mai 'tragi un ochi' peste aplicatii cand le faci, e plina de greseli gramaticale si nu numai.

Posted
2 hours ago, jOE. said:

2g0cAPO.pngNu ai un FH demn de acest clan, plus ca ai foarte multe greseli gramaticale in aplicatie.

Posted
6 hours ago, CMPunk. said:

Dar  ce ma, am acolo 2 , 3 greseli si gata , special o sa-ti fac un eseu , e bine?

• SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends- ANDRONACHE_TW - Tester San Fierro Paramedic Department ( 116 days).
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp