Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: batwoman
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut nickname-uri anterioare.
  • Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/batwoman
  • Sancțiuni (poză panel):http://imgur.com/a/qqJCG2W
  • Level: 18
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: News Reporters, detin rank 1.
  • Ore jucate: Am 283 de ore.
  • Warn-uri: 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Am decis să ma apuc de blue in 2018, m-am ținut de server două luni, iar in urma cu o lună m-am reapucat cu forțe proaspete.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am primit niciodată.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu, mă înțeleg bine cu membrii din King.

IRL:

• Prenume: Teodor-Valentin
  • Vârstă reală: 18 ani
  • Domiciliu: Târgu-Jiu.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un băiat activ, glumet, cu capul pe umeri, sociabil si prietenos. Momentan sunt elev in clasa a-12 a la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu pe profilul bio-chimie. Practic sport, lupte libere si fotbal. Ca hobby-uri am arbitrajul, sunt arbitru AJF GORJ și imi place sa profesez in acest domeniu.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber îmi place sa ma joc fotbal, sa arbitrez, sa ies cu prietenii și să ma joc SA:MP.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server cu potențial uriaș, cu mulți playeri maturi si cu capul pe umeri, un server clasic dar plăcut în care poți petrece timpul.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan cu membrii faini, sociabili si prietenoși, in care nu găsești ură, toți membrii sunt săritori si dornici de a ajuta.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu, nu am mai fost in acest clan.
  • Motto-ul clanului King.:"Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece îmi place ambianța clanului, înțelegerea si totodată solidaritatea din acest minunat clan.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp