Nesquik7 Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 IG: Nick: Nickname-ul meu in joc, este Antonio. Nick-uri anterioare: Nu am mai avut alte conturi. Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Antonio Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/lpGn5uw (poate verifica si un administrator) Level: Am level 40. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Ma aflu in factiunea News Reporters, abia am intrat in aceasta. Ore jucate: Am aproximativ 1245 ore jucate. Warn-uri: Nu am. De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproximativ 4 ani, insa cu pauze de 7-8 luni, sau chiar un an. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut niciodata, toti membrii clanului sunt seriosi si demni de locul pe care il au, asta este motivul pentru care vreau sa ma alatur. IRL: Prenume: Prenumele meu este exact nickname-ul meu din joc, Antonio. Vârstă reală: Am varsta de 15 ani. Domiciliu: Sunt din Bucuresti. Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat inalt, cu ochi caprui si cu un simt al umorului destul de bine dezvoltat, doar atunci cand este cazul. Ma trezesc aproape zilnic in jurul orei 07:00, timp in care ma pregatesc si ma duc spre sala. Hobby-urile mele pot spune ca sunt unele simple, demne de o persoana clasica, unul dintre ele fiind; tenis de picior, imi place foarte mult sa joc si sa gasesc diferite variante de joc. Mai multe despre mine puteti afla in joc, fiecare in parte, fiind un baiat super comunicativ. Ce îți place să faci în timpul liber?: Pur si simplu imi place sa pierd timpul in casa, stand si jucand SA:MP. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Aceasta comunitate este ca un vin vechi si bun, un astfel de vin oricat de vechi ar fi, isi pastreaza in continuare aroma. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Calitate, nu cantitate. Este un clan demn de jucatori seriosi. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte din acest clan, din nefericire. Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic, il creaza. De ce dorești să te alături acestui clan?: Un raspuns scurt si la obiect ar fi acesta: in acest clan fac parte jucatori seriosi cu care merita sa imparti timp, bunuri si chiar de ce nu, sa legi prietenii de lunga durata, Mi-ar face placere sa cunosc mai multi jucatori din clan, sper sa am aceasta posibilitate.
King.Grigo Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Chiar daca ai un FactionHistory gol, si LP-ul este gol, ceea ce este foarte bine, aplicatie frumoasa si comportament ok. Succes!
Zyck Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 LP-ul curat, factiune actuala, aplicatie gandita cu cap. Meriti o sansa! Succes in continuare!
Don Jaws. Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 8 minutes ago, King.Grigo said: Chiar daca ai un FactionHistory gol, si LP-ul este gol, ceea ce este foarte bine, aplicatie frumoasa si comportament ok. Succes!
Recommended Posts