m1hai. Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 vreau să aud părerile voastre, după părerea mea este un serial foarte minunat și foarte urmărit de foarte multe persoane, se merită vizionat, pentru că este ceva legat și de acțiune, și de iubire. fanii Lucifer, așteptați sezonul 5 pe 21 August? dacă da, din ce motiv? Quote
dragos10977 Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 E foarte reusit! Merita vazut. Sa vedem intriga din finalul sau. Quote
TraiaN. Posted August 16, 2021 Posted August 16, 2021 M-am uitat pana acum la vreo aproximativ 10 seriale cred si pot spune ca Lucifer e in top 3 clar. Mi-ar fi placut sa fie mai multe scene cu tenta divina gen, nu foarte multe dar comparativ cu cate scene de investigatii sunt, pe tema pe care o abordeaza serialul, cu toate ca e greu sa realizezi asa ceva cel mai probabil, ar merge sa fie putin mai multe, in rest, n-am ce sa zic, 10/10. Quote
DragosRPG. Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Lucifer, intruchipat in mod adorabil in realitatea actuala... nice! Quote
Leno Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 genial actorul principal si doamna detectiv. Quote
Decath Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 un serial destul de bun dar unele episoade sunt de umplutura parca in sezonul 4 era putin plictisitor Quote
s4uriK..Official Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Lucifer mi se pare un serial cu un potential extraordinar; in primul rand numai subiectu ( Lucifer lucreaza cu politia) este destul de ciudat...dar totusi bine pus la punct. Inca un plus al acestui serial este dat de actorul care interpreteaza rolul lui Lucifer prin jocul sau actoricesc dandu-i o prezenta foarte carismatica personajului. Merita sa vizionati acest serial!!! Quote
Recommended Posts