[]Babanu[] Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) Cel mai mare GIVEWAY de pe BUGGED -By ♕Babanu♕- ☆ Salutare dragi jucatori Bugged! Astazi vreau sa fac cel mai mare eveniment de pe Blue.Bugged, iar acesta se va desfasura in perioada 1 august - 5 august unde poti castiga $1.000.000.000. Evenimentul este sustinut cu sprijinul factiunii News Reporters care a contribuit la management, premium fiind in totalitate oferit de mine. In ce consta acest event si cum poti pune chiar TU mana pe $1.000.000.000? ☆ Trebuie sa gasesti cuvintele cheie din anunturi, de exemplu: Ad by Babanu (phone: 8441) Vand Sultan [cuvant cheie] VIP cu dublu hidden. Atentie: anunturile o sa apara doar odata pe zi intre orele 18:00-19:00 incepand cu data de 01.08.2020, iar in data de 05.08.2020 la ora 20:00 fix dupa payday imi voi deschide telefonul, iar primul participant care a trimis propozitia intreaga corecta prin [/sms] este castigatorul premiului in valoare de $1.000.000.000 !!! ☆ Termenii si conditiile acestui eveniment: Propozitia trebuie sa fie corecta trimisa exact dupa payday, chiar daca telefonul este deschis la ora 19:59 sunt luate in considerare doar mesajele dupa payday-ul orei 20:00. Este permis sa lucrati in echipa, impartirea premiului nu este problema mea. ☆ Si acum treaba mea: Intre orele 18:00 si 19:00 in perioada 01-05 august, o sa pun un anunt pe ora in care se va afla un cuvant cheie unde eu o sa ii fac SS, pe data de 05.08 la ora 20:05 fraza corecta va fi postata aici impreuna cu toate SS-urile cu anunturile puse. ☆ Acum intrebarea cea mare: De ce? Vreau sa fac cel mai mare eveniment de pe comunitatea Bugged, vreau sa participam multi, sa ne facem auziti si sa aratam ca avem suflet si putem ajuta comunitatea, m-ar bucura foarte mult ca acel castigator sa doneze macar 100kk cum vrea el..1kk la fiecare persoana pe care o vede sau toti 100kk la un jucator random, este fix alegerea lui ce o sa faca cu toata acea suma. O sa incepem o sesiune de live-uri prin care o sa anunt existenta giveway-ului, participati si voi la live-uri si recomandati participarea eventului, va iubesc comunitate Bugged, aici am amintiri, am legat prietenii, mereu cand intru aici, intru de dragul amintirilor bune. Va iubesc Bugged! Hai cu WIN-ul ala FORTA si cu live-uri gramada pentru cea mai tare factiune News Reporters !!!! ☆ 05.08.2020 | 20:05, revin cu edit cu pozele si video-ul care contin fraza completa cu data de astazi, toate pozele cu anunturile care contin cuvintele cheie si video-ul care arata cine este castigatorul de drept! Edit: [pozele cu ad-uri] = [video cu castigatorul] = [video cu fraza corecta inregistrat pe data de 31.07.2020] = [video explicativ] = Adaug si un blacklist pentru cei care arunca vorbe aiurea: -@IarbaDulce Edited August 1, 2020 by []Babanu[] 1 2 Quote
[]Babanu[] Posted July 31, 2020 Author Posted July 31, 2020 Uite aici o parte cand am raspuns la sms-uri pentru detalii. Sa aveti spor si sa va gasesc in numar cat mai mare: Quote
[]Babanu[] Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 Eventul continua, mai sunt 4 cuvinte de gasit. Daca l-ai ratat pe primul nu-ti face griji, nu le rata pe restu 4 si vei reusi sa pui mana pe banii mei! ex: Daca ai ratat cu cuvant (Ana ... mere) se subintelege ca acel cuvant lipsa era "are", deci inca nu este o problema. [/ad]-urile cu acele cuvinte cheie o sa apara astazi din nou la ora 18:00-19:00 ! Mult succes! Quote
Recommended Posts