1Chiukys1 Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) Nickname:ChiukysNick-uri anterioare: Nu am avut.Level: Am 11 level.Ore jucate: Am 135 de ore.Sanctiunile primite pe BLUE si PURPLE (poza cu sanctiunile de pe ambele servere): Nu stiu sa fac poza dar a copiat si nu joc pe blue [P]Chiukys has been kicked by MadaRa, reason: /d 2020-07-19 19:35:53 CHIUKYS.dks has been jailed by Jovetic for 30 minutes, reason: DM 2020-05-03 16:10:35 Poza cu invitatia:Profilul de pe panel (link BLUE si PURPLE):https://purplepanel.bugged.ro/profile/ChiukysCateva realizari pe server/ forum: De a intra intr-o factiune, de a face banul meu cinstit, de a ma intelege cu toata lumea.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc si CS:GODe ce vrei sa intri in clan: As dori sa intru in acest clan deaorece imi place coordonarea lui, activitatea memberilor , un clan cu bun sint ( educati ) si este un clan respectat pe server si cred ca ma pot ridica la standardele.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai fost in clanul [P]-Purple si deocamdata atat.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am ai facut parte.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost in acest clan.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: MadaRa, SebastiiaN ( cat de cat ), Kimmich si cam atata.Planuri de viitor pe server? Doresc functia de co-lider la o factiune pasnica sau a unu departament.Informatii legate de viata reala:Prenume: UtaVarsta reala: Am 19 ani.Nationalitate: RomanaDescrie-te in minim 20 cuvinte: Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa, care nu-i place sa fie mintit. Ma consider un baiat descurcaret si cu simtul umorului. Cat despre mine in momentul actual lucrez in domeniul forestier , aceasta fiind grav afectat de situatia actuala, m-am orientat spre domeniul de paramedic ,din judetul in care locuiesc.Pot sa spun ca un singur avantaj il am si aceala imi trebuie si o sa-mi trebuiasca tota viata, am fost mereu inconjurat de oamneii buni dar mai putin cei rai care sa ma poata sa trec la un alt nivel de viiata si sa evoluez mereu. Unul din principalele mele este faptul ca apreciez munca in echipa, consider ca este cea mai rapida si de ce nu cea mai distractiva metoda de a rezolva diferite probleme.Nu prea ma simt bine cand sunt mintit deoarece mie nu imi va placea niciodata minciuna sau barfa . In viata de zi cu zi , daca am ceva sa ii spun unui om ii spun pe fata, nu il ''injunghii'' pe la spate . Ma focusez pe lucruri mici, constientizand faptul ca voi putea sa aduc acel lucru minuscul intr-un lucru foarte important si foarte dedicat vietii de zi cu zi. Ce gen de muzica asculti? Pop si manele ( Pe SA:MP )Ce hobbyuri ai? De a ajunta oameni mai tristi.Alte precizari? Nu multumesc. Edited August 2, 2020 by TL Jovetic
Recommended Posts