eMiVVS Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) IG: Nick: eMiy. Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nickname-uri. Profil panel: Aici. Sancțiuni (poză panel): Aici. Level: Am level 20. În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: În acest moment mă aflu în The Rifa și dețin rank 1. Ore jucate: Dețin până acum 202 ore jucate. Warn-uri: Nu am primit niciun warn. De cât timp joci SA:MP?: M-am alăturat acestui joc în vara anului 2019. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost vreodată banat. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.? Nu, nu am avut. IRL: Prenume: Mă numesc Emi. Vârstă reală: Am frumoasa vârstă de 15 ani. Domiciliu: Locuiesc în Onești. Biografie (minim 30 cuvinte): Mă consider o persoană foarte calmă și deschisă la tot felul de lucruri noi. Îmi place să cunosc oameni noi pentru că am observat că fiecare este diferit în felul sau, și de la fiecare poți învață câte ceva. Îmi place să tratez oamenii în raport de cum sunt și eu tratat. De obicei îmi susțin ideile dacă știu că am dreptate, dar în același timp sunt o persoană empatică care îi înțelege pe cei din jur. Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber prefer să ies pe afară cu tovarășii mei sau să mă joc pe calculator. Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este comunitatea mea de suflet, deoarece doar aici am jucat, nici nu am vrut să aud de alte comunități. Este o comunitate serioasă, de lungă durata ce s-a remarcat și încă se remarcă prin seriozitatea ei. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan excepțional, cu o conducere și un colectiv super bun. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost. Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează." De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este unul dintre cele mai serioase clanuri de pe server cu membrii bine pregătiți. Edited August 1, 2020 by eMiy.
Nesquik7 Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) Din partea mea ai un :pro: Edited August 2, 2020 by Antonio7
Clev Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 14 hours ago, Zyck said: Nu ai Faction History construit! Aferent vot colegului meu! Crearea unui Faction History reprezintă primul piedestal pe care urci in dobandirea unei sanse in acest clan. Revino cu o aplicatie cand vei dobandi astfel de cerinte! Ganduri pasnice, tinere!
Recommended Posts