Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: eMiy.
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut alte nickname-uri.
  • Profil panel: Aici.
  • Sancțiuni (poză panel): Aici.
  • Level: Am level 20.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: În acest moment  aflu în The Rifa și dețin rank 1.
  • Ore jucate: Dețin până acum 202 ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am primit niciun warn.
  • De cât timp joci SA:MP?: M-am alăturat acestui joc în vara anului 2019.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am fost vreodată banat.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.? Nu, nu am avut.

IRL:

• Prenume:  numesc Emi.
  • Vârstă reală: Am frumoasa vârstă de 15 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc în Onești.
  • Biografie (minim 30 cuvinte):  consider o persoană foarte calmă și deschisă la tot felul de lucruri noi. Îmi place  cunosc oameni noi pentru  am observat  fiecare este diferit în felul sauși de la fiecare poți învață te ceva. Îmi place  tratez oamenii în raport de cum sunt și eu tratat. De obicei îmi susțin ideile dacă știu  am dreptate, dar în același timp sunt o persoană empatică care îi înțelege pe cei din jur.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber prefer  ies pe afară cu tovarășii mei sau   joc pe calculator.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este comunitatea mea de suflet, deoarece doar aici am jucat, nici nu am vrut  aud de alte comunități. Este o comunitate serioasă, de lungă durata ce s-a remarcat și încă se remarcă prin seriozitatea ei.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Un clan excepțional, cu o conducere și un colectiv super bun.
  • Amai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde în spatele unui nume. Cel puternic și-l creează."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Deoarece este unul dintre cele mai serioase clanuri de pe server cu membrii bine pregătiți.
Edited by eMiy.
Posted
14 hours ago, Zyck said:

4J6I53R.pngNu ai Faction History construit!

Aferent vot colegului meu! Crearea unui Faction History reprezintă primul piedestal pe care urci in dobandirea unei sanse in acest clan. Revino cu o aplicatie cand vei dobandi astfel de cerinte! Ganduri pasnice, tinere!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp