Bajvi123 Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 IG: Nick:Bajvanaru@dutevino . Nick-uri anterioare:Bajvi . Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Bajvanaru@dutevino . Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/A7fBPP3 . Level:19 . În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Ma aflu in mafia Ballas cu rank 1. Ore jucate: Am 305 ore jucate . Warn-uri: 0. De cât timp joci SA:MP?: De 2 ani si pot spune ca am acumulat multa experienta in acesti doi ani. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu IRL: Prenume: Razvan Vârstă reală :Am frumoasa varsta de 15 ani. Domiciliu: Bucuresti Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt un baiat foarte simplu , sociabil . Ador sa imi fac prieteni noi. Deasemenea pot spune ca stiu sa ma descurc in orice situatie de criza si sunt amuzant in limita bunului simt . Nu ma enervez sau supar usor. Sunt de gasca si ma comport adecvat. Sunt serios cand trebuie si respectuos. Obisnuiesc sa evit cerutile in general si pot spune ca sunt foarte politicos. Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber imi place sa ies in parc la baschet sau sa ma joc samp cu prietenii . Deasemnea pot spune ca imi place sportul in general asa ca atunci cand ies fac sport. Cand nu ies sa fac sport imi place sa dau graffiti prin oras deoarece acesta este hobby-ul meu si il practic zilnic. Descrie buGGed în câteva cuvinte: Din punctul meu de vedere bugged este cea mai buna comunitate , deoarece nu se intra pe pile si toata lumea are sanse egale. Deasemenea stuff-ul este activ si te ajuta atunci cand ai nevoie. Nu sunt jucatorii toxici . Cei ce incalca regulile sunt pedepsiti rapid , iar atunci cand adminii/helperii gresesc acestia isi rectifica greseala de indata. Ca lucru negativ pe bugged mi se pare ca nu se organizeaza destule evenimente sa ajuta playerii. Si pot adauga ,ca nici playerii noi nu sunt ajutati cu bonusuri. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte: In opinia mea KING este cel mai ,,puternic,, clan deoarece poti avea mult mai multe sanse ca in TL , iar cei ce detin/intretin clanul iau in considerare orice aplicatie iau eu apreciez asta . Acesta are membrii foarte seriosi si respectati pe server si doresc sa fac si eu parte din comunitatea acestui clan. Pot spune ca nu am avut antecedente cu acest clan . Deasemenea imi place ca in acest clan sunt cei mai buni playeri de pe server iar acestia ajuta jucatorii noi fara experienta dar chiar si pe cei cu experienta ii pot indruma. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost , dar doresc sa intru . Motto-ul clanului King.:Motto ul clanului KING este ,,Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza,, si pot spune ca este un lucru unic acest motto fata de alte clanuri. Pot spune deasemenea ca si pentru mine se regaseste acest motto si il respect. De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece acum ce mi am reparat cat de cat FH-ul si am facut o aplicatie foarte serioasa si ampla simt ca am sanse si stiind ca este un clan respectat acesta ma va ajuta sa progresez pe server si imi va da sanse in plus in anumite situatii. Pot spune ca este visul meu sa ma alatur acestui clan si fara doar si poate voi continua sa ma imbunatatesc atat pe mine cat si pe aplicatie pentru a ajunge sa fiu membru KING. As dori sa adaug ca va multumesc pt timpul acordat citirii aplicatiei.
SebiK Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 FH-ul tau lasa de dorit, iar timpul petrecut nu echivaleaza deloc cu orele tale jucate.
Zyck Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 3 hours ago, SebiK said: FH-ul tau lasa de dorit, iar timpul petrecut nu echivaleaza deloc cu orele tale jucate.
TaKKo Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 FH-ul tau nu imi place, mai lucreaza la el si poate vei avea o sansa.
Iliescu. Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Chiar daca ai avut si voturi negative apreciez faptul ca ai refacut aplicatia si ai insistat asupra acesteia. Sa ma contactezi in joc pentru /cinvite. @Bajvi123
Recommended Posts