NaNdY Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Nick:NaNdY. Nick-uri anterioare:NaNdY Profil panel:https://bluepanel.bugged.ro/profile/NaNdY. Sancțiuni (poză panel):https://imgur.com/a/lGmxnoh Level:18 În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?:Momentan sunt in National Guard rank 1. Ore jucate:Am 265 de ore jucate. Warn-uri: Am 0/3. De cât timp joci SA:MP?:Ma joc samp din 2013 pe aceasta comunitate. Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul):Da, am fost banat odata pe purple pe motiv auto-clicker. Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:Nu. IRL: Prenume:Leonardo Vârstă reală:Am 20 de ani. Domiciliu:Resita. Biografie (minim 30 cuvinte):Salut, ma numesc Nandi, am varsta de 20 ani si sunt din Resita. In timpul liber imi place sa merg la sala sau sa ies cu prietenii in oras dar si sa ma joc pe calculator. Mereu lucrez in echipa de fiecare data cand am ocazia, nu am lasat pe nimeni la greu si nu o sa las. Sunt o persoana de treaba, amuzanta, cu cei 7 ani de acasa. Respect pe cei care ma respecta si un ultim lucru imi place sa mi fac prietenii noi. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ies cu prietenii si sa merg la sala. Descrie buGGed în câteva cuvinte:Dupa parerea mea Bugged este cea mai frumoasa comunitate cu cei mai faini oameni. Eu am ales sa ma joc pe aceasta comunitate din 2013 si de atunci am o impresie foarte buna despre ea. CLAN: Descrie King. în câteva cuvinte:Este un clan cu o prestatie foarte buna pe server, dupa parea mea este cel mai cunoscut si respectat clan. Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?:Nu, nu am mai fost. Motto-ul clanului King.:Motto-ul clanului este "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza." De ce dorești să te alături acestui clan?:Doresc sa fac parte din aceste clan deoarece nu am fost niciodata in el. Mi se pare ca este cel mai frumos clan si cel mai respectat.
Mogage Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 (edited) Ai un inceput de FH frumos, dar activitatea si aplicatie in care te repeti lasa putin de dorit, Edited August 30, 2020 by Mogage
Nunio Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 FH impecabil, in ciuda aplicatiei, meriti o sansa.
TimeLineISBACK Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Meriți o sanșă (început de FH bun, fără sancțiuni), deși aplicația puțin nereușită.
Seyick. Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 (edited) FH frumos, aplicatia lasa putin de dorit, se putea mai bine. Edited August 31, 2020 by Seyick.
Alessia Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 8 minutes ago, Seyick. said: FH frumos, aplicatia lasa putin de dorit, se putea mai bine.
Josepp. Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Just now, Mogage said: Ai un inceput de FH frumos, dar activitatea si aplicatie in care te repeti lasa putin de dorit,
LeBroff Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 + Inceput de FH frumos, LP curat - Aplicatie slabuta Consider ca meriti o sansa. Succes!
MALELiiM Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Aplicatia naspa, da te stiu din lvpd de pe purple.
Recommended Posts