Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IG:

• Nick: REDDIX
  • Nick-uri anterioare: Reddix.PUiDEURS (Purple).
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/REDDIX
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/6af7Hks
  • Level: 37.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In momentul actual, ma aflu in National Guard unde am rank 2.
  • Ore jucate: Detin 738 de ore jucate la momentul aplicatiei.
  • Warn-uri: Am avut un Warn pentru o mica neatentie de C-Bug, dar care s-a sters la fuziune.
  • De cât timp joci SA:MP?: Ma joc SA:MP din 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am avut.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu pot spune ca nu au fost cativa jucatori din King. cu care sa ma cert, dar cu timpul am facut pace si chiar ma inteleg bine cu ei acum.

IRL:

• Prenume: Gabriel.
  • Vârstă reală: 20 de ani, ma pregatesc de 21.
  • Domiciliu: Romania-Bucuresti.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Pot spune ca sunt indraznet, cu cei 7 ani de acasa, glumet si cu o atitudine multipla. Imi respect prietenii, colegii, superiorii cat si alte persoane. De asemenea, nu fac glume proaste, ironizari pana cand nu cunosc bine persoana respectiva si pana nu stiu sigur ca suntem prieteni foarte apropiati. Sunt de gasca, imi place sa ma inteleg bine cu toti, ma integrez usor intr-un grup si incerc las o amintire placuta in urma mea. Sunt sociabil, cooperant, intuitiv, optimist si imi place foarte mult sa imi ofer ajutorul cand mi se cere!
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Imi place sa-mi strang prietenii sau familia si sa merg la un gratar sau la pescuit.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: Un server clasic, unde daca faci o pauza nu pierzi nimic, jucatori de calitate (nu toti), pe scurt "acasa" pentru sampistii adevarati.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Devotament, lucru in echipa, respect, pe scurt o familie.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai avut ocazia.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Imi doresc sa sa fac parte din clanul King. deoarece consider ca este un clan foarte bine organizat si bine pus la punct, unde domina respectul reciproc. Consider ca acest clan este unul foarte important si esential pentru acest server, iar membrii care au un comportament matur, ajuta jucatorii din afara clanului dand dovada de respect si seriozitate, cat si conducerea acestuia duc clanul la standarde inalte, ceea ce m-a si atras in mod deosebit la aceast clan.
Edited by Reddix
Posted

rSncuWY.png

+ FH ok, LP curat, am schimbat cateva vorbe pe joc si esti un baiat ok, la locul lui. 

Aplicatia pare copiata.

Consider ca meriti o sansa.  Succes!

Posted

4J6I53R.png

Biografie si de ce dorești să te alături acestui clan copiate.

Posted

rSncuWY.png Multe ore jucate, vii de pe purple totusi, sper ca aplicatia nu e copiata, ci doar ai dat copy-paste dintr-un notepad / aplicatie trecuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp