Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Rarees
  • Nick-uri anterioare: Rares
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rarees
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/Ta8TjtY
  • Level: Am level 33.
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: Mă aflu in Hitman Agency și dețin rank 5.
  • Ore jucate: La momentul actual am acumulat 494 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am niciun warn.
  • De cât timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de 4 ani.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu am fost niciodată banat pe SA:MP.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu am avut niciodată antecedente cu un membru King..

IRL:

• Prenume: Rareș.
  • Vârstă reală: Am vârsta de 16 ani.
  • Domiciliu: Locuiesc in Vaslui.
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ceea ce pot spune despre mine este că sunt un băiat glumeţ, consider că am bun simţ şi cei 7 ani de acasă, nu mă dau bătut, îmi place adrenalina, mă integrez rapid în noi colective şi ador să îmi fac prieteni noi. Totodată, urăsc glumele proaste, dar şi persoanele arogante.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber prefer să mă joc pe calculator, să ies afară cu prietenii și să vizionez seriale și filme.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: buGGed este cea mai mare și serioasă comunitate de SA:MP din țara noastră.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: King. este unul dintre cele mai longevive și respectate clanuri de pe comunitatea buGGed, membrii fiind prietenoși și cu un comportament foarte ok.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Am mai făcut parte din acest clan pe serverul Yellow, acum 3 ani. L-am părăsit deoarece am luat decizia de a mă lăsa de SA:MP când a avut loc fuziunea dintre Yellow și Orange.
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Îmi doresc să fac parte din clanul King., deoarece este un clan în care nu intră oricine și are membrii activi. De asemena, acest clan îmi inspiră multă seriozitate și respect.
Posted

rSncuWY.pngFactiune actuala, LP curat si aplicatie facuta cu cap. Meriti o sansa! Succes in continuare!

Posted

rSncuWY.png

+ FH frumos, LP curat, activitate mare, aplicatie ok, chiar daca e putin cam scurta.

Am fost colegi in Paramedic pe Purple si erai un baiat ok. Sper ca ai ramas la fel. Succes!

Posted

rSncuWY.pngImi place ce vad, dar sa stii ca motto-ul suna cam asa: ''Un rege stă doar în față, niciodată nu se lasă''
Te pup si o zi/seară corectă

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp