Rusu47 Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Informatii legate de SA:MP:Nickname: Rusu47Nick-uri anterioare: JoKeR07,Smok3,MaX@SPARTAN,Mihaitza@ROYAL.Level: 66Ore jucate: Am acumulat 4196 de ore.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/2e3f2g9Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/1WhU0evProfilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rusu47Cateva realizari pe server/ forum: Am reusit să obtin functia de Tester in factiunea San Fierro Police Department si un număr de zile la Police Officer - Diamond (439 days) Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: M-am reapucat recent de CS:GO si Gta V real life.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece mă inteleg bine cu majoritatea membriilor si vreau să formăm un colectiv.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, General_, Reborn of Angels, Dynasty, Blue Crystals si Kinder.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu mă aflu.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kristi12, Gumbi, Kova, CmPunk, Pateu17, Rak, KillerIonut, Traian si Mottionless.Planuri de viitor pe server?: Să obtin o functie in cadru factiunii actuale.Informatii legate de viata reala:Prenume: Daniel-MihaiVarsta reala: Am 18 ani.Nationalitate: Român.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă numesc Mihai, am 18 ani si sunt din Buftea. Pot spune că sunt o persoană simplă, cu cei 7 ani de acasă. In timpul liber imi place să practic anumite activităti sportive si să cânt la chitară.Ce gen de muzica asculti?: Prefer muzica usoară.Ce hobbyuri ai?: Fotbalul este cel mai mare hobby al meu.Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.
Kristi Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Avand in vedere ca LP ul tau este doar /d si desync, iar sanctiunile mai grave sunt foarte vechi, votul meu este pro pentru numarul mare de ore jucate pe care il ai.
asdaqwerty1 Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 2 hours ago, Kristi12 said: Avand in vedere ca LP ul tau este doar /d si desync, iar sanctiunile mai grave sunt foarte vechi, votul meu este pro pentru numarul mare de ore jucate pe care il ai.
CrIsTiLeWa Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Am fost colegi in Taxi LS, esti un baiat super si stiu ca sanctiunile din trecut nu vor mai aparea din nou. Mult succes!
MotionlessInWhite Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) Edited September 2, 2020 by MotionlessInWhite
Razvan_gF Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 14 hours ago, TL.TuFy said: ai mult /qg pe fh-ul + Lp
Rusu47 Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 https://imgur.com/a/mZbsRlo , nu mai acuza aiurea, am post uri doar de dm si limbaj
Rusu47 Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 (edited) Din moment ce un membru din pd face dm, mi se pare normal să primească sanctiune, post hunter este acela care face post uri doar să vadă dovada. Edit: Ai gresit, plătesti, data viitoare nu se mai intâmplă. Edited September 4, 2020 by Rusu47
DEEADSHOT Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Ai un numar de ore frumos, dar ai un LP si cu un warn pentru deconectare in timpul somatilor, ai cateva factiuni din care ai iesit frumos, dar ai si /qg la ele, votul meu este unul Neutru, iti urez succes.
SILVE Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Un număr frumos de ore, o activitate foarte multă din partea ta pe acest server. Tovarăș bun cu care ai ce discuta și face glume. Votul meu pentru tine este
TL.Shotz Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Ai grija, fh-ul tau este unul care lasa de dori dar te cunosc si stiu ca esti de treaba.
TOMY Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 On 9/2/2020 at 3:04 AM, TL.TuFy said: ai mult /qg pe fh-ul + Lp
SummerBee Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ai acumulat 3 voturi de contra, poti reaplica in viitor.
Recommended Posts