Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Rusu47 - 175days San Fierro Police -Tester.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Rusu47
Nick-uri anterioare: JoKeR07,Smok3,MaX@SPARTAN,Mihaitza@ROYAL.
Level: 66
Ore jucate: Am acumulat 4196 de ore.
Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/2e3f2g9
Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/1WhU0ev
Profilul de pe panel (link): https://bluepanel.bugged.ro/profile/Rusu47
Cateva realizari pe server/ forum: Am reusit să obtin functia de Tester in factiunea San Fierro Police Department si un număr de zile la Police Officer - Diamond (439 days)

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: M-am reapucat recent de CS:GO si Gta V real life.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece mă inteleg bine cu majoritatea membriilor si vreau să formăm un colectiv.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, General_, Reborn of Angels, Dynasty, Blue Crystals si Kinder.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.
* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: -
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu mă aflu.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kristi12, Gumbi, Kova, CmPunk, Pateu17, Rak, KillerIonut, Traian si Mottionless.
Planuri de viitor pe server?: Să obtin o functie in cadru factiunii actuale.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Daniel-Mihai
Varsta reala: Am 18 ani.
Nationalitate: Român.
Descrie-te in minim 20 cuvinte: Mă numesc Mihai, am 18 ani si sunt din Buftea. Pot spune că sunt o persoană simplă, cu cei 7 ani de acasă. In timpul liber imi place să practic anumite activităti sportive si să cânt la chitară.
Ce gen de muzica asculti?: Prefer muzica usoară.
Ce hobbyuri ai?: Fotbalul este cel mai mare hobby al meu.
Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

vW5t2ih.png

Avand in vedere ca LP ul tau este doar /d si desync, iar sanctiunile mai grave sunt foarte vechi,

votul meu este pro pentru numarul mare de ore jucate pe care il ai.

Posted
2 hours ago, Kristi12 said:

vW5t2ih.png

Avand in vedere ca LP ul tau este doar /d si desync, iar sanctiunile mai grave sunt foarte vechi,

votul meu este pro pentru numarul mare de ore jucate pe care il ai.

Posted

HFbX4qL.pngAm fost colegi in Taxi LS, esti un baiat super si stiu ca sanctiunile din trecut nu vor mai aparea din nou. Mult succes! 

Posted (edited)

Din moment ce un membru din pd face dm, mi se pare normal să primească sanctiune, post hunter este acela care face post uri doar să vadă dovada.

Edit: Ai gresit, plătesti, data viitoare nu se mai intâmplă.

Edited by Rusu47
Posted

OSziXZ4.pngAi un numar de ore frumos, dar ai un LP si cu un warn pentru deconectare in timpul somatilor, ai cateva factiuni din care ai iesit frumos, dar ai si /qg la ele, votul meu este unul Neutru, iti urez succes.

• 2 weeks later...
Posted

Un număr frumos de ore, o activitate foarte multă din partea ta pe acest server. Tovarăș bun cu care ai ce discuta și face glume.

Votul meu pentru tine este vW5t2ih.png

• 2 weeks later...
  • SummerBee changed the title to [Respins] Aplicatie The Legends - Rusu47 - 175days San Fierro Police -Tester.
  • SummerBee locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp