Jump to content

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: MegaCsManiac
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut.
  • Profil panel: https://bluepanel.bugged.ro/profile/MegaCsManiac
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/eqcfzwJ
  • Level: 41 
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: In momentul de fata fac parte din factiunea Taxi SF si detin rank 1.
  • Ore jucate: Am 1268 de ore jucate.
  • Warn-uri: Nu am, 0/3.
  • De cât timp joci SA:MP?: Am inceput sa joc SA-MP din anul 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu, nu am avut. 
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?:  Nu, din fericire nu am avut.

IRL:

• Prenume: Constantin - Ionut
  • Vârstă reală: 21 de ani
  • Domiciliu: Bucuresti (sector 6)
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Sunt o fire mai retrasa, dar intotdeauna reusesc sa ma imprietenesc rapid cu lumea. Sunt sincer, nu imi place sa mint oamenii si consider ca sunt o persoana de incredere. In rest, va las pe voi sa ma descoperiti in totalitate ca si persoana.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa vizionez un film sau un serial, sa vorbesc cu amicii, sa fac plimbari spontane cu masina si sa pictez. 
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: In opinia mea, comunitatea Bugged a fost, este si va ramane mereu cea mai puternica comunitate de SA-MP.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Clanul King. este unul dintre cele mai bune de pe acest server. Il el se afla numai membrii de elita, educati si cu bun simt. 
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai facut parte din acest clan pana acum. 
  • Motto-ul clanului King.: "Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza."
  • De ce dorești să te alături acestui clan?: Doresc sa simt pe pielea mea cum e sa faci parte dintr-un clan puternic si imi doresc sa am pe langa mine numai oameni de baza.
Posted

rSncuWY.png

Aplicația e relativ okay (puteai să dezvolți mai mult), ai un FH destul de ok, LP curat. 

Meriți o șansă, după părerea mea.

Posted
1 hour ago, TOKIO said:

rSncuWY.png

Aplicația e relativ okay (puteai să dezvolți mai mult), ai un FH destul de ok, LP curat. 

Meriți o șansă, după părerea mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp